Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım ama ceza aldın bütün takımlara gidip ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazacaksın :61:

anladım kaptann :59::59::59:
hakettim zaten:14::14:
ama diğer takımlara nasıl gidicem bilmiorum artık yarın seneden öğrenirim canımm bende çıkıyım hepinize iyi geceler kızlarr :92::92:

kızlaarr hepinize günaydınnn anne yanında olmak başka bişeyy kaç yaşına gelirsen gel yinede anne yanında çocuklaşıyosun:55::55: yani ben öyle oluyorum yaş 25 oldu amaa:64:
henüz kahvaltı yapmadım annem hazırlıyor ama uyanalı 1 saat oldu ve yaklaşık 4 bardak ılık suyumu içtim ama öncesinde 4-5 adet kuru altınçilek yedim:8:

GÜN İÇİ PAYLAŞIM MESAJ SAYILARI

aynalar:39 mesaj ::71::71::71:
pinkcat87:4 mesaj :97::97::97:
triptofan:izinli:38:
rosebery:9 mesaj :91::91::91:
irras:2 mesaj :4::4::4:
fdm:0 mesaj :20::20::20:
selinay2002:20 mesaj :54::54::54:
ayşen_34:40 mesaj:65::65::65:
emidaf:3 mesaj :19::19::19:

evetttt 7 mesajdan az yazan sayın grup üyelerimiz
pinkcat 87
irras
fdm
emidaf
bütün gruplara girip
ben 14 takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım şeklinde yazı yazacaksın

hayırlı yolculuklar dileyerek bir daha olmamasını temmenni ediyorum :20::52:

ben yokum listede :((( napalım... size ii zayıflamalar..

günaydın kızlar bugün dükkanı ben açıyım iyi haftasonları,hvada çok güzel ohh mis gibi...

pardon benden önce açan olmuş.

kahvaltı 1 yumurta,1 diklim ekmek,az peynir

3 tane tuzlu kuru pasta:57::57:

anladım kaptann :59::59::59:
hakettim zaten:14::14:
ama diğer takımlara nasıl gidicem bilmiorum artık yarın seneden öğrenirim canımm bende çıkıyım hepinize iyi geceler kızlarr :92::92:

canım bu takıma gelip yazıyorsun ya aynı şekilde bütün takımlara gidip mesaj yazacaksın.
bazı takımlar kapalı sen 1-2-3-4-5-7-8- 9- 13. takımlara mesaj yazacaksın

uyku tutmadıııı.

gündüz çok mu uyudun canım. bende öyle oluyor gündüz uyuduysam gece uyuyamıyorum

pardon benden önce açan olmuş.

kahvaltı 1 yumurta,1 diklim ekmek,az peynir

3 tane tuzlu kuru pasta:57::57:

bari 1 tane yeseydin canım :20:
ama neyseki kahvaltıda yemişsin akşama dikkat et

slm kızlar ben sabahtan beri okuma bayramı için sunuyu hazırlıyorum nihayet bitti gerçi bir sürü işim var ama
birazdan leslie ile sporumu yapcam. sonrada su ısıtıyorum biraz çamaşır yıkayıp, banyo yapcam. bari kimse yokken bu işlerimi aradan çıkarıyım değil mi ama haftasonlarını hiç sevmiyorum inş akşama toplanır herkes

kahvaltım aynı tek fark yarım yeşil biber yedim :52:
bir dilim kepek ekmeği
3 yeşil zeytin
kk kadar peynir
yarım salatalık
2 dilim domates
yarım yeşil biber

saat 10 da bir elma
saat 12 de bir elma

kızlarrr sabah kahvaltımı paylaşıyorum ve anne sınavıı geçmiş bulunuyorummm :65:

3 dilim kızarmış k. ekmeği
2 dilim beyaz peynir
çeridomates- biber
şekersiz çay

annem okadar ısrar ettiki amaaaa yemedim:66::66:

kızlarrr sabah kahvaltımı paylaşıyorum ve anne sınavıı geçmiş bulunuyorummm :65:

3 dilim kızarmış k. ekmeği
2 dilim beyaz peynir
çeridomates- biber
şekersiz çay

annem okadar ısrar ettiki amaaaa yemedim:66::66:

neler yemedin mesela. ya ben böle yapamıyorum işte. az az da olsa tadına bakmam lazım. yoksa diyeti bırakınca bu yemediklerimin özlemiyle saldırıyorum ve özleyince daha çok yiyorum. tabi herkes farklıdır ama ben olsam az da olsa yerdim. tebrikler sanaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

selam canım. bende uyanalı çok olmadı. gece okan bayülgeni izledim onun için.kahvaltıdada mantırlı yumurta var gel beraber olsun.

afiyet olsun canımmm...ben de az önce yaptım kahvaltımı.peynir zeytin domates üçlüsü ve yanında form çayımla beraber:)) ben dün gece uyuyamadım ya yattım ama uyku tutmadı bugün ne giysemi izledim ben de:)

neler yemedin mesela. ya ben böle yapamıyorum işte. az az da olsa tadına bakmam lazım. yoksa diyeti bırakınca bu yemediklerimin özlemiyle saldırıyorum ve özleyince daha çok yiyorum. tabi herkes farklıdır ama ben olsam az da olsa yerdim. tebrikler sanaa:nazar::nazar::nazar::nazar:
sağol canımm annemin pazar kahvaltıları meşhurdur ee birazda kalabalığız annemde her pazar üşenmez
katmer yapar(gözleme sacda), ıspanaklı ekmek , patates kızartması ,sucuklu yumurta , kahvaltılıklar ve en sevdiğim gül reçeli:84: anneme geldiğimde yemem için hep bulunur canım bunlarr işte ama inan yemedim annem kızdı ama yapacak bişey yok şimdi tutamazsam bidaha hiç tutamam kendimi:50::50:

ve akşam geldiğimizde dolma yapmıştı ki inan çok güzel görünüyodu ama masada oturup sadece su içtim canımm:63::63:

herkese günaydın kızlar dün eli,mde olmayan sebeplerden dolayı nete giremedim.. inşallah hepiniz iyisinizdir.. dün benim diyetimin izin günüydü o yüzden herşeyi yedim ama çok abatrmadım.. bugün sabah kahvaltım

1 kk peynir+domates+salatalık+1 çay tabağı kadar fırında mantar kaşar+4 küçük dilim ıspanaklı börek

daha tenide bir avuç badem 1 muz+1 elma yedim..

bugünden itibaren tekrar sıkı bir düyete girip son bi gayretle 4-5 kilo vermem gerek...........

herkese günaydın kızlar dün eli,mde olmayan sebeplerden dolayı nete giremedim.. inşallah hepiniz iyisinizdir.. dün benim diyetimin izin günüydü o yüzden herşeyi yedim ama çok abatrmadım.. bugün sabah kahvaltım

1 kk peynir+domates+salatalık+1 çay tabağı kadar fırında mantar kaşar+4 küçük dilim ıspanaklı börek

daha tenide bir avuç badem 1 muz+1 elma yedim..

bugünden itibaren tekrar sıkı bir düyete girip son bi gayretle 4-5 kilo vermem gerek...........

ıspanaklı börek fazla olmuş. küçük dilimde olsa 1 tanesi 2 dilim ekmek,1 sebze ve 1 yağ hakkını götürüyor. senin kilonda biri için günde 5 dilim ekmek hakkın olsa düşün yani. keşke muz yemeseydin bugün. daha fazla karbonhidrat alma tatlım. yada al al bölece geç mezun olursun uzun süre burda kalırsın:9:

kızlar ara öğün olarak acıktım ve 3-4 adet kuru altın çilek ve 1 adet elma yedim 1,5 lt su içtim kızlar bu saate kadar:66::66:

Back
X