- Konu Sahibi Pinarbartu
- #28.521
kızlarr ben çıkıyorumm mesaim bittii hepinize kalorisizzz ve güzel akşamlar diliyorumm öpüyorumm sizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaptanım gelmişşş
nasılsın kaptan bayaa oldu görüşmeyeli wallaaa bu arada hayırlı olsun okuma bayramını atlatmışsın yüzünün akıyla tebriklerrr![]()
yaa ilk kez 15 mesajı gördümmm gözüm açık gitmem artıkın hatunlar![]()
pinkk nasılsın kız senin adın neydi unuttum![]()
haa birde beni çok üzen bişey oldu. ben akupunktur noktalarından sana yaramayan şeyleri öğrenildiği bi merkez var. doktora gitmiştim orda. adam baktı test yaptı sonuç açıklandı veeee çikolata tuz beyaz lahana ve kabağa intoleransım varmış.bunlar metabolizmamı yavaşlatıyomuş.herşey neyse de çikolataaaa....öle işte.
30.05.2011 mesaj sayısı
aynalar - 23
pinkcat87 - 10
triptofan - 7 :81::81::81:
roseberry - 5
irras - 15
fdm - izinli
selinay2002 - 8
aysen_34 - 22
emidaf - 15
catlak_kemmik - 10
faTTa83 - 9
Hulk - 9
esracım cezalısın canım malesef![]()
yaa ilk kez 15 mesajı gördümmm gözüm açık gitmem artıkın hatunlar![]()
hehehehDD ben de 10
![]()
selam kızlar. bu hafta hiç iyi değilim diyet yönünden. sabhatan akşama kadar aç gezip ,akşam yumuluyorum. aynen kilo aldığım dönemde olduğu gibi. ve sabah tartıldım sonuç hiiç iyi değil.
5 mesajdan fazla yazdığımı düşünüyorum....![]()
bugün stepe gittim ya,yürüyüş yapmasam ne olur çok yorgunum kendimi hiç iyi hissetmiyorum....
haa birde beni çok üzen bişey oldu. ben akupunktur noktalarından sana yaramayan şeyleri öğrenildiği bi merkez var. doktora gitmiştim orda. adam baktı test yaptı sonuç açıklandı veeee çikolata tuz beyaz lahana ve kabağa intoleransım varmış.bunlar metabolizmamı yavaşlatıyomuş.herşey neyse de çikolataaaa....öle işte.