Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayşemm canımm ya biz elma dietine haftaya pztesi başlıyozzz hııı kafam karıştı benimmm :27::27:
ama bence haftaya başlamak iyi fikir 1 haftalık nekadar vericez görmüş oluruzzz hemmm dimiii:32::32::32:

canım cuma bildirimden sonra yani cmrtsi başlarım ben başlarsam :34:
evet ne verdiğimizi görürüz
ben eşimden gizli başlıycam yapıcam zaten :9::9:

nedemek canım benimmm teklifim herzaman geçerli ve inan samimi :17::17:
kilolar gitmezse nerey gidiyommm bacımm gidemem kii walla da gitmemm :36::36:
heleee ablamla hiç gitmemmm yaa ufffffff :37: o yanımda dal gibii bense odunnn :9::9: gibiii yok yok olmazz :57::57::57::57::57::57:

kızım gez toz ya ne demek odun.65den sonrası zaten normal kilo senin için.Şu anda da balık eti kesinlikle.Odun modun deme yaf kendine.Hem mis gibi tatil bidaha taaaaaa seneye kadar gidemiycen.Bi de şöle düşünebilrisin oraya gittiğinde.Bu beni bu şeilde son görüşünüz.Seneye buralar benden sorulacak ona göre ayağınızı denk alın.:65:bölece daha bi gaza gelirsin hem

delimisin bacım ne olacak 70 kiloyuzda hepten tosun değiliz demi :60:
balık etliyiz :125:
git gez kafa dağıt yahuu yerimizede eğlen bizim için tatil matil hak getire :31:
ancak annemlere giderim o da ben tek giderim teyzmeler felan toplaşırız kiraz mevsiminde annemleirn evinde orasıda yazlık gibi zaten :87:

ablama görsen canımmm genç kız gibi maşallahh:nazar::nazar::nazar: çocuklar benim diince millet bi afallıyoo şöylee bi bakıyoo :35::35::35::35: hatunnn güzeldeee :57::57::57:
wallaaaa gitsem bile onlann yanyana durmanmmm uffff :36:
gerçi bak ben böle diyorumda ayyy yokkk yaa benim bacımm bitanedirrr motive ediyo beni sağolsunnn takma kafana bak kötü durmuyo felan filannn diee:29::29:

kızım gez toz ya ne demek odun.65den sonrası zaten normal kilo senin için.Şu anda da balık eti kesinlikle.Odun modun deme yaf kendine.Hem mis gibi tatil bidaha taaaaaa seneye kadar gidemiycen.Bi de şöle düşünebilrisin oraya gittiğinde.Bu beni bu şeilde son görüşünüz.Seneye buralar benden sorulacak ona göre ayağınızı denk alın.:65:bölece daha bi gaza gelirsin hem

doğru sölüyosunnn balımm hem belkimm veririm dimii yaniii bellimi olurr daha önümüzde 1 ay varrr :97::97::97:

ablama görsen canımmm genç kız gibi maşallahh:nazar::nazar::nazar: çocuklar benim diince millet bi afallıyoo şöylee bi bakıyoo :35::35::35::35: hatunnn güzeldeee :57::57::57:
wallaaaa gitsem bile onlann yanyana durmanmmm uffff :36:
gerçi bak ben böle diyorumda ayyy yokkk yaa benim bacımm bitanedirrr motive ediyo beni sağolsunnn takma kafana bak kötü durmuyo felan filannn diee:29::29:

aman takma kuzum yaaa bi daha mı gelcez dünyaya :21:

zaten zayıflama yolundasın gidene kadar verirsin biraz

kışa hepimiz zayıf giricez inşlhhhhhhhh :10:

sigaramı içip işlere kalkıyorum akşama yeşil mercimek yemeği yapıcam :56:

ahhh şöle ekmek salata yemek yemek ne kadann özledim :25:

yemeklerde salata yiyesim bile gelmiyo artık ekmek yok şöle bandıra bandıra :27:

doğru sölüyosunnn balımm hem belkimm veririm dimii yaniii bellimi olurr daha önümüzde 1 ay varrr :97::97::97:

evet ya kesinlikle hem ablan da iyi ablalık yaypıp sana nispetyapmak yerine motive ettiğine göre o da bazı şeylere dikkat eder muhakkak merak etme.Şükret ve güzelim ttatilini yakma sakın.Gitmeyip napcan ki hem:((Anlaştığımız gibi.Yaza hepimiz incecik gircez ya nasılsa.Üstelik elma dietiyle de 2-3 kilo daha gider.Ve en az yarım beden daha verirsin ki bu en az.Muhtemelen 65 civarıyla gidersin tatile.Madem 1 ay var verilir muhakkak.

bakındınızmı resme kızçeler siliyom :98:

baktık bacım silebilin.Köpiş kimin çok şeker ya:16:
Bu arda ev tam kafa dinlemek için.Şöle sesin olmadığı bi yere o kadar hasretim ki resmen başını dinlemeye yer.:nazar:inş güzel bi tatil olur seninki de ayşemim.hem ailende olcak ohhh daha ne istiycen

baktık bacım silebilin.Köpiş kimin çok şeker ya:16:
Bu arda ev tam kafa dinlemek için.Şöle sesin olmadığı bi yere o kadar hasretim ki resmen başını dinlemeye yer.:nazar:inş güzel bi tatil olur seninki de ayşemim.hem ailende olcak ohhh daha ne istiycen

köpek bizim yani annemlerin geçen sene eşimin memleketinden getiridk daha yeni doğmuştu yürüyemiyodu bile yavrum
sivas kangalı :27:
ayy öle çok seviyoruz acayip bişi :98:

evet canım aynen öyle sadece kuş sesleri yeşillik cıvıl cıvıl..
zaten ben ayda bir muhakkak gidiyom canım fazla uzak değil :34:
ama işte bu sefer teyzemlerle gideriz herkes aylar öncesinden gitme planları yapıyo :82:

sigaramı içip işlere kalkıyorum akşama yeşil mercimek yemeği yapıcam :56:

ahhh şöle ekmek salata yemek yemek ne kadann özledim :25:

yemeklerde salata yiyesim bile gelmiyo artık ekmek yok şöle bandıra bandıra :27:

ben de özledim sulu yemeğin içine ekmek doğrayıp onu yemeği ama 38 beden olmak da istiyorum.Neyse mücadele ede ede gitcek ubnkilolar.Fadik kız benim de çıkmam gerekiyo.Yemeğe gitcem ordan da dışarı işleri var onları halletmem lazım.Kociş de dio ki hep bilgisayar başındasın kiminle konuşuyon

ben de özledim sulu yemeğin içine ekmek doğrayıp onu yemeği ama 38 beden olmak da istiyorum.Neyse mücadele ede ede gitcek ubnkilolar.Fadik kız benim de çıkmam gerekiyo.Yemeğe gitcem ordan da dışarı işleri var onları halletmem lazım.Kociş de dio ki hep bilgisayar başındasın kiminle konuşuyon

ay ben 38 beden asla olamam :52: 40 bedene razıyım
iri yapılıyım kemikliyim 38 beden olmam için herhalde 50 55 kilo olmam lazım :27:

bend ekalkıyom canım :16:

oyyy oyyy bu nasıl şirin bişeyyy yaaaa ben çokk severim köpekleriii:9::9::9: annemlerinde vardı ama gönderdilerr :31: bu arada gerçkten yazlık gibiii canımmm

ayyy bi kalktım masadan herkesler gidiyoo yahuuu ama iş güç doğru sölüyosunuz kızlarr bende dersime bakimm birazzz :31::31:
dört gözle bekliyorumm siziiii :53::53:amannn beni yanlız bırakmayınn sakın olurmu öpüyorummm kolay gelsin hepimizeee:9::9::9::9:

ay ben 38 beden asla olamam :52: 40 bedene razıyım
iri yapılıyım kemikliyim 38 beden olmam için herhalde 50 55 kilo olmam lazım :27:

bend ekalkıyom canım :16:
canım benim boy yok ufak tefeğim anlıycan.Oyüzden sanırım bu 22 kiloyu(:52::52::52:)verirsem şayet olur zannımca.Off ya şimdi yazarken hayal gibi geldi nedense:(
bu arada size önemli bi itiraf geçen aylarda eltim(kendisi 168 ve 53 kilo falan)tutmuş ona hediye diye gönderilen ve 38 beden olan gıcık mı gıcık bi ceketi getirmiş bana dio ki bana olmadı kullanırsan ve olursa sen denesene:47::47:gıcık kaptım ya ama ben de veririm birine bana olmaz bu beden dedim aldım onu.Hala kenarda duruyo.hayalim iyice kilo verdikten sonra ceketi ona geri iade etmek ve olmadı veremedim de kimseye.sen al halledersin demek.Ama var ya ceketi görseniz insan temizlik yaparken bile giymez ya.Sırf damarıma basmak için yapıyo zannımca:47:

kızlar ben hazırlanıp cıkıcam öptüm hepinizi:)
güle güle canım iyi dersler.

ayyy bi kalktım masadan herkesler gidiyoo yahuuu ama iş güç doğru sölüyosunuz kızlarr bende dersime bakimm birazzz :31::31:
dört gözle bekliyorumm siziiii :53::53:amannn beni yanlız bırakmayınn sakın olurmu öpüyorummm kolay gelsin hepimizeee:9::9::9::9:

aslında muhabbet çok hoş da artık dikkat çekiyom:)ben sölemedim böle bi yere üye olduğumu ve şimdiye kadar da bu kadar uzun süre oturmadım bilgisayar başına.O yüzden kiminle konuşuyon falan dio bizimki.Ben de girip okur diye çekinip demiyom.Malum size her düşüncemi anlatıyom o okursa ortalık karışır:1:

Back
X