Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dizi izlerken pc başında uyuyakalmışım yorgunluktan:// kızlar ben yatıyorum erkenden.iyi geceler hepinize öpüyorum sizi görüşürüz yarın..eğer uyuyamassam gelirim yine:)

kızlar şu b fit i araştırdım 1 aylık bir üyelik alıcam eğer hoşuma giderse devam edicem evde de45 dk.sporumu yapıcam fit olurum inşallah+diyet yaza ohh çıtır olucam birde hamile kalıyormuşum herşey sil baştan :52::35:

o neymiş kıs..........

o zamanda ya okulu boşlayacaz ya çocuğu ya da kocayı :52:

hiçbirini boşlayamazsın ben sana söyleyim:9::9::9:

sabah kakasını tuvalete yaptırıyorum ama çişini yapmıyor bende sıkı bir eğitime başlıycam allah yardımcımz olsun...

amin canım biran önce öğrenseler müthiş olacak...................

kızlar şu b fit i araştırdım 1 aylık bir üyelik alıcam eğer hoşuma giderse devam edicem evde de45 dk.sporumu yapıcam fit olurum inşallah+diyet yaza ohh çıtır olucam birde hamile kalıyormuşum herşey sil baştan :52::35:

kız ondan ebnde aldıydım 1 aylık. daha başlamadım tembelliğimden. haftada 3 gün. çok övüyolar yaa.kilo vermeden ziyade inceltiyormuş.

ya aslı sence bana perşembe günü için müdür izin verirmi yaa. sonuçta 19 mayıs bizi pek ırdalamıyo. siz tören yapcak mısınız. ben izin alırsam yarın gideyim diyorum. ama bilemiyorum. izin vermezse ne yapayım rapor mu yoksa sadece sevk yeterli olur muu?? ben 3 yıldır maşallah hiç okuldan izin almadım bilmiyorum bu işleri.

kızlar yatıyorum ben iyi geceler hepinize.........................

hanaaa beğenilerimiz 1000 i geçmiş. beğenin gızlar. kimse bizi beğenmez madem ,biz beğenelim birbirimizi. ya dost acı söyler deyip deyip söylüyolar banada bugünlerdee.. dost acı söler sen biraz şöle yap, aman şuna dikkat dost aacı söler mi gerçekten?yada bu kadar patavatsızlık dostluk mudur gerçektenn bilemedim.

ya aslı sence bana perşembe günü için müdür izin verirmi yaa. sonuçta 19 mayıs bizi pek ırdalamıyo. siz tören yapcak mısınız. ben izin alırsam yarın gideyim diyorum. ama bilemiyorum. izin vermezse ne yapayım rapor mu yoksa sadece sevk yeterli olur muu?? ben 3 yıldır maşallah hiç okuldan izin almadım bilmiyorum bu işleri.

canım bizde kutluyoruz malesef ankaraya gelmem 8 e doğru olacak bir günüm gidiyor

müdüre bağlı vermeyebilir canım. vermezse sevk olmaz resmi bayram olduğu için rapor alman lazım. raporuda yarın alacaksın. bayram sabahı değil

kızlar yatıyorum ben iyi geceler hepinize.........................

kızlar ben kaçar kendinize iyi bakın iyi geceler herkese.....:54:

iyi geceler kızlar

hanaaa beğenilerimiz 1000 i geçmiş. beğenin gızlar. kimse bizi beğenmez madem ,biz beğenelim birbirimizi. ya dost acı söyler deyip deyip söylüyolar banada bugünlerdee.. dost acı söler sen biraz şöle yap, aman şuna dikkat dost aacı söler mi gerçekten?yada bu kadar patavatsızlık dostluk mudur gerçektenn bilemedim.

söyler söyler canım :60:

kızlar ben kaçar kendinize iyi bakın iyi geceler herkese.....:54:

iyi geceler tatlım. ben istanbula gelince seni ararım. sende burdan ayşene filan haber verirsin eşin gelmemiş olursa görüşürüz. numaran şuydu demi ben kaydetmemişim . 0900 990 118 33 33:9::9:korkma kız ifşa edecek değilim.:60::60:

nerden aldın kız ......??

ben nerden alırım kız. gru..oni den. ay reklam oluyo mu böle şeyler yazmak. ama herkeşler yazıyo. neyse işte ordan aldım. valla bu sayede çok gezdim gördüm bakımlandım yaa. bi faydası oldumu bilmem ama oyalıyo beni işte. şimdi sırada ebru dersi aldım bir pazar günü ona gidecem fırsat bulursam.

Back
X