- Konu Sahibi Pinarbartu
- #26.041
bende çıkıyorum iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım ama ceza aldın bütün takımlara gidip ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazacaksın![]()
GÜN İÇİ PAYLAŞIM MESAJ SAYILARI
aynalar:39 mesaj :
pinkcat87:4 mesaj :97::97::97:
triptofan:izinli
rosebery:9 mesaj
irras:2 mesaj
fdm:0 mesaj
selinay2002:20 mesaj
ayşen_34:40 mesaj
emidaf:3 mesaj
evetttt 7 mesajdan az yazan sayın grup üyelerimiz
pinkcat 87
irras
fdm
emidaf
bütün gruplara girip ben 14 takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım şeklinde yazı yazacaksın
hayırlı yolculuklar dileyerek bir daha olmamasını temmenni ediyorum![]()
anladım kaptann
hakettim zaten
ama diğer takımlara nasıl gidicem bilmiorum artık yarın seneden öğrenirim canımm bende çıkıyım hepinize iyi geceler kızlarr :92::92:
uyku tutmadıııı.
pardon benden önce açan olmuş.
kahvaltı 1 yumurta,1 diklim ekmek,az peynir
3 tane tuzlu kuru pasta![]()
tünaydın kızlar hayırlı pazarlar nasılsınız bugün:)
kızlarrr sabah kahvaltımı paylaşıyorum ve anne sınavıı geçmiş bulunuyorummm
3 dilim kızarmış k. ekmeği
2 dilim beyaz peynir
çeridomates- biber
şekersiz çay
annem okadar ısrar ettiki amaaaa yemedim![]()
selam canım. bende uyanalı çok olmadı. gece okan bayülgeni izledim onun için.kahvaltıdada mantırlı yumurta var gel beraber olsun.
sağol canımm annemin pazar kahvaltıları meşhurdur ee birazda kalabalığız annemde her pazar üşenmezneler yemedin mesela. ya ben böle yapamıyorum işte. az az da olsa tadına bakmam lazım. yoksa diyeti bırakınca bu yemediklerimin özlemiyle saldırıyorum ve özleyince daha çok yiyorum. tabi herkes farklıdır ama ben olsam az da olsa yerdim. tebrikler sanaa![]()
herkese günaydın kızlar dün eli,mde olmayan sebeplerden dolayı nete giremedim.. inşallah hepiniz iyisinizdir.. dün benim diyetimin izin günüydü o yüzden herşeyi yedim ama çok abatrmadım.. bugün sabah kahvaltım
1 kk peynir+domates+salatalık+1 çay tabağı kadar fırında mantar kaşar+4 küçük dilim ıspanaklı börek
daha tenide bir avuç badem 1 muz+1 elma yedim..
bugünden itibaren tekrar sıkı bir düyete girip son bi gayretle 4-5 kilo vermem gerek...........