Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çocuklara rağmen yürüdüm

alkışlıyorum kendimii:81:

bende alkışlıyorum canım seni :46: :46: :46:

anaaa ben geldim yine kimseler yok beeeeeeeee.....................:47::47::47:

ya bugün bir türlü denk gelemedik birimiz geliyo birimiz gidiyor :50:
artık gelin toplanalım :13:

selamlar kızlar ayyy iki arada bir derede geldim deidm şimdi bunlar kaynatır listeyi tutamam :9:

sabah doktora gittik erkenden eşimle doktorun migreni tutmuş çok fenaymış hasta kabul etmiyomuş ayyyy bir sinir oldum hergün gidiyorum ama muayene olamadan geliyorum neyse vardır bundada bir hayır diyorum pzrtsi tekrar gidicem :27:

eşimle alışveriş yaptık biraz sonra eve gel bahar temizliğine başla :27:
kışlık yazlık ayırımı yap dolap düzelt herşeyi yıkat ütü yap yemek yap öldüm bittim dahada bitmedi artık devam edicem biraz dinlenip :31:

canım kolay gelsin süper enerjin var ben olsam tükenirdim :nazar:

evet kızlar kahvaltımı yazmıştım

saat 10 da bir elma
saat 12 de bir elma
saat 14 de bir elma
saat 16 da bir elma
saat 18 de bir elma

biraz önce leslie ile yürüyüşümüde yaptım şimdiye kadar 1.5 litre su içtim bugün 2.5 a tamamlarım

benim için en zor haftasonlarıdır diyette. haftaiçi okulda olunca anlamıyo insan. ama haftasonu evde tüm gün. yemek istiyo bişeyler bugünü atlattım ya sorun olmaz artık :21:

bende alkışlıyorum canım seni :46: :46: :46:

ya bugün bir türlü denk gelemedik birimiz geliyo birimiz gidiyor :50:
artık gelin toplanalım :13:

canım kolay gelsin süper enerjin var ben olsam tükenirdim :nazar:

eşimde öyle diyo manyakmısın hatun yat dinlen uzak ayaklarını al kahveni :52:
ben çok tez canlıyım canım pek hareketliyimdir yapılcak işim aklımdaysa onu yapmadna duramam uyayamam

hee bu arada şimdi ben yoklamayı almaya başladım :1:
ama eşimin izin işi pzrtsden sonra belli olacak yani bir dahaki cmrtsiye kadar gidebiliriz
neyse ben o zamana kadar tutayım yayınlarım olurmu canım :38:

evet kızlar kahvaltımı yazmıştım

saat 10 da bir elma
saat 12 de bir elma
saat 14 de bir elma
saat 16 da bir elma
saat 18 de bir elma

biraz önce leslie ile yürüyüşümüde yaptım şimdiye kadar 1.5 litre su içtim bugün 2.5 a tamamlarım

benim için en zor haftasonlarıdır diyette. haftaiçi okulda olunca anlamıyo insan. ama haftasonu evde tüm gün. yemek istiyo bişeyler bugünü atlattım ya sorun olmaz artık :21:

hadi sizin haftada iki gün var evde ya benim gibi evde olanlar :27:

bugün kendimde hep bi şişlik hissettim ben ödem felanmı yaptı acaba muhteşem füçutumm :52:

lapa diyetleri var ödem için 2 günlük onlardanmı yapsam :26:

hadi sizin haftada iki gün var evde ya benim gibi evde olanlar :27:

bugün kendimde hep bi şişlik hissettim ben ödem felanmı yaptı acaba muhteşem füçutumm :52:

lapa diyetleri var ödem için 2 günlük onlardanmı yapsam :26:

olabilir canım bir ara toplanıp yazda geliyo toksin atıcı bişeyler yapalım takım olarak tabi ben bir ay elma diyeti yapayımda sonra :52:

Vücuttan toksin ve ödem atmak için 3 günlük şok mucize diyet
3 günlük şok diyet Vücuttan toksinleri ve ödemi atmak için çok etkilidir. Ancak kesinlikle üç günden fazla yapılmamalı. Bu diyet birkaç kilo kaybetmek ve şekle girmek için ideal .

Ender Saraç 'tan MUCİZE DİYET TARİFİ

1.GÜN:

*Sabahtan öğlene kadar ılık yeşil elma kompostosu

Hazırlanışı: Dilimlenmiş 3 adet kabuklu yeşil elma

- 3-4 adet kabuk tarçın

- 5-6 adet karanfil

- 10-15 adet kuru üzüm

Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blender dan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek

*Öğlenden gece yatana kadar lahana çorbası

Hazırlanışı:-Küçük bir bütün beyaz lahana

- 1 baş soğan

- 3–4 diş sarımsak

- 1 demet maydanoz

- Birkaç adet sivribiber

- 1 çay kaşığı kimyon

- 1 çay kaşığı zerdeçal

- 1 tatlı kaşığı zencefil

- 2–3 tatlı kaşığı zeytinyağı

*Ayrıca gün boyunca bol bol ılık sıvılar alınacak. Rezene çayı, yeşil çay tercih edilirse daha iyi olur.

2.GÜN:

Gün boyunca sadece çiğ gıdalar tüketilecek

*Sabah: 2 adet yeşil elma ve 2 adet salatalık

*Öğlen: Bol yeşil salata (içinde kesinlikle domates olmayacak!Roka ve tere tercih edilirse iyi olur)

6-7 kaşık yağsız yoğurt

*iki saatte bir yeşil elma ve salatalık yenecek

*Akşam: Yarım kilo kadar hafif haşlanmış kabak

2-3 kaşık yağsız yoğurt

*Yatmadan önce: yeşil elma

3.GÜN:

*Sabah: 1 Büyük bardak yarım yağlı süt

2–3 adet ceviz içi

*Ara: Yeşil elma

*Öğlen: Az zeytinyağı ile haşlanmış yarım kilo kadar kabak

6–7 kaşık yağsız yoğurt

*Ara: 2–3 avuç Taze lor peyniri ya da yağsız başka bir çeşit peynir

*Akşam: Soğan-sarımsakla pişirilmiş taze fasulye, brokoli ya da ıspanak gibi yeşil bir sebze

*Yatmadan önce: 2-3 adet kivi

Not: günlük diyet sürecinde bol ılık sıvı ( yeşil çay ,rezene çayı gibi ) almayı unutmayın!

canım ben bunu yaparımda şimdi lahana bulmak zor yahuu pazarda felan hiç görmedim ben bu ara :26:
lahana yerine ne yapılabilir acaba brokolide yok artık karnıbahar felanda yani

arkadaşım bulgur lapası yapıyodu ödem atmak için onumu yapsam acep :44:

canım ben bunu yaparımda şimdi lahana bulmak zor yahuu pazarda felan hiç görmedim ben bu ara :26:
lahana yerine ne yapılabilir acaba brokolide yok artık karnıbahar felanda yani

arkadaşım bulgur lapası yapıyodu ödem atmak için onumu yapsam acep :44:

ilk defa duydum canım bulgur iyice şişirmez mi :44:

ayy birde bugün alışverişte kendime yazlık topuklu bir ayakkabı aldım birde eşarp aldım :21:

amaaaaaaaaa kıyafet olarak hiç bişey beğenemedim çünkü beğendiklerimde benim muhteşem füçutumu beğenmedi :60:

sinir oldum yaaa kendime millet çıtıp çıtır geziniyo ortada alıp beğenip çıkıyolar bana olanlarda üstüme yapışıyo :57::57:

ayy birde bugün alışverişte kendime yazlık topuklu bir ayakkabı aldım birde eşarp aldım :21:

amaaaaaaaaa kıyafet olarak hiç bişey beğenemedim çünkü beğendiklerimde benim muhteşem füçutumu beğenmedi :60:

sinir oldum yaaa kendime millet çıtıp çıtır geziniyo ortada alıp beğenip çıkıyolar bana olanlarda üstüme yapışıyo :57::57:

güle güle kullan canım

yakında oda olacak canım merak etme biraz daha sabır:29:

güle güle kullan canım

yakında oda olacak canım merak etme biraz daha sabır:29:

sağol canım :48:

ahh ahh bugün yazlıkları çıkardım 2 3 senedir hiç giymeyip sakladığım kıyafetleirm eteklerim var bir sürü
hele bi eteğimi 100 tl verip almıştım 3 sene önce o zamanda dar oluyodu giyememiştim 2 3 kilo verirsem süper olur diye aldım şimdi 2 3 kilo yerine 20 kilo oldu fazlalık :57::57:
hepsini astım dolabıma bakıp bakıp hırs yapacam yaz sonunda zorlad aolsa girecem onlara inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :32::32:

kuzum ben kalkıyorum işlere devam edem geceye kadar bitiremde gece rahat oturayım :86:
bugün yürüyüşte yapamam herhalde ayak bileklerim bana resmen küfür ediyo o kadar yorduğum için :52:

haydi öptüm seni kuzum :16::16:

sağol canım :48:

ahh ahh bugün yazlıkları çıkardım 2 3 senedir hiç giymeyip sakladığım kıyafetleirm eteklerim var bir sürü
hele bi eteğimi 100 tl verip almıştım 3 sene önce o zamanda dar oluyodu giyememiştim 2 3 kilo verirsem süper olur diye aldım şimdi 2 3 kilo yerine 20 kilo oldu fazlalık :57::57:
hepsini astım dolabıma bakıp bakıp hırs yapacam yaz sonunda zorlad aolsa girecem onlara inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :32::32:

bende bugün 2 yıl önce kuzenin düğününe bir pantolon almıştım o zamanda sıkıyordu beğenmiştim almıştım. kına geçesinde giydim bir daha giymedim giyemedim küçük geliyor çünkü. bugün onu denedim yok daha giyemem bide düşük bel o yüzden giymek daha zor. yüksek bel olsaydı zorla girerdim içine :52:

tam uyamadım ben demişti arkdaşımda burda zayıflamak isteyenlerin topiğinden arkadşaım pzrtsi ancak sorarım ona :44:

tamam canım yoksa ben bulguru severim sorun olmaz benim için

Son düzenleme:
Back
X