Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptann walllaa süper bi diet elmayı çok severimm zaten biliyosun çok fazla su tüketiyorumm bide kaptan yaa sen yeşil çayı nasıl içiyosun açmı yoksa tok mu bideee bu bergama lı olanımı içiyosunn fazla sordum ama :82:

canım bende çay kültürü yoktur. öyle bardak bardak çay içemem. çay için mutlaka yanında bişey olacak yemek için. bu yüzden yeşil çayı sadece sabah kahvaltıda 1 bardak içiyorum başka içmiyorum çünkü tek başına içemem. ben sallama poşet halinde aldım yeşil çayı

kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş hepinizle tanıştığıma çok çok memnun oldum.İnş devam olacak.Bu arada bu akşam ne yiyim sizce?gündüz listem şöyleydi.
sabah 1 dilim ekmek,2 kk peynir,salatalık,domates
ara 4 kuru kayısı,6 fındık,2 ceviz
öğle:1 küçük kare çikolata.
ikindi:dışardaydım 1 dilim börek,1/2 tiramisu:77:
akşam sadece salata yesem acıkacağım.Şunu düşündüm 2 porsiyon tavuk,1 kase çorba,1 kase yoğurt
gece de sadece yeşil çay olur mu sizce?Yarından itibaren de dengeli başlarım tekrar.Bugün kaçtı çünkü.Kaçtı diyince aklıma geldi serbest öğününüz var mı?

canım bende çay kültürü yoktur. öyle bardak bardak çay içemem. çay için mutlaka yanında bişey olacak yemek için. bu yüzden yeşil çayı sadece sabah kahvaltıda 1 bardak içiyorum başka içmiyorum çünkü tek başına içemem. ben sallama poşet halinde aldım yeşil çayı

anladım kaptan bende diyorum ki senin bu elma dietini yapimmm günde 3 kerede tyeşil çayımı içim :68:
peki kaptan sen bi tek kahvaltımı yapıyosun yani öğle yemeği felanda yicez mi?

kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş hepinizle tanıştığıma çok çok memnun oldum.İnş devam olacak.Bu arada bu akşam ne yiyim sizce?gündüz listem şöyleydi.
akşam sadece salata yesem acıkacağım.Şunu düşündüm 2 porsiyon tavuk,1 kase çorba,1 kase yoğurt
gece de sadece yeşil çay olur mu sizce?Yarından itibaren de dengeli başlarım tekrar.Bugün kaçtı çünkü.Kaçtı diyince aklıma geldi serbest öğününüz var mı?

canım walla ben akşam 6:30 dan sonra hiç bişey yemiyorum sadece su içiyorum spor olarakta mezdeke oynuyorummm:8:

canım şuan herkes kendine uygun bir diyet uyguluyor. her bünye farklı olduğu için. mesela sen bugün serbest öğün yapmışsın ikindide :52: akşam sadece salata yesen acıkırım diyorsun o zaman o tavuğu 1 porsiyona düşür canım olmaz mı

canım vereyimde özelden nasıl msj atcam bilmiyorum ki biliyosun daha çömezim yaaa:60:

canım benim güzel vücudumun resminin yanında triptofan yazıyor ya. o yazıya tıkla özel mesaj diye bişe çıkacak. oraya yazarsın. sen yaz bende sana mesaj atar veya ararım. güzel ilk özel mesajını da bana atman beni mutlu ettii..:34::34:

kız fadik sen bana telefon numaranı versen özelden. gidince haberleşsek..olma mı??
olur olur:1:
bana 3 fadik diyek mi yaf:)

bahsettim canım özelden genel hatları ile biliyor

sağolsun bahsetti.Fakat yine de herhangi bi aksilikte beni uyarın olma mı ya özelden ya burdan farketmez.Yanlış anlamam ve alınmam o tür durumlara.Çünkü yeniyim hata yapabilirim.Elimden geldiğince uyumlu olmak isterim ama uyarmanızda ya da size ters gelen bir durumda sormanıza kesinlikle alınmam.

gülçin yaaw kafam karıştı şimdi sen benim numaramı mı istedin yoksam 3. fadiğin mi:60::60:

emidaf sen kaçıncı fadik oluyon :1:iyice karıştıralım da ortalığı kimse kimseyi anlayamasın:)
şaka bi yana 1 ve 2.ci fadik kim şimdi:)

Back
X