Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu sıralar sabahtannnn akşama kadar bruno mars dinliyorumm çokkk seviyorumm :70::70::70::70::70::70: vee aldığım bilgilere göre bu yaz türkiyeye istanbulaa konsere gelicekmişşşş :52::52::52::52: eğer gidemezsemmm kahrolurum kızlarr valllaaa:36::36::36::35::35::35::35:
zatenn en sevdiğim grup maroon five geldi konsere gidemedimmm:43::43::43::43:

ayyyyyyyy inanmıyorummm herkeşlerrrr gelmişşşş hepinize günaydınnn kızlarrrrrr:92::92::92::92::92:

ayyyy ne güzeelll yaaaa doldu buralarrr walllaa nasılsınızzzz iyiymisiniz çıtır hatunlarrr:9::9::9::52::52:

bu sıralar sabahtannnn akşama kadar bruno mars dinliyorumm çokkk seviyorumm :70::70::70::70::70::70: vee aldığım bilgilere göre bu yaz türkiyeye istanbulaa konsere gelicekmişşşş :52::52::52::52: eğer gidemezsemmm kahrolurum kızlarr valllaaa:36::36::36::35::35::35::35:
zatenn en sevdiğim grup maroon five geldi konsere gidemedimmm:43::43::43::43:

aslında mp3 te ki şarkıları yenilemem lazım 9 aydan fazla aynı şarkıları dinliyorum:44: şöyle güzel yabancı hareketli bişi tavsiye edebiler misin :26:

neden şaşırıyon kız :27:
yeni kalktığımamı yoksa sersem gibi olduğumamı :86:

bugğn temizlik memizlik yok yarına :9:
hem aç kalacak çocukda yok :emir_bebek:

:1::1: böyle bi temizlik hastası görmedim ben kapının önünde galoşta vardır eminim:1:

yeni kalkmış olmana şaşırdım

ayşermmmmm balımmm bencede wallaaa yapma artık temizlik felannn kendini nasıl yoruyosunnn yahuuu:20::20::20::20:

keşkem ben senin yerinde olsaydımmm sabah 6:30 da kalaktımmm yaaa uykusuzluktan ölüyorum gecede geç yattımmm :97::97: gerçiii dünnn bebekte sahilde akşammm çayyy keyfi yaptıkkk değdii yaniii uykusuzluğa ama olsunn yaaa uyumak istiyorumm bennn:36::36::36::36:

bu arada sen merhemi kullanıyosun dimi bak unutmuyosun umarımmm:20::20::20:

ayşermmmmm balımmm bencede wallaaa yapma artık temizlik felannn kendini nasıl yoruyosunnn yahuuu:20::20::20::20:

keşkem ben senin yerinde olsaydımmm sabah 6:30 da kalaktımmm yaaa uykusuzluktan ölüyorum gecede geç yattımmm :97::97: gerçiii dünnn bebekte sahilde akşammm çayyy keyfi yaptıkkk değdii yaniii uykusuzluğa ama olsunn yaaa uyumak istiyorumm bennn:36::36::36::36:

bu arada sen merhemi kullanıyosun dimi bak unutmuyosun umarımmm:20::20::20:

bugün bişey yapmıyorum zaten kuzum yarın annemlere gelecek inşlh sabahtan yaparım bişiler :9::9:
seviyom temizliği düzeni ee birde obsesifim sağolsun bu aralar üzerime üzerime geliyo :52:

ohhh bebek sahilide güzeldir en son geçen sene gitmiştim hakan altunu görmüştüm :9:

aslında mp3 te ki şarkıları yenilemem lazım 9 aydan fazla aynı şarkıları dinliyorum:44: şöyle güzel yabancı hareketli bişi tavsiye edebiler misin :26:

canımm ben yabancı ağırlıklı dinlerim yanii hımm bob marley çok severimm meselaa ama tabi şimdikilerde harika beyonce yi es geçmemek lazımmm dimiii yoksanmm bize küserrrrrr:60::60::60: canım walla beyoncenin yeni albümü çok güzel hatttaa bize hitap ediyo bakk şu şarkısıı tam k.kiçin run the worlds:60::60::60: bruno mars bi dinle istersen çokk hoşuma gitti benimm çok eski bi şarkıcı değill 2-3 senedir var ama şarkıları güzell bi bak tatlımm istersenn:51::51::51:

naberr canım :16::16::92::92::92:

iyiyim balımmm sen nasılsın bakimmm uykudan uyanmış güzellllll:23::23::23::23:

bende sahilde dolaşmak istiyorum ama çok piss yaaa heryerden çöp çıkıyo (tvlerin yalancısıyım )

yengem aradı yiğenin tiyatro sahnesi var henüz ikiye gidiyo velet ama her sene bir etkinlikte
ayılabilirsem gidicem...bi de gelen veliler davetliler beni kasıyo orda
allahımm sanki düğüne gidiyolarmış gibi kasım kasım kasılıyolar birde tepelerinde 32 ekran bir gözlük :60::60:

Son düzenleme:
bugün bişey yapmıyorum zaten kuzum yarın annemlere gelecek inşlh sabahtan yaparım bişiler :9::9:
seviyom temizliği düzeni ee birde obsesifim sağolsun bu aralar üzerime üzerime geliyo :52:

ohhh bebek sahilide güzeldir en son geçen sene gitmiştim hakan altunu görmüştüm :9:

aaa doğruu senin annenler geliyodu değilmii süper wallaa :32::32::32::32::32: anne gibisi yokk
eee hayatımm buluşalım bi gün temmuzda buluşucaz zatende toplanıp gidelimm şöyleee biii sahile brunc da yaparızzz ohh mis gibiii türk kahvemizi de içeriz sonrasında fal bile bakarız kıssss birbirimizee:60::60::60::60::60:

bende sahilde dolaşmak istiyorum ama çok piss yaaa heryerden çöp çıkıyo (tvlerin yalancısıyım )

ahhh kuzummm ist. gelince giderizz beraber inşallahhh :23::23::23:

aaa doğruu senin annenler geliyodu değilmii süper wallaa :32::32::32::32::32: anne gibisi yokk
eee hayatımm buluşalım bi gün temmuzda buluşucaz zatende toplanıp gidelimm şöyleee biii sahile brunc da yaparızzz ohh mis gibiii türk kahvemizi de içeriz sonrasında fal bile bakarız kıssss birbirimizee:60::60::60::60::60:

işin içinde fal varsa hoplaya zıplaya gelirim kim bakcek:52::52::52::52:

benim kocayı kandırabilirsem buluşuruz
adam bana artık manyak gözüyle bakıyo çevrendekiler yetmiyo sanaldan arkadaş bulup görüşmek istiyosun diye :27::27:
birde böyle şeylere manyakça bir yaklaşımı var adamın onuda polis olmasına bağlıyorum :27::27:

yengem aradı yiğenin tiyatro sahnesi var henüz ikiye gidiyo velet ama her sene bir etkinlikte
allahımm sanki düğüne gidiyolarmış gibi kasım kasım kasılıyolar birde tepelerinde 32 ekran bir gözlük :60::60:

kızzzzzzzz sana ne diiimmm ben haaa söyleee 32 ekran gözlükk:60::60::60::60::60::60::60::60: koptum resmennn yaaaa allah senin iyiliğini versinnn emiiii:60::60::60:

canım nie kasıyosun ki gitt biraz hava alll ne olcakkk gitteee ortammmm güzell hatunnn görsünnnn birazzzzz:9::9:

bide çocuk sahnedeyken karşıdan el sallayıp duruyolar ya çocuğa oda bnm komiğime gidiyoo :1::1:

işin içinde fal varsa hoplaya zıplaya gelirim kim bakcek:52::52::52::52:

ben bakarımmm kuzuuu sanaa ne demekkk nedemekkk sen isticende ben bakmicammm bakarımmm kızz benn:4::4::4::4::4:

benim kocayı kandırabilirsem buluşuruz
adam bana artık manyak gözüyle bakıyo çevrendekiler yetmiyo sanaldan arkadaş bulup görüşmek istiyosun diye :27::27:
birde böyle şeylere manyakça bir yaklaşımı var adamın onuda polis olmasına bağlıyorum :27::27:

eee yanii doğal olarak amaa bakk temmuzda buluşucazz yaniiii ona göre lütfennnn:4::4::4:

Back
X