Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canceğizim bergamutlu sallama çok hoşuma gitmiyo benim.Ben aktardan alıyom ve ilginç ama onu içebiliyorum sadece.sallama baya acı geliyo bana.Bi dene bence.Ve orjinali tabi ki daha etkilidir.Sadece biraz demeleme sıkıntısı var o da olsun o kadarcık

hımm doğru sölüyosun canım benim yaaaa:)
peki diorum ki hayatım sana zahmet olmazsa bana bi anlatsan şu demleme işini v.s nerde demliyosun nasıl hazırlıyosun v.s :13::13::13::13:
çokkk mu masraflı oluyorum ne:26::26:

bu arada acaba 1 lahmacun kaç kaloridir sence?mesela bi öğün yerine geçer mi salata ile?dün onu merak ettim

canım kalori olarak bişey diyemiyorum ama tabi hem hamur işi ve içindeki malzemeyi düşününce yağlı bide hani diet aşamasında zararı olur diye düşünüyorumm :27::27:

canım meselaa ben inanılmaz cola içen biriydimm inanki günde 3 lt buluyodur ama diete başladığımdan beri tüketmiyorum çünki bir bardak colada sanırım yanlış hatırlamıyorsam 24 adet küp şeker varmış :63::63::63:
düşün artıkk kalorisinii bide ben şekrsiz çay tüketiyorum uzun zamandır ama ne fayda colanın içinde ki şeker mahvetti beni demek ki:41::41::41:

hımm doğru sölüyosun canım benim yaaaa:)
peki diorum ki hayatım sana zahmet olmazsa bana bi anlatsan şu demleme işini v.s nerde demliyosun nasıl hazırlıyosun v.s :13::13::13::13:
çokkk mu masraflı oluyorum ne:26::26:
yok poppi ne zahmeti:)bu kelimeyi de geçen tvde duydum şanşlı masa programında kızlar birbirine böle hitap ediyodu çok güldüm de ondan şeettirdim:))
tabi ki ne demek anlatmak ben sana demler getiririm sen yeter ki iste:)
ben aktardan alıyom yeşil çayı bi de yanına tane tarçın alıyom.sonra büyük bi kupaya 1 tatlı kaşığı yeşil çay,küçük bi parça tarçın,1 dilim de limon koyup üstüne kaynar suyu döküyom.sonra ağzını çay tabağı ile kapatıp 2-3 dakka bekliyom.Zaten sen kapağı 2-3 dakka sonra açtığında o küçücük yeşil çaylar açılmış ve dibe çökmüş oluyo.Geri kalan bi kaç parçayı da çorba kaşığı le atıyorum.Sonra o bardaktaki çayı başka bardağa boşaltıyorum.önceki bardakta taneler ve çayın dibi kalıyo.Bu şekilde sıcak ya da soğuk içiyom.Tadını seviyorum ben.Sen tarçını sevmiyosan koyma istersen.ama tarçın daha bi yumuşatıyo tadını.
canım kalori olarak bişey diyemiyorum ama tabi hem hamur işi ve içindeki malzemeyi düşününce yağlı bide hani diet aşamasında zararı olur diye düşünüyorumm :27::27:

ay kibarcık arkadaşım benim.açık açık diyebilirsin bana ben alınmam.Mesela "YUUHHHH FATMA YAAA DİETTE LAHMACUN NERDEN ÇIKTI.KALORİSİNDEN SANA NE YEMİYCEN KARDEŞİM":66::66:
Ya sadce vicdanımı rahatlatmak istedim ama rahatlamasına gerek olan bi durum yok di mi yememem gerekiyodu aslında:)

kızlar hafta sonu gelemedim erkek kardeşim bi kaza geçirdi . istanbula yanıma geldi özlemiş hasret giderdik sonra uğurladım annesine uğrucaktı. anneside müstakil bahçeli bi evde oturuyo neyseee kapının önüne kapının boyunda bi cam koymuşlar kardeşimde içeri giriyim derken camın içine girmiş tabi heryeri kesik içindee hemen ambulansla hastaneye kaldırmışlar ki allahtan babasıda kapıda bekliyomuş gelmesi için gelmeyince merak edip bakmaya gidince bulmuş o halde. hemen annemin ordaki hastaneye ambulansla götürüldü izmite yani. mikrocerrahi uzmanı bulduk ameliyata alındı o bekleme anını hiç sormayın allah kimsenin başına vermesin. annem berbat bi halde kaç gündür eve bile gelmedi başından ayrılmadı bide şeker hastası annem.
ablam kardeşlerim hepimiz mahvolduk yani kısaca . bende o yuzden gelemedim. hatta tekrar anneme gidicem kardeşim bugün çıkıcak heralde allahın izniyle şimdi iyi hamdolsun kolunda biraz fazla hasar var alçıyada aldılar ama şükür allaha allah beterinden korumuş böyle yani kızlar bende bugün daha iyiyim en azından kardeşim daha iyi artık.

ayy canım benimm çok çok geçmiş olsun
rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin

iyi haftalar arkadaşlar,eşim sabah 5 te çıktı evden bizde oğlan uyandık ben musli yedim oğlumun kahvaltısını yaptırdım buraya geldim,şu b fite deneme için gidicem ama bi burda oluyorum bir annemde karar veremedim bir türlü.......
canım allah kavuştursun :38:
of ya benim annemlerin evde küçükyalıda.canım çekti şimdi oralarda olmayı:((benim yerime de gezseydiniz:)

iyi yolculuklar kaptan.Neyse ayrılıklar olmasaydı kavuşmanın ne değeri olurdu.annemlerden ayrılırken böle diom ben.Bu da gurbetçi avuntusu ne yapak:)

canım ender saraçın bi tarifi vardı kuru kayısı arasına ceviz koyuyo sonra teflon tavaya 1-2 kaşık kakao ve üzerine az bi su koyuyo sonra da cevizli kayısıyı koyup az döndürüyo hafif etrafı kakao oluyo kayısılarn.Aynı çikolata gibi oluyo ve az kalorili bi dene istersen

canım kendi içinden ne geliyosa onu yap.Geriye dönüp bakınca ondan,bundan etkilendim de yaptım keşke yapmasaydım deme bence.En önemlisi bu...

sorma ya ben de pazar günü ipin ucunu kaçırdım biraz...

böle zamanlarda sadece şunu de ve üstünden atla ERKEKLERR:)onlar bizim kadar ince detayları düşünüp hassaslık yapamıyolar.Bi yerde duymuştum.Erkeklerin beyin kıvrımları kadınlarınkilere göre 3 kat daha azmış.Yani erkekler kadınlara göre 3 kat daha sade ve detaysız düşünüyo olayları.gerisini sen anla arkidişim:1:

Allah kavuştursun ya uzaktan ilişki zor ama bi o kadar da tatlı.Hasret kalıyosun:)

günaydınlar efenim günaydınlar:)

canım haklısın bugün biraz geç girebildim sabah dışarı işleri biriktiydi onları hallettim sonra girebildim nete.bu arada ÇOOOKKK GEÇMİŞ OLSUNNN:gerçekten Allah korumuş ya verilmiş sadakanız varmış gerçekten:nazar:

ALlah kavuştursun canım ya insan eşinden ayrılırken bi tarafını da onunla gönderiyo.Bu arada benim bildiğim b-fitler deneme süresinde bedava 1 ya da 2 hafta annenlerde dener evde başlarsın.ama bi araştırmak lazım benim ki sadece duyum çünkü

o nasıl bir tarfi kız öyle :1:
ayy ben kayısıyı hiç sevmemmm
kurusunuda yaşınıda aslında benim meyveyle pek aram yoktur kirazı çok severim sadece :27:

hafta sonu maşukiye-sapanca-abant turuna gitmeyi planlıyoruz annemlerle güzel olur istanbuldan uzaklaşmadan yakın yerler iyi olur diye düşünüyoruz bu hafta sonu gidicez...

Bu arada günaydın herkese.emidaf ve roseberry size de arkidişler.
Ne var ne yok?hafta sonu baya yazmışınız yine.Sakini buysa hareketlisini düşünemiyom:)
benim dün aslında iyi gidiyodu ta ki akşam eşim bana dondurma ısmarlayıncaya kadar.Buraya yakın bir köyde özel kendi imalatları dondurma yapıyo adamlar ve çay bahçesi gibi bii yer yapmışlar orda satıyolar.Akşam 8 gibi eşim oraya götürdü ve 4 top dondurma yadim hem de soslu:((ne yapıyım ya çok çeşitliydi dondurmaları ve çoğu da orjinal tatdı dayanamadım:(
dün sabahtan 1 dilim ekmek,1 kk peynir 1 yumurta yedim.
öğlen temizlik vardı 1 lahmacun yedim
akşam da bi tavuk şiş,2 yemek kaşığı pilav.Ara öğünlerim olmadı dün.Akşam da bi arkadaşın misafiriydik dışarda.Bu şekildeydi anlayacağınız biraz kaçırdım sanki:(
bu sabah da 1 kk peynir ve 1 dilim ekmek.
şimdi de 4.bardak yeşil çayımı iççem:)
canım hafatada bir ödül olarak yiyebilirsin tabisi :34:
diyetisyenler bile veriyomuş yane :27:
bende geçen yedim ama resmen limonatayı buz yapmışlardı kalorisine baktım 57 kaloriymiş
bir ara öğün bile değildi yani :32:
fatoşş hayatım ya ben daha yeşil çay alamadım markete uğramıştım cuma günü eve giderken ama bulamadım ki kaç yere baktım bergamaotlu yokk :41::41::41:
diyorum ki acaba bu sallama değil demleme yeşil çaylarda aktardaki gibi etkilimidir sence?

canım tarçınlı karanfilli yeşil çay var bulursna onu al ben onu içiyorum
biliyosun tarçın kan şekerini dengeliyo şeker ihtiyacını azaltıyo :92:

canım allah kavuştursun :38:

o nasıl bir tarfi kız öyle :1:
ayy ben kayısıyı hiç sevmemmm
kurusunuda yaşınıda aslında benim meyveyle pek aram yoktur kirazı çok severim sadece :27:

canceğizim ben çok seviyom kuru meyveyi belki o yüzden çok lezzetli geldi bana.tam çikolata kaplı karamelli bi tatlı gibi geldi.Sen de o zaman k-barlar var ya düşük kalorili onlar da iyi geliyo tatlı krizine hem de bi ara öğün yerine geçiyo onlardan dene istersen

hafta sonu maşukiye-sapanca-abant turuna gitmeyi planlıyoruz annemlerle güzel olur istanbuldan uzaklaşmadan yakın yerler iyi olur diye düşünüyoruz bu hafta sonu gidicez...

off süper.Maşukiyeye kız kardeşim gitti akr.larıyla.fotolara bile ağzım sulandı.Tam yeşil bir cennet.Bence de harika fikir.

yok poppi ne zahmeti:)bu kelimeyi de geçen tvde duydum şanşlı masa programında kızlar birbirine böle hitap ediyodu çok güldüm de ondan şeettirdim:))
ben aktardan alıyom yeşil çayı bi de yanına tane tarçın alıyom.sonra büyük bi kupaya 1 tatlı kaşığı yeşil çay,küçük bi parça tarçın,1 dilim de limon koyup üstüne kaynar suyu döküyom.sonra ağzını çay tabağı ile kapatıp 2-3 dakka bekliyom.Zaten sen kapağı 2-3 dakka sonra açtığında o küçücük yeşil çaylar açılmış ve dibe çökmüş oluyo.Geri kalan bi kaç parçayı da çorba kaşığı le atıyorum.Sonra o bardaktaki çayı başka bardağa boşaltıyorum.önceki bardakta taneler ve çayın dibi kalıyo.Bu şekilde sıcak ya da soğuk içiyom.Tadını seviyorum ben.Sen tarçını sevmiyosan koyma istersen.ama tarçın daha bi yumuşatıyo tadını.

ay kibarcık arkadaşım benim.açık açık diyebilirsin bana ben alınmam.Mesela "YUUHHHH FATMA YAAA DİETTE LAHMACUN NERDEN ÇIKTI.KALORİSİNDEN SANA NE YEMİYCEN KARDEŞİM":66::66:
Ya sadce vicdanımı rahatlatmak istedim ama rahatlamasına gerek olan bi durum yok di mi yememem gerekiyodu aslında:)

ya bir lahmacunda 250 kalori varmış öğün olarak çokda abartı değil
için rahat etsin yane :52:

canımm ohh ellerine sağlık harika bi tarif verdin içmiş kadar oldumm:126::126: ve hemen yazdım akşam aktara uğrucam eve giderken tarçını evet balımm yaa fazla sevmiyorum:63::63:onun yerine bir dilim limon atarım :46:
sen harika bi hatunsun yaa inanılmaz pozitifsinn ama bu lahmacun v.s arık yok tamam mı balımm:47::47:

ya bir lahmacunda 250 kalori varmış öğün olarak çokda abartı değil
için rahat etsin yane :52:

diyosunn:) e o zaman poppi gel de öğle beraber bi lahmacun yiyek öğlen yemeğine.Dünkü çok lezzetliiydi 1 tane kesmedi:))))
bu arada ara öğünü de yaptım.3 kuru kayısı 12 kavrulmamış fındık.

ooo gez canım arada değişiklik iyi oluyo :21:
cmrtsi pazar boluda aşçılık yarışması varmış teyzemin eltisi felan gittiler gezmeye acayip acayip yemekler yedik harikaydı diyolar :27:
canceğizim ben çok seviyom kuru meyveyi belki o yüzden çok lezzetli geldi bana.tam çikolata kaplı karamelli bi tatlı gibi geldi.Sen de o zaman k-barlar var ya düşük kalorili onlar da iyi geliyo tatlı krizine hem de bi ara öğün yerine geçiyo onlardan dene istersen

hee evet canım k bar alıyorum zaten ama hep onunda kayısılı olanını bulabiliyorum ne hikmetse
hatta dün ara öğün yaptım ama yarısını yiyebildim hiç canım çekmiyo

şöyleee tavukgöğsü olsa sütlaç olsa yaş pasta olsadaaa yemesemmm :52:

diyosunn:) e o zaman poppi gel de öğle beraber bi lahmacun yiyek öğlen yemeğine.Dünkü çok lezzetliiydi 1 tane kesmedi:))))
bu arada ara öğünü de yaptım.3 kuru kayısı 12 kavrulmamış fındık.

sen gel ben sana semizotu verem yoğurtlu öğle yemeğine bendeki menü peh iştah açıcı değil emme :86:

canımm ohh ellerine sağlık harika bi tarif verdin içmiş kadar oldumm:126::126: ve hemen yazdım akşam aktara uğrucam eve giderken tarçını evet balımm yaa fazla sevmiyorum:63::63:onun yerine bir dilim limon atarım :46:
sen harika bi hatunsun yaa inanılmaz pozitifsinn ama bu lahmacun v.s arık yok tamam mı balımm:47::47:
canım benim o iş karşılıklı emin olabilirsin.Bu aralar pozitif psikoloji okumaya başladım onun etkisidir:)))
tamama arkadaım ya haklısın.Bizde dün temizlik vardı da aile apartmanı malum.Çağırdılar mecbur kırmamak için gittim.Çünkü son 2 haftadır nerdeyse hiç uğramadım.Özür mahiyetinde yedim yoksa hayatta sokmam ağzıma bilirsin:66::66::66:

bu arada 40 dk ütü yaptım
40 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım 20 dk da zayıflama kemeri

şimdi form çay içiyorum

su içesim gelmiyo hiç yaaa :59:

sen gel ben sana semizotu verem yoğurtlu öğle yemeğine bendeki menü peh iştah açıcı değil emme :86:

düşündüm de aslında bu öğlen pek aç sayılmam sanırım:60::60:
ya ben yeşillikleri çok severim genelde ama semizotu hiç yiyemiyom nedense ne çiğini,ne pişmişini.çok ilginç ama Dişlerimm kamaşıyo yerken:)

Back
X