Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar. bu hafta hiç iyi değilim diyet yönünden. sabhatan akşama kadar aç gezip ,akşam yumuluyorum. aynen kilo aldığım dönemde olduğu gibi. ve sabah tartıldım sonuç hiiç iyi değil.

aynen canım bu hafta bende okulun kermesi pikniği derken öle yapıyorum kilo almamda bu hafta veremezse4m şaşırmayın valla...

ben bu ara baya azimliyim havalar iyice ısınmaya başladı kışlıkları kaldırdık kilolarımızıda kaldıralım kışlıklarla beraber,bugün stepte çok yoruldum ama nasıl ter attık anlatamam hocamız çok profesyonel ama haftada 2 gün çok az en azından 3 gün olsa çok iyi olacak gittiğim yer belediyenin spor kompleksi ve beleş belki 3 ün yaptıran bir spor salonu bulurum aerobik ve step gerçektem çok faydalı ben yürüyüş yaparken o kadar yorulmuyorum.....

canım benim babam hala göndermez alıştım artık ben bişey kaybolur v.s diye değilde göndermez işte yıllllardırrrr böyle yanii 26 oldum değişmedi:97::97::97::97:
pısırıklık diye düşünme yani

kardeş takım varmı bilmiyorum canımm bende :44::44::44:

evlendim hala karışır babam nereye gideceğime hahaha..................

oğlan 86 doğumlu 25 yaşında polis ama şu aralar polislere spor dersi veriyo
1.80 rahat vardır e kiloyu bilmem tabi ama sporsu işte normaldir boy pos o biçim :9::9:
uygunmudur :23::23::23:
ayy şimdi bu yazdıklarımı eşim görse beni kafadan uçurur :52:

heytt ne oluyo burda....

kızlarr ben 18 yaşımdaykenn inanın çalışıyordum hatta kardeşime bakıp annelik yapıyordumm sokakta oynamak nerdeeee ne gezerrrr o zman tabi daha çıtırız çalışş durr allahtan işim çok güzeldii kaliteli b yerdi hamdolsunn ama yanarım yanarımda sokakta hiç ip atlamadım ona yanarım:43::43::43:
babam çok kızardı izin vermezdi öyle dışrda fazla oynamamızda ders derss anca öylee:57::57::57::57::57:

ana ben çok oynadım bak o konuda sıkıntım olmasdı...

kızlar twist kullanan var mı benim var belimden dolayı kullanmıyordum şimdi aşşağı inip kardeşimden alıcam kaç kere yapmam lazım ve belimi inceltir mi?

ben bu ara baya azimliyim havalar iyice ısınmaya başladı kışlıkları kaldırdık kilolarımızıda kaldıralım kışlıklarla beraber,bugün stepte çok yoruldum ama nasıl ter attık anlatamam hocamız çok profesyonel ama haftada 2 gün çok az en azından 3 gün olsa çok iyi olacak gittiğim yer belediyenin spor kompleksi ve beleş belki 3 ün yaptıran bir spor salonu bulurum aerobik ve step gerçektem çok faydalı ben yürüyüş yaparken o kadar yorulmuyorum.....

canım uzmanla yapmak daha iyi tabi
inş tez zamanda çabanın emeğinin karşılığını görcen canım

benim kocayı kandırabilirsem buluşuruz
adam bana artık manyak gözüyle bakıyo çevrendekiler yetmiyo sanaldan arkadaş bulup görüşmek istiyosun diye :27::27:
birde böyle şeylere manyakça bir yaklaşımı var adamın onuda polis olmasına bağlıyorum :27::27:

anaaa benimkide öle izin vermiyo valla yoksa aslıya ankaraya gelince buluşalım diyecektüm.........

oğlan 86 doğumlu 25 yaşında polis ama şu aralar polislere spor dersi veriyo
1.80 rahat vardır e kiloyu bilmem tabi ama sporsu işte normaldir boy pos o biçim :9::9:
uygunmudur :23::23::23:
ayy şimdi bu yazdıklarımı eşim görse beni kafadan uçurur :52:

evett canımm valla sorma yanii kısmetim çıktııı biliyomusun:60::60::60::60::60::60::60::60::60:
ayşemle fatoş bacım sağolsunlarrr:9::9::9::9::9:

canım sen iyimisin peki boğazlların nasıl ağrın çok oluyomu aman diyim sakın ilaçlarını aksatma canım:20::20::20:
anna
anaaaa ne oliy kıs....................

ne izin alacam yaaa. arkadaşımla buluşuyorum derim o kadar.yoksa netten arkadaş dersem haliyke kem küm eder. kolama ilaç katacak değilsiniz ya demi.aslııı katar mısın yoksa kız aslı alço.

gerçi doğru yaa. arkadaşın kim filan der. bende dayanamam beceremem anlatırım. ama yine de ikna ederim gibi geliyor. yada hiiç sölemem. bilmiyorum yaa ne yapmak lazım. kocadan saklamak lazımmı bazı şeyleri yoksa sölemeli mi? bilemedim.

kızlar ne oluyorsunuz ya niye herkes diyetten saptı bu hafta 1.lik için yokmuyuz lütfen toplayın kendinizi

kız ben okula bi gidiyorum veliler ellerinde poşetler. hocam şu tiyatroda şunu giysin mii? hocam şu şöyle mii. 30 çocuk hepsi 5 rolde oynuyor şiir okuyor vs. 5 sınıfız hergün birimiz yapıyoruz ben o gün bayram yapacak arkadaşın yanına iniorum teneffüste yardım etmek için. öğle arası alelacele ne yediğimi bile hatırlamıyorum bugün inan kı. apar topar. sonra okuldan sonra arkadaşın töreni. ve inan onların heyecanını ben de hissediyorum ya. bugün ki arkadaş duygulandı ağladı çok. veileri plaket hazırlamış kıza. ondan sonrada kuaföre gittim kaş bıyık muhabbet vs. eve gelmeden markete uğradım ve ne kadar acıktığım dank etti kafama. herşeye saldırdım aldım.yazmiyim canınız çekmesin. ama napim ya o saatte yemek de yapamaycaktım. bu haftalık almazsam iyi. beni bu hafta hoşgörün. belkide veririm mucize olurda. ben çıkayım 2. slaytımı hazırlayacam bugün.

iyi akşamlar kızlaaar. kapsama alanı dışıdayım. valla çekmeyen bilmez ya bu 1. sınıf beter bişey.bebeğim olursa 1 almam hayatta büyük konuşmayayım ama.

mrblarr ya banada nazar değdi diyet falan hak getire. eve gelmeden önce ankamall e uğradık arkadaşım ve sevgilisiyle tutturdular illa bişi yiyelim diye zor kaçtım :27::27:

Back
X