Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar napıyosunuz?okuldan yeni geldim.regl oldum bugün oleyy:emir_bebek: ama çok agrım var.kilom da fazla cıkıyo:(:( tamamen söksün ki kilom azalsın:27:

selamlar kızlar
benimde moralim çok bozuk doktordan geldim işte yara için
yarın yakıcak yarayı damardan uyuşturcakmış aci hissedersin yoksa dedi hastaneden çıktım kendimi otobüslerde ağlamamak için zor tuttum:43:
ne diyem rabbim daha büyük dertler vermesin :59:

çok geçmiş olsun canım canını sıkma hemencecik geçer inşallah....

kızlarr çok moralim bozuldu yaa :43::43::43:

beşibiryerde içiyorum ya formda yorumlara bi baktım kanser yapıyo die yazılmış sakın içmeyin v.s v.s ee napıcam ben şimdi ufff:(((

Zayıflamak ve forma girmek amacıyla içilen bitkisel çaylar, akut hepatitten siroza kadar ciddi karaciğer hasarına neden olabiliyor.
Zayıflama çaylarında bulunan alkaloit adlı kimyasalların, akut hepatit başta olmak üzere hızlı seyirli ve ölümcül sarılık ve siroz gibi ciddi karaciğer hastalıklarına neden olduğu belirtildi. Türk Karaciğer Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Nurdan Tözüm, “Son zamanlarda moda haline geldi ama ben zayıflamak için çay tüketilmesini önermiyorum. Kullanan kişinin de bu çayların, sağlığına zarar verebileceğini ve karaciğerinde geçici ya da kalıcı ciddi hasar bırakabileceğini bilmesi gerekir” dedi.

alıntıdır....

benim düşüncem bu zayıflama sektörü o kadar sömürülmeye açık ki ne yapsalar zayıflatıyor diye sürüyorlar piyasaya birde sabah programlarında çıkan şarlatanlar tasdikledi mi gitsin cebimizden paralar ama 5 i 1 yerde çayın içinde mate,kekik,biberiye,yeşilçay falan var bunların kanser yapacak bitki olduklarını zannetmiyorum ama yinede araştırmak lazım.....

ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABALAR..3 gündür elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim.. ama diyetimde çok aksama olmadı.. bundan sonra biraz tempolu bi hayatın içine giriyorum.. bugün akşam da yazamıcam galiba.. bu gece düşiünüp yarın kararımı vercem ama galiba burdaki üyeliğime biraz ara verip geri dönmek üzere ayrılmak istiyorumn galiba.. ama daha son kararımı vermedim. eğer kalırsam az paylaşım yaptığım için elbette cezamı yerine getireceğim.. şimdi çıkmam gerek.. özledim kızlar siziii

selamlar herkese yusuf ta bende hasta olduk yatıyoruz benim boğazlarım ağrıyor yusufta kusma ve ateş var yarın götüreceğim doktora kusura bakmayın giremedim.......

geçmiş olsun canım...................

arkadaşlar hepinize merhabalar..3 gündür elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim.. Ama diyetimde çok aksama olmadı.. Bundan sonra biraz tempolu bi hayatın içine giriyorum.. Bugün akşam da yazamıcam galiba.. Bu gece düşiünüp yarın kararımı vercem ama galiba burdaki üyeliğime biraz ara verip geri dönmek üzere ayrılmak istiyorumn galiba.. Ama daha son kararımı vermedim. Eğer kalırsam az paylaşım yaptığım için elbette cezamı yerine getireceğim.. şimdi çıkmam gerek.. özledim kızlar siziii

yapma ya sendemi gidicen şimdi hani yarışacaktık...............

ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABALAR..3 gündür elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim.. ama diyetimde çok aksama olmadı.. bundan sonra biraz tempolu bi hayatın içine giriyorum.. bugün akşam da yazamıcam galiba.. bu gece düşiünüp yarın kararımı vercem ama galiba burdaki üyeliğime biraz ara verip geri dönmek üzere ayrılmak istiyorumn galiba.. ama daha son kararımı vermedim. eğer kalırsam az paylaşım yaptığım için elbette cezamı yerine getireceğim.. şimdi çıkmam gerek.. özledim kızlar siziii

fadime ne diyosun yaa. bak işte ben napim şimdi. yahu şu takımdan kimse gitmese yada kendinize alıştırmayın yahuu. gerçi eminim sende istemiyorsun elinde olmayan sebeplerdendir. ama yinede inşallah bizede zaman ayırırsın. sebebin ne tatlım kursun filan mı var?

oğlanla parktan geldik sitenin spor aletleriyle yarım saat spor yaptım top oynayan çocuklar yüzüe top attı yüzüm şişti kızardı gözüm kanlandı,yaz güzel ama bir bakıyorsun saat 9 ......

naber gülçin,ben birazdan spor yapıcam 45 dakikacık.........

bugün yediklerim

sabah sütle k-flakes
öğlen tavuk suyu çorbası
çiriş otu kavurması yumurtalı
cacık

ara nescafe
küçük emily

akşam daha bişey yemedim kıvırcık ve salata yerim spordan sonra yada meyva

Ayşencim sanada geçmiş olsun. ben de pek öle amelyitatı, müdahaleydi görmedim. doğumda yapmadığım için çok korkuyorum bu hastane işlerinden. şimdiye kadar gördüğüm en büyük acı1 lazer,2 gerdektii:9::9:inşallah daha büyük acılar çekmeyiz hiçbirimiz.

kızlar bugün güzel bir gündü yedikelrim açısından. okulda yoğundum yemek aklıma gelmedi

sabah 1 elma yedim çıktım

ara olarak rkadaşın ikram ettiği küçük parça karamio var en fazla 40 kaloridir.

öğle 3 kaşık kadar kuru fasülye,, salata,1 poğaça

ara patates salatası yarım kase,,2 kuru kayısı

akşam yoğurt yulafllı kepekli keten tohumlu..elma

naber gülçin,ben birazdan spor yapıcam 45 dakikacık.........

bugün yediklerim

sabah sütle k-flakes
öğlen tavuk suyu çorbası
çiriş otu kavurması yumurtalı
cacık

ara nescafe
küçük emily

akşam daha bişey yemedim kıvırcık ve salata yerim spordan sonra yada meyva

emily neymiş keleee????iyiyim canım çok yorgunum biraz işim var halledip yatacam. 7 mesaj oldummu acaba yaa. esra bu arada istanbulda cuma sabahı kahvaltı fikrine ne dersin. gelirsem inşallah düşünüyorum. emidaf var sen ben ayşen de var ama o sivasa gidecekmiş. başka istanbullu kim vardııı..

kız sen 2 ye kadar uyumadın mı. bende 1 buçukta uyudum bilsem girerdim takıma. ya sen öğleci misin? nasıl ders anlatıyon delikanlılara uykusuz. ben bugün çok yoruldum 10 da uyuyacam valla. inşallah.

canım hatta 4 te uyudum:) 11:30 daydı dersim.öğleci sabahcı yok ama benim dersim genelde hep öğlen.daha iyi oldu böyle yoksa uyanamam ben:)delikanlılar beni izlesinler yetiyo onlara zaten:52: iyi uykular sana cnm o zaman:29:

selamlar herkese yusuf ta bende hasta olduk yatıyoruz benim boğazlarım ağrıyor yusufta kusma ve ateş var yarın götüreceğim doktora kusura bakmayın giremedim.......

geçmiş olsun canım ikinize allah acil şifalar versin

kızlar nerelerdesiniz ya:(((

aha ben geldim :52:

canım sorunun özel değilse söyleyebilir misin. ayrılmanı istemiyorum. hem bizim için hen kendin için iyi olmaz. hem geri dönmek için 6 ay beklemek zorundasın bunuda düşün canım genel olarak böyle bir karar alındı.

selam canım. bende yeni geldim. okuma bayramı için çocuklara davetiye madalya filan araştırdım. kuaförede gittim kaçdı saçtı derken anca gelebildim. bi geçmişe bakim kaçmayın haaa.birazdan gelirim

canım madalyaların fiyatı ne kadar

oğlanla parktan geldik sitenin spor aletleriyle yarım saat spor yaptım top oynayan çocuklar yüzüe top attı yüzüm şişti kızardı gözüm kanlandı,yaz güzel ama bir bakıyorsun saat 9 ......

geçmiş olsun. size yaz geldi tabi biz hala donuyoz

slm kızlar
yeni geldik eve. kendime göre sorunsuz atlattım. tabi siz ne diyecekseniz bakalım.
sabah her zamanki gibi kahvaltımı yaptım. saat 10 da ve 12 de elmamı yedim. 14, 16, 18 de elmamı yemedim. günde 5 sarma yedim. salata tarzı bişey yoktu. börek, kurabiye, elmalı kurabiye vardı. şimdi dedim bunların yarısını bile yesem çok olur. ama nefsimi köretmek için uçlarından sadece bir lokma olacak şekilde koparım tadına baktım. lokmalar çok küçüktü. yaş pastaya hiç dokunmadım. 2 küçük fincan şekersiz çay içtim. ikincisini zorla içtim. inanın bunlar bana yetti. kendimi tebrik ettim neden derseniz. daha önceki diyetlerim de böyle bir durumda tabağın yarısını bile yesem hala gözüm onlarda olurdu. eve gelince diyet yapamaz bozardım. bu defa öyle olmadı. ben kesin karar vermişim dedim kendime. bunları da saat 7 den önce yedim. şimdi spor yapcam artık bişey kalmaz heralde.

geçmiş olsun canım ikinize allah acil şifalar versin

aha ben geldim :52:

canım sorunun özel değilse söyleyebilir misin. ayrılmanı istemiyorum. hem bizim için hen kendin için iyi olmaz. hem geri dönmek için 6 ay beklemek zorundasın bunuda düşün canım genel olarak böyle bir karar alındı.

canım madalyaların fiyatı ne kadar

geçmiş olsun. size yaz geldi tabi biz hala donuyoz

kaptan geri dönemk üzere ayrılsanda mı 6 ay sonra dönebiliyosun. madalya 3 liraya buldum ulusta.

Back
X