Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar artık okuma bayramından kurtulduğum için rahatım yarından itibaren yürüyüşede başlayacam inş havalar daha kötü olmaz 1 ayda 10 kilo vermek istiyom tatilde eve gittiğimde 85 olsam keşke :59:

Ay oluruz daa 1 ayda 10 kilo hem zor hem de sağlıksız gel biz bunu 4 kiloyla bağlayalım:34:

Ay süper yaa, ben de temmuzda tatile çıkıpp, kasıma kadar da dönmek istemiyorum ya süper bişey

malesef eylülde biz dönecez canım tabi allah büyük olurda felek şaşırır temmuzda biri çıkar yıldırım aşkına tutulur ve yıldırım nikahı yaparsam dönmem :27:

sporumuda yaptım çok şükür spordan sonra başımın ağrısı hafifledi sanki,5 altınbaşak peynir ve çeri domates yedim şimdi 5 erik yiyorum.....

maşallah canım :nazar: afiyet olsun

bu arada gülçin nerde uğradı mı bugün :44:

gülçin nerelerde acep bugün gelmedi hiçççç,aslı ne acelen var bacım 10 kilo çok fazla 5 kilo neyine yetmiyor çabuk koşan çabuk yorulur 10 kilo verip 15 alma sonra........

gülçin nerelerde acep bugün gelmedi hiçççç,aslı ne acelen var bacım 10 kilo çok fazla 5 kilo neyine yetmiyor çabuk koşan çabuk yorulur 10 kilo verip 15 alma sonra........

bende gülçini sordum az önce merak ettim yok ortalıkta :50:
ya canım 10 kilo vereyim ben ya 85 kilodada şişko olcam zaten :84:

geldim canım. Merak etmenize sevindim ya demekki yalnız değilim yaa. Eve çok geç geldim. Okuma bayramı telaşemiz malum. Perşembe oluyor kurtuluyorum.

kızlar artık okuma bayramından kurtulduğum için rahatım yarından itibaren yürüyüşede başlayacam inş havalar daha kötü olmaz 1 ayda 10 kilo vermek istiyom tatilde eve gittiğimde 85 olsam keşke :59:

canım naptın nasıl geçti? Ne kadaa sürdü.konuşma yaptın mı? Katılım nasıldı? çocuklar heycanlandı mı.ne giydin? şimdilik sorularım bunlar:)

geldim canım. Merak etmenize sevindim ya demekki yalnız değilim yaa. Eve çok geç geldim. Okuma bayramı telaşemiz malum. Perşembe oluyor kurtuluyorum.

hadi hayırlısı canım ben kurtuldum darısı başına

canım naptın nasıl geçti? Ne kadaa sürdü.konuşma yaptın mı? Katılım nasıldı? çocuklar heycanlandı mı.ne giydin? şimdilik sorularım bunlar:)

canım 1.5 saat sürdü çok beğendiler
bu ara köyde iş olduğu için erkekler çok yoktu anneler vardı genelde katılım iyi idi
konuşma yapmadım herşeyi çocuklara bıraktım
çocukalr beklediğimden sakindiler
ben koşuşturmadan izleyemedim
videoya sonra bakcam
gömlek ve pantolon giydim canım gönül isterdi güzel bir elbise giymek ama malum kilolar izin vermedi

Ayyy, puan kırma bari yazıkk, geliyim de yardım ediyim ya da sana:60:

sınavdan kırmıyorum kırcak sonuç yok en yüksek 70 var 5 sınıfın sınavını okudm ve içlerinden en yüksek 70.en düşük 15 ve geneli 30 35 40 civarı:D ama sözlülerden kırcam çoğunun kalcak öğrencilerm var

Bugün yediklerim çoook iğrençç..

Sabah kahvaltı yok 1 incir. Okulda velilerle toplantı yaptık prova vs derken öğle yemeği de yememişim farkında değilimm:9::9::9:sonra 110 kalorilik 1 çikolata.
Arkadaşın okuma bayramını seyrettim çıktığımda 5 ti. 1 KÜÇÜK pizza büyüklüğünde taş fırın pidesi yedim kuşbaşılı. 1 de ayran içtim. Ondan sonrada bişe yok. Ya batarım ya çıakrım bu menüyle. Ya alırım düzensiz ve birden yediğim için. Ya veirirm 800 kalori civarında olduğu için.sizce?HAA BİDE ELMA YEMİŞTİM PARDON.

Son düzenleme:
Bugün yediklerim çoook iğrençç..

Sabah kahvaltı yok 1 incir. Okulda velilerle toplantı yaptık prova vs derken öğle yemeği de yememişim farkında değilimm:9::9::9:sonra 110 kalorilik 1 çikolata.
Arkadaşın okuma bayramını seyrettim çıktığımda 5 ti. 1 KÜÇÜK pizza büyüklüğünde taş fırın pidesi yedim kuşbaşılı. 1 de ayran içtim. Ondan sonrada bişe yok. Ya batarım ya çıakrım bu menüyle. Ya alırım düzensiz ve birden yediğim için. Ya veirirm 800 kalori civarında olduğu için.sizce?HAA BİDE ELMA YEMİŞTİM PARDON.

inş verirsin canım

Back
X