- Konu Sahibi Pinarbartu
- #28.301
allah şifa versin canım
neyse bir hafta evde dinlenirsin bol bol
sanada geçmiş olsun canım ohh be kurtuluyoruz dertlerimizdenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah şifa versin canım
neyse bir hafta evde dinlenirsin bol bol
kızlar ben geldim doktora gittim bademciklerin hala şiş dedi rapor verdi 1 hafta taşıyıcıymışım
tedaviye başladık 1 hafta sora kültür tekrarlanıcak .. raporu müdüre bıraktım geldim ..
1 hafta başbaşayız neys ben evi toplayım azcık
selamlar
bende geldim doktordan yara kapanmaya başlamış dedi başka bir merhem verdi onu kullanacakmışım 10 gün sonra tekrar gidicem![]()
sağol canım inşlhsanada geçmiş olsun canım ohh be kurtuluyoruz dertlerimizdenn
kızlar geçmiş olsun yaa.Neyse inş 1 hafta 10 güne kadar ikinizin de bi şeyi kalmaz.Ya bu arada benim de gözler şiş,burun tıkalı ve sürekli siliniyorumPOLEN ALERJİSİ.haziranın 10-15ine kadar sürüyo.Bu hafta geleneksel hastalar haftası mı ilan etsek ne etsek:))
arkadaşım sorma ya be de burayıı ve sizleri çok özledim çok komik bi de isimleri karıştıryom genelde nikleri hatırlıyom ya sen hariç.Konuşurken ya da düşünürken ya aynalar ne yaptı elma dietini,çatlak kemik noldu,aysen le ırras doktor işini ne yapacak vs die düşünüyom sonra da kendime gülüyom iyice cozuttum çizittiriyom kendi kendime diyekızlarrrrrrrrr sizi çok ösledim ben yaaaaaaaaaaaa
günaydınnn hepinizee:92::92::92::92::92:
size nasıl alışmışımmmm oyy oyy ösledimmm gerçektennn
hafta sonu hiç kaçamak yağmadım kızlar hatta canım yemek bile istemedi hi,ç bişey geçmişi okuyamadım çünki baya uzunnn
ama inşallah hiç birinizde kötü bi durum yokturr
hemen sabah kahvaltımı paylaşıyım
1 adet sandv.
şekersiz çay
3 bardak ılık su :78::78::78::78:
eminim ki o şekilde olacak ama ne biliyim ya annesi gayet iyi bi insan olarak tanıtmıştı hep ona sakın hiç bi kızı üzme diyomuş mesela sonra dinine bağlı biriymiş ya öyle bi anneden böyle bi çocuk nasıl doğabilir???? mesleğin verdiği bi şımarıklık var üstünde belli ki umarım bu üzüntümün acısı çok güzel bi şekilde çıkarda ondan aklına ilk ben gelirim. hatırlıyo musunuz akrabası bana her erkeğin 1 kız arkadaşı olduğunumu sanıyosun vırt zırt tarzında bişi demişti acaba onlar konuştuktan sonra mı bana böyle bişi dedi onu anlamaya çalışıyorum şuan neyse
kahvaltım
1 kase special k
spor yaptıktan sonrada 1 litre suyumu içerim
sağol canım inşlh
bendede var canım alerji ama polene karşı değil henüz öğrenemedim ama bendede oluyo arada burun tıkanması hapşırık felan
alerjide çok kötü bişi yaa![]()
bu ay hastalık ayı zaten kimse sağlam değilki
sorma ya vücut herhalde adapte olamıyo yaza geçerken.Bu arada senle ilk kez bu kadar başbaşa kalıyoruz.Ben unuttum senin isim neydi yayanlış anlama en azından bu şekilde samimiyeti arttırırız
niye yanlış anlıyımki canım ben sadece seni gündüzleri görüyorum ama hiç tanışmadık dimi senle ben gizem canım ..
benim eşim gececi olduğunda daha çok onlineyim aslında ama şimdi raporlu olduğumdan dolayı 1 hafta başınızdayım![]()
kızlar ben geldim doktora gittim bademciklerin hala şiş dedi rapor verdi 1 hafta taşıyıcıymışım
tedaviye başladık 1 hafta sora kültür tekrarlanıcak .. raporu müdüre bıraktım geldim ..
selamlar
bende geldim doktordan yara kapanmaya başlamış dedi başka bir merhem verdi onu kullanacakmışım 10 gün sonra tekrar gidicem![]()
selamlar
kızlar geçmiş olsun yaa.Neyse inş 1 hafta 10 güne kadar ikinizin de bi şeyi kalmaz.Ya bu arada benim de gözler şiş,burun tıkalı ve sürekli siliniyorumPOLEN ALERJİSİ.haziranın 10-15ine kadar sürüyo.Bu hafta geleneksel hastalar haftası mı ilan etsek ne etsek:))
canım bi yoğun haftasonu da benden yaaafatoşummm canımm benimmmmmmmm
bende kalori sepetine üye oldummm biliyormusunnnn
spor yapamadım amaaa inan yoğunluktan dolayıı dün akşamda kişisel bakım v.ss sonra uyudum hemencikk zaten yoğun bi hafta sonu geçirdiğim içinnnn biliyosunn![]()
nsıl tükrtiyon peki canımgeçmiş olsun kuzu...........
elma sirkesi iç iltihabı öldürür annem hep öle yapar bize...........
bende istanbulluyum 3 yıllık evliyim anaokulunda çalışıyorum çocuklar beni maffetti desem yeridir durdu durdu virüs çıktı bende bulaşıcıymış bende evdeyim öyle yani canım ..
ben aslında şubatdan beri burdayım şubatın ortası diyebilirim ocakta başladım yemekten kesmeye 98,5 dum yani bucaga dogru gidiyordum dedim kendine gel gizem noliiii 95le buraya girdim şuan 89,1 im ama açım çok açım![]()
canım bi yoğun haftasonu da benden yaaa(ama ben bugün de yoğun olacağımı biliyodum
ün sabahtan spor yaptım.Ya acep benim spor aleti ne kadar kalori yakii kki şesut:)))
e-walker die bişey.aceba nerden öğrenebilirim?
nsıl tükrtiyon peki canım
sorma canım ah ah o yolların başında insan hiç farkedemiyo malesef.Ben de geçen sene nişanımdan sonra dietisyene başladım 82.3le.7 ayda anca 12 kilo falan verdim.70-71 arası gidip geliyodum düğünde.sonra şehir değişince bıraktım tabi.yalnız almadım bıraktıktan sonra.Çünkü çok ağır ama hep yağdan gidiyodu.Yılbaşından önce de burda başka bi işe girdim.acayip bi yeme sistemleri vardı.Yoğunluktan kahvaltı yapmıyoduk,öğlen yemeği de 4-5 gibi giyoduk.Bi de hep sabahlıyoduk.Bu şekilde bi düzensizlikle 7 kilo kadar aldım.sonra orayı bıraktım.1 ay sonra da hamile olduğumu öğrendim.ama bebeğimi kaybettim 3 aylıkken.Ordan da 2-3 kilo aldım.başladığımda 79dum.ama yavaş yavaş gidiyo.Ya benim en büyük sıkıntım düzensiz ve aşırı uçlarda yemek.ya çok az ya da çok fazla.Mesela bütün gün aç durup akşam 1 dürüm yiyodum.Gece de sabahlarken bi dilim yaş pasta,kahve vs.Böle olunca bana hiç yaramıyo.Bi de streste benim vücudum acayip su topluyo.Gerilince 1-2 kilo bi günde geliyo mesela.Bu haftaki korkum da o açıkcası:Çok stresliydi bu hafta
canım bi yoğun haftasonu da benden yaaa(ama ben bugün de yoğun olacağımı biliyodum
ün sabahtan spor yaptım.Ya acep benim spor aleti ne kadar kalori yakii kki şesut:)))
e-walker die bişey.aceba nerden öğrenebilirim?
nsıl tükrtiyon peki canım
sorma canım ah ah o yolların başında insan hiç farkedemiyo malesef.Ben de geçen sene nişanımdan sonra dietisyene başladım 82.3le.7 ayda anca 12 kilo falan verdim.70-71 arası gidip geliyodum düğünde.sonra şehir değişince bıraktım tabi.yalnız almadım bıraktıktan sonra.Çünkü çok ağır ama hep yağdan gidiyodu.Yılbaşından önce de burda başka bi işe girdim.acayip bi yeme sistemleri vardı.Yoğunluktan kahvaltı yapmıyoduk,öğlen yemeği de 4-5 gibi giyoduk.Bi de hep sabahlıyoduk.Bu şekilde bi düzensizlikle 7 kilo kadar aldım.sonra orayı bıraktım.1 ay sonra da hamile olduğumu öğrendim.ama bebeğimi kaybettim 3 aylıkken.Ordan da 2-3 kilo aldım.başladığımda 79dum.ama yavaş yavaş gidiyo.Ya benim en büyük sıkıntım düzensiz ve aşırı uçlarda yemek.ya çok az ya da çok fazla.Mesela bütün gün aç durup akşam 1 dürüm yiyodum.Gece de sabahlarken bi dilim yaş pasta,kahve vs.Böle olunca bana hiç yaramıyo.Bi de streste benim vücudum acayip su topluyo.Gerilince 1-2 kilo bi günde geliyo mesela.Bu haftaki korkum da o açıkcası:Çok stresliydi bu hafta