of ya benim annemlerin evde küçükyalıda.canım çekti şimdi oralarda olmayı

(benim yerime de gezseydiniz:)
iyi yolculuklar kaptan.Neyse ayrılıklar olmasaydı kavuşmanın ne değeri olurdu.annemlerden ayrılırken böle diom ben.Bu da gurbetçi avuntusu ne yapak:)
canım ender saraçın bi tarifi vardı kuru kayısı arasına ceviz koyuyo sonra teflon tavaya 1-2 kaşık kakao ve üzerine az bi su koyuyo sonra da cevizli kayısıyı koyup az döndürüyo hafif etrafı kakao oluyo kayısılarn.Aynı çikolata gibi oluyo ve az kalorili bi dene istersen
canım kendi içinden ne geliyosa onu yap.Geriye dönüp bakınca ondan,bundan etkilendim de yaptım keşke yapmasaydım deme bence.En önemlisi bu...
sorma ya ben de pazar günü ipin ucunu kaçırdım biraz...
böle zamanlarda sadece şunu de ve üstünden atla ERKEKLERR:)onlar bizim kadar ince detayları düşünüp hassaslık yapamıyolar.Bi yerde duymuştum.Erkeklerin beyin kıvrımları kadınlarınkilere göre 3 kat daha azmış.Yani erkekler kadınlara göre 3 kat daha sade ve detaysız düşünüyo olayları.gerisini sen anla arkidişim
Allah kavuştursun ya uzaktan ilişki zor ama bi o kadar da tatlı.Hasret kalıyosun:)
günaydınlar efenim günaydınlar:)
canım haklısın bugün biraz geç girebildim sabah dışarı işleri biriktiydi onları hallettim sonra girebildim nete.bu arada ÇOOOKKK GEÇMİŞ OLSUNNN:gerçekten Allah korumuş ya verilmiş sadakanız varmış gerçekten
ALlah kavuştursun canım ya insan eşinden ayrılırken bi tarafını da onunla gönderiyo.Bu arada benim bildiğim b-fitler deneme süresinde bedava 1 ya da 2 hafta annenlerde dener evde başlarsın.ama bi araştırmak lazım benim ki sadece duyum çünkü