- Konu Sahibi Pinarbartu
- #26.341
off sizin işlerde çok zor ya evlenince ,bebiş olunca dahada zorlanırsın,ben evdeyim yetişemiyorum düşün yani.................
o zamanda ya okulu boşlayacaz ya çocuğu ya da kocayı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off sizin işlerde çok zor ya evlenince ,bebiş olunca dahada zorlanırsın,ben evdeyim yetişemiyorum düşün yani.................
napıyım canım bebişi çişe alıştırmaya çalışıyorum,sen naptın alıştımı senin kuzu..............
kızlar şu b fit i araştırdım 1 aylık bir üyelik alıcam eğer hoşuma giderse devam edicem evde de45 dk.sporumu yapıcam fit olurum inşallah+diyet yaza ohh çıtır olucam birde hamile kalıyormuşum herşey sil baştan![]()
o zamanda ya okulu boşlayacaz ya çocuğu ya da kocayı![]()
sabah kakasını tuvalete yaptırıyorum ama çişini yapmıyor bende sıkı bir eğitime başlıycam allah yardımcımz olsun...
dizi izlerken pc başında uyuyakalmışım yorgunluktan:// kızlar ben yatıyorum erkenden.iyi geceler hepinize öpüyorum sizi görüşürüz yarın..eğer uyuyamassam gelirim yine:)
kızlar şu b fit i araştırdım 1 aylık bir üyelik alıcam eğer hoşuma giderse devam edicem evde de45 dk.sporumu yapıcam fit olurum inşallah+diyet yaza ohh çıtır olucam birde hamile kalıyormuşum herşey sil baştan![]()
kızlar yatıyorum ben iyi geceler hepinize.........................
ya aslı sence bana perşembe günü için müdür izin verirmi yaa. sonuçta 19 mayıs bizi pek ırdalamıyo. siz tören yapcak mısınız. ben izin alırsam yarın gideyim diyorum. ama bilemiyorum. izin vermezse ne yapayım rapor mu yoksa sadece sevk yeterli olur muu?? ben 3 yıldır maşallah hiç okuldan izin almadım bilmiyorum bu işleri.
kız ondan ebnde aldıydım 1 aylık. daha başlamadım tembelliğimden. haftada 3 gün. çok övüyolar yaa.kilo vermeden ziyade inceltiyormuş.
kızlar yatıyorum ben iyi geceler hepinize.........................
kızlar ben kaçar kendinize iyi bakın iyi geceler herkese.....![]()
hanaaa beğenilerimiz 1000 i geçmiş. beğenin gızlar. kimse bizi beğenmez madem ,biz beğenelim birbirimizi. ya dost acı söyler deyip deyip söylüyolar banada bugünlerdee.. dost acı söler sen biraz şöle yap, aman şuna dikkat dost aacı söler mi gerçekten?yada bu kadar patavatsızlık dostluk mudur gerçektenn bilemedim.
kızlar ben kaçar kendinize iyi bakın iyi geceler herkese.....![]()
nerden aldın kız ......??
ben geldim kimse varmı
ben geldim kimse varmı
nassınız hatunlarrr