- Konu Sahibi Pinarbartu
- #26.441
olabilir neden olmasın. eşim cuma sabahı işteykene kahvaltı yapabilriz öğlene doğru ama ben istanbulu pek bilmem kolay bi yerde buluşabilriz. .. fotolarımızıda burya koyarız.kıskandırırız. bi dakka bi çatlama sesi mi duyduuumm.![]()

inş canım ya bıktım artık bu kilolardan ya valla taşı taşı hele şimdi de yaz geldi vıcık vıcık ter içinde olmak iğrenç cidenama kurtulcaz hep birlikte.Ben fatma.28 yaşındayım.kırklarelide mimarım.Yeni evliyim 1 senelik ama hamile kalmadan önce iyice zayıflayıp sonra hamile kalmak istiyorum çünkü bundan önce düşük yaşadım ve kilonun olumsuz yanlarını çok hissettim.3aylıktı ama o zaman bile zorluyodu.Nefes almam bile değişşmişti.Bu sefer ne ona ne de bana sıkıntı olmadan olsun.Hem de hayatımın bunca senesi bu yağları beraberimde taşımaktan yoruldum.Artık aynaya çıplakken bakarken ben bile bakmak istemiyorum.Ve hep beraber krutulmak istiyorum.Yanlız denedim ama olmuyor.Burada bir takımla olsa daha zevkli ve enerjşk olur.Yanlız benim sorunum spor malefes.Gerçi dün eşimle konuştuk yürüyüşe başlıycaz beraber ama bakalım inş.
seni çok iyi anlıyorum canım. diğer mesajlarını da okudum anladığım kadarıyla sen de ergenlikten beri kilo sorunu yaşıyorsun benim gibi. hamilelikten sonra kilo alanlarla çocukluktan beri kilo alanlar farklı. sakın hamilelikten sonra veya daha sonra kilo alanlar bana kırılmasın lütfen. ama çocukluktan beri kilo sorunu yaşayanlar hayata daha fazla küs ve daha fazla kırgınlıklar barındırıyor içinde. ergenlik, üniversite daha bir zor geçiyor
inş yürüyüş yaparsan daha kolay olur kilo vermen
senenin başında toplantıda sazan gibi tüm 1. sınıflar atladık ama zor işmiş yaa. hemde mantı ve sarmadan sorumluyummm..offfff.![]()
ooof ooff yemede yanında yat

Son düzenleme: