Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sende çok film izliyosun benim abimde gece iki tane film izlemeden uyumaz
evde bir dvd ci açacak kadar film var ama okuduğu bölümle ilgili çoğu hiç tarzım olmayan filmler

izliyorum dönüyorum sen bundan ne anlıyosun diyorum sen anlamazsın kamera çekimleriymiş yok içindeki başka anlamlarmışşşş :27:

hahaha sinema tv mi okuyo kardeşin.ben çok izlerdim artık pek izleyemiyorum ya.bazen canım istemiyo genelde de yorgun oluyorum.neyse canım ben şu iğrenç filmi izleyeyim.sonuna bakıyım dedim de iç organları fln cıkıodu cocugun:52: tam benlik:56: hahah iğrencim gece gece:37:

hahaha sinema tv mi okuyo kardeşin.ben çok izlerdim artık pek izleyemiyorum ya.bazen canım istemiyo genelde de yorgun oluyorum.neyse canım ben şu iğrenç filmi izleyeyim.sonuna bakıyım dedim de iç organları fln cıkıodu cocugun:52: tam benlik:56: hahah iğrencim gece gece:37:

ist üni iletişimi bitirdi canım radyo sinema tv
ama hala işsiz bu arada abim olur kendileri 23 ay farkla :9:

iyi hadi izle belki lazım olur ilerde :9:

hala öğretmenler yan gelip yatıyor diyen var mı bzii gördükten sonra yaa. evde bile meşgulüz. hiçbişe olmasa bile kafamız meşgul. üff daha notlar girilecek şu bayramdan sonra. neyse herkese mışıl mışıl uykular. öpüyorum sizi rüyanızda.

günaydınnn hatunlarrrrrrrrr:64::64::64::64::64:
uykusuzluktan ölüyorum resmennnnnn ufffffffff çok uykum var kızlar birsürüde iş varrrrr:52::52::52::52::52::52:

sınavdan kırmıyorum kırcak sonuç yok en yüksek 70 var 5 sınıfın sınavını okudm ve içlerinden en yüksek 70.en düşük 15 ve geneli 30 35 40 civarı:D ama sözlülerden kırcam çoğunun kalcak öğrencilerm var

Neden öyle ya sen ne öğretmenisin canım ya, matematik mi ? Genelde matematik dersi öyle olurdu :1:

:60: aman ya geç olsun güç olmasın, verelim de yavaş yavaş olsada sorun yok ben 4 kilo verip 2 ay yiyorum almıyorum yinede 2 seneden beri :60: 86 kilodan 73'e kadar indimde bu sefer aldım 3 kilo ya vermem lazım.

oda iyiymiş.. :)

sporceyzimi yaptım dünden uykusuzdum ara vere vere yaptım bi süre

spordan önce cornflakes yemiştim yarım saat sonra 2 kayısı 2 ceviz 2 tanede form bisküvisi yirim:61::61:

hulk bu arada adın neydi bide niye senin tickerın yokk:44::44:

ben de varım yol:))günaydın şekerim hatta bütün şekerler.
ne var ne yok.Ben bi geçmişe bakıp hemen geliyom

kızlar nasılsınız ben şimdi oyun yükledim pcye sims diye bir oyun kendimi incecik fıstık gibi yaptım mini etekleride giydim :1:

Back
X