Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

GÜN İÇİ PAYLAŞIM MESAJ SAYILARI

aynalar:41 mesaj :65::65::65:
pinkcat87:8 mesaj:87::87::87:
triptofan:36 mesaj:71::71::71:
rosebery:8 mesaj:40::40::40:
irras:9 mesaj:91::91::91:
fdm:1 mesaj:20::20::20:
selinay2002:10 mesaj:75::75::75:
ayşen_34:15 mesaj:6::6::6:
emidaf:21 mesaj:81::81::81:

evetttt 7 mesajdan az yazan sayın grup üyelerimizden
fdm

bütün gruplara girip ben 14 takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım şeklinde yazı yazacaksın

hayırlı yolculuklar dileyerek bir daha olmamasını temmenni ediyorum :10::19:

eline sağlık canım.. fdm izin almışmıydı. neyse en azından bugün 1 kişi.paylaşım yapamdığımdan dolayı cezalıyım demelisin. bence süper ceza. şahsen ben artık izinsiz bi yere kıpırdamam. o takımların diline düşmemek için. eğer izin almadığım halde sesim çıkmıyorsa benim için endişelenebilrisiniz kızlar. ya bugünlerde hep bunu düşünüyorum. hele haftasonları evde başıma bişe gelse kimsenin ruhu duymaz. kocamda günde 2 kere ancak arıyo sağolsun. bugünde maç izledi doğru düzgün konuşamadık. offfff..

Son düzenleme:
kızlar gece 12 den sonra grupfoniye mutlaka bakıyorum .güzel fırsat olursa bakmak için. bugünde şu siteden indirim kampanyası var. aman Allahım. neler var şok oldum yaa. bi bakın bekarlar çeyizinize alırsınız. zaten çıtır olacağımız için birkaç ay sonra çok da yakışır bence.

Angels Giyim - RNLER

günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım dahada fena oldum ya iki boğazımda şişti bayılıcam şimdi ya uykum var karnım aç ama yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum bile uf ya:59::59::59:

günaydın kızlar
hemen kahvaltımı yazıyorum

1 dilim kepek ekmeği
kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
1 biber
yarım salatalık
bir bardak şekersiz çay

haftasonu kaçamaklar oldu hafta içi kendimize gelmemiz lazım herkes hedefine ulaşmalı tekrar hatırlatıyorum hedeflerinizi unutmayın diye :52:

14. TAKIM HEDEFLENEN KİLO ÇİZELGESİ

aynalar – 2 kilo
pinkcat87 – 500 gr
triptofan - 700 gr
roseberry – 1 kilo
irras – 1 kilo
fdm – 500 gr
selinay2002 – 500 gr
aysen_34 – 1 kilo
emidaf – 1 kilo

günaydın kızlarr:92::92:

henüz kahvaltı yapamadım adet oldum ve inanılmaz bir bel-kasık ağrısı çekiyorum resmen iki büklüm oldum canım hiç bişey istemiyo ama yinede evden çıkmadan 3-4 tane kuru altın çilek, 1 büyük s. bardağı su. ofise geldim hemen bi beşibiyerde yaptım kendime içine elma doğradım 1 dilim belki rahatlatır die :31::31:

günaydın kızlar ,yeni kalktım , hasta gibiyim ya yataktan kalkasım gelmedi valla..........................

selamlar kızlar
benimde moralim çok bozuk doktordan geldim işte yara için
yarın yakıcak yarayı damardan uyuşturcakmış aci hissedersin yoksa dedi hastaneden çıktım kendimi otobüslerde ağlamamak için zor tuttum:43:
ne diyem rabbim daha büyük dertler vermesin :59:

eline sağlık canım.. fdm izin almışmıydı. neyse en azından bugün 1 kişi.paylaşım yapamdığımdan dolayı cezalıyım demelisin. bence süper ceza. şahsen ben artık izinsiz bi yere kıpırdamam. o takımların diline düşmemek için. eğer izin almadığım halde sesim çıkmıyorsa benim için endişelenebilrisiniz kızlar. ya bugünlerde hep bunu düşünüyorum. hele haftasonları evde başıma bişe gelse kimsenin ruhu duymaz. kocamda günde 2 kere ancak arıyo sağolsun. bugünde maç izledi doğru düzgün konuşamadık. offfff..

sağol yavrim :38:
bencede canım bende senin gibi düşünüyorum
ceza caydırıcı takımların diline düşmeyi hiç istemem hemde böylece herkes sorumluluğunun farkına varıyo..
aman allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme

bende giremezsem gün byunca hiç bilinki ya net yoktur ya evde yokumdur ya da kötü bişey olmuştur :31:

selamlar kızlar
yarın yakıcak yarayı damardan uyuşturcakmış aci hissedersin yoksa dedi hastaneden çıktım kendimi otobüslerde ağlamamak için zor tuttum:43:

canım çok geçmiş olsunn moralini bozma benim yengemde yaktırmıştı hatta inan nasıl korkuyodu ağlayarak girmişti ama korkulacak kadar kötü değilmiş dedi hem doğru sölüyosun allah daha beterinden korusun korkma gerçekten ağlama olurmu:(:(

canım çok geçmiş olsunn moralini bozma benim yengemde yaktırmıştı hatta inan nasıl korkuyodu ağlayarak girmişti ama korkulacak kadar kötü değilmiş dedi hem doğru sölüyosun allah daha beterinden korusun korkma gerçekten ağlama olurmu:(:(

sağolasın kuzum
yok canımın yanmasından kormuyorum aslında fazla yani neye ve niçin üzüldüğümüde bilemiyorum kafam allak bullak olmuş durumda :59:
ben kışın rahim filmi çektirmiştim herkes doğumdan beter diyo onun için ama ben pekde acı hissetmedim..doktor bile şaşırmıştı gıkınız çıkmadı maşallah diye :27:
herhalde alıştım artık doktorlara gitmekten acı hissimi bastırıyo bazı duygularım :5:

sağolasın kuzum
yok canımın yanmasından kormuyorum aslında fazla yani neye ve niçin üzüldüğümüde bilemiyorum kafam allak bullak olmuş durumda :59:
ben kışın rahim filmi çektirmiştim herkes doğumdan beter diyo onun için ama ben pekde acı hissetmedim..doktor bile şaşırmıştı gıkınız çıkmadı maşallah diye :27:
herhalde alıştım artık doktorlara gitmekten acı hissimi bastırıyo bazı duygularım :5:

balımm yaa kıyamam doktora yanlız mı gittin :5:

selamlar kızlar

korkma kız bişe olmuyo ,canını sıkma......................

kızlarr çok moralim bozuldu yaa :43::43::43:

beşibiryerde içiyorum ya formda yorumlara bi baktım kanser yapıyo die yazılmış sakın içmeyin v.s v.s ee napıcam ben şimdi ufff:(((

Back
X