Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne oldu :26:
sinirlenme sakin ol yahuu seni umursamayan biri için kendini yıpratmaya değmez
şu an bunu anlaman çok zor biliyorum ama tecrübemden konuşuyorum ki ilerde ne salakmışım onun için kendimi üzmüşüm diyeceksin :97:

aldatılıyorum resmen bu dahada ağırdı ya hazmedemiyorum kaldıramamda böyle bişeyi ........liklten başka bişey değil

aldatılıyorum resmen bu dahada ağırdı ya hazmedemiyorum kaldıramamda böyle bişeyi ........liklten başka bişey değil

nasıl öğrendin gördünmü:25::25:

boş koy gitsin be güzelim zaten bu çocuğun böyle birşey yaptığı belliydi
sevse değer verse sürekli seninle konuşmak isterdi :47:

üzülmeee seni hak etmeyen biriydi zaten salla gitsin

allahtan bişeyleri fazlaca paylaşmadan çok uzun zaman geçmeden
sen iyice sevmeden anladın ne olduğunu balık baştan kokarmış :57:

Son düzenleme:
nasıl öğrendin gördünmü:25::25:

boş koy gitsin be güzelim zaten bu çocuğun böyle birşey yaptığı belliydi
sevse değer verse sürekli seninle konuşmak isterdi :47:

üzülmeee seni hak etmeyen biriydi zaten salla gitsin

allahtan bişeyleri fazlaca paylaşmadan çok uzun zaman geçmeden
sen iyice sevmeden anladın ne olduğunu balık baştan kokarmış :57:

face te yazıştığı kızla olan mesajı silmemiş gerizekalı

3. olmuşuz kuzular tebrik ederim daha iyi sonuç bekliyoduym ben....................

tüm erkeklerden nefret ediyorum hepsi öküz hepsi yontulmadık ayı hepsi ........ çok kötüyüm kendime hakim olamıyorum sakinleşemiyorumda kahretsin yaa. hakedecek napıyorum ya bennnnn

tatlımmm. ne kadar şanslısın aslında. sen evlenmeyi düşündüğün insanın foyasını Rabbim sana gösterdi vee dedi ki öznur bu adam sana yaramaz bak dedi. ya sen evlenince olsaydı,yada sen ileri gitsen ne bileyim birlikte olsanız filan öle olsaydı daha mı iyiydi tatlım. sen kararsız ve mutsuzdun bir ışık bekliyordun seçim yapmak için bir neden ve o neden sana çok zaman kaybetmeden geldi. şükret bitanem. veee sil baştan başla hayata tertemiz sayfa aç ve senin ağzının içinden çıkacak kelimeyi bekleyen, etrafında pervane olan biri seni buluncaya kadar akışına bırak. boştakaldım diye üzülme sakın. her zaman sevgilin olacak diye bişe yok. sen yeterince güçlüsün tek başına da hayatı omuzlayabilrisin. yeter ki şu hayatta mutlu ol.. sakın isyan etme sevinmen gereken bir gündür bugün.

öznuuuurrrr. sen elvankentte misiinn doğru mu anladım? ya ben bir fırsat sitesinden cilt bakımı almıştım. o da taa elvankentteymiş. eşim geldi o hafta gidemedim uzak diye. aslında çok kapsamlı bir bakımdı ama yetişemezdim.neyse canım ben sana oranın yerini kampanya kodunu filan vereyimde benim yerime sen git olmaz mıı? hem moral olur canım. ben canım sıkıldı mı hemen kuaföre giderim. olar mııı???gönderimmi kodu?hatta dur seçimi sana bırakmıyorum. özeline bak gönderiyorum.

Son düzenleme:
3. olmuşuz kuzular tebrik ederim daha iyi sonuç bekliyoduym ben....................

canım 1. olan takımın birinde 2 kişi 2 kilonun üstünde vermiş yanlış hatırlamıyosam. bence biz 1. yiz benim gözümde. çünkü takımı kalkındıran 1,2 kişi olmadı bizde hepimiz 200 gramda olsa,500 gramda olsa verdik bu hafta veremeyen yoktu. ve ben bunu kesinlikle buraya bağlılığımıza ve motivemize bağlıyorum. bişe yerken aklıma cuma günü ver takımıma sorumluluğum geliyr. eğer kilo alırsam ve benim yüzümden dereceyi kaçırırsak,yada herkes verir ben veremez yüz kaarsı olursa diye yemiyorum. kızlar ben takımımı çok seviyorum yaa. pc yi açınca ilk mekanım.:64:

canım 1. olan takımın birinde 2 kişi 2 kilonun üstünde vermiş yanlış hatırlamıyosam. bence biz 1. yiz benim gözümde. çünkü takımı kalkındıran 1,2 kişi olmadı bizde hepimiz 200 gramda olsa,500 gramda olsa verdik bu hafta veremeyen yoktu. ve ben bunu kesinlikle buraya bağlılığımıza ve motivemize bağlıyorum. bişe yerken aklıma cuma günü ver takımıma sorumluluğum geliyr. eğer kilo alırsam ve benim yüzümden dereceyi kaçırırsak,yada herkes verir ben veremez yüz kaarsı olursa diye yemiyorum. kızlar ben takımımı çok seviyorum yaa. pc yi açınca ilk mekanım.:64:

aynen canım benim bemde takımımı çok seviyorum ve çok bağlandım motivasyon süper..............:13::13::13:

2011-05-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 2 porsiyon 312
[2] Elma 2 ADET 120
[3] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 0.5 1 paket 88.5
[4] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65
[5] Şehriyeli Pilav 0.5 PORSİYON 168
[6] Elma 1 ADET 60
Toplam : 813.5 kal.

2 bardak yeşil çay
1 bardak 5 1 yerde çay
1 bardak form çay
2,5 lt su

bugün tuvalet yolundaydım :52:

evet canım bencede birinci biziz
diğer takımların hiç birinde herkesin verdiği yok
ama biz o kadar istikrarlı gidiyoruz ki aman maşallahh diyem :nazar:

2011-05-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 2 porsiyon 312
[2] Elma 2 ADET 120
[3] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 0.5 1 paket 88.5
[4] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65
[5] Şehriyeli Pilav 0.5 PORSİYON 168
[6] Elma 1 ADET 60
Toplam : 813.5 kal.

2 bardak yeşil çay
1 bardak 5 1 yerde çay
1 bardak form çay
2,5 lt su

bugün tuvalet yolundaydım :52:

5i 1 yerde içtiğinde form çayı içme bence canım bana öle sölemişlerdi alırken ....................

karciğerlere zarar veriyomuşya bu çaylar ondandır sanırım.....................

iyi akşamlar hatunlar,hoşgeldin selinay ....

40 dakika 6 km hızla yürüdüm şincik oturuyorum birazdan güzel bir banyo yapıcam bi kese atıcam kendime...

Back
X