- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #28.821
kaptan eskiden 2 gün devamsızlık hakkımız vardı ya şimdi yok mu o.. yani hergün 7 bildirimden az yaparsak cezalımı olcaz????????????? bi de kilo bildirimleri özele mi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh gelberaber yiyelim şekerim... çok severim balığı.. bizim buranın pazarı perşembe olduğundan her perşembe balık günüdür bizim evde
bende geleyim mi![]()
kaptan eskiden 2 gün devamsızlık hakkımız vardı ya şimdi yok mu o.. yani hergün 7 bildirimden az yaparsak cezalımı olcaz????????????? bi de kilo bildirimleri özele mi???
kaptan bende korkuyorum arada kaçamak yaptım ya bu haftaa aldım gibime geliyorrrr kilolarıı![]()
ohh gelberaber yiyelim şekerim... çok severim balığı.. bizim buranın pazarı perşembe olduğundan her perşembe balık günüdür bizim evde
kızlar bu hafta paylaşım daha az gibi geldi bana acaba bana mı öğle geldi :26:
buyur gel canım.. hatta senin balığın yanına bi de alma koyarız :))))![]()
esraa seni görüm aşağıda hoş geldinn canımmmm
nasılsınn:82::82:
kızlar bu hafta paylaşım daha az gibi geldi bana acaba bana mı öğle geldi :26:
hoşbulduk canım....iyiyim sen nasılsın?
sağoll canımm bende iyiyim valla işteyim çıkıcam eviem gidicem sonunda
senin şuuu spor yapmanı hep söylüyorum biliyosun taktir ediyorumm maşallahh
sana öyle gelmiş şekerim
merhaba kızlar yeni geldik sabah aerobiğe gittim sonra bakırköye gittik gezdik geldik ......herkesin regaip kandilini kutluyorum dualarımız kabul olur inşallah....
bugün olunan sınavların hepsini okumuş notları nete girmiş bulunmaktayım.ama yarın 2 sınav daha gelcek.bööö geldi artık sınav görmekten sınav yapmaktan.
bendeki akşam menü fırında tavuk azcık pilav salata daha yemedik ama.çok açımmm![]()
canımm allah kolaylık versinn zor wallaa neyseki az kaldıı dayan birazdahaa![]()
kaptan sana katılıyorum çünkii banada öyle geldi sanki bu hafta paylaşımlarımız azdııı:44::44::44::44::44:
sana öyle gelmiş şekerim
merhaba kızlar yeni geldik sabah aerobiğe gittim sonra bakırköye gittik gezdik geldik ......herkesin regaip kandilini kutluyorum dualarımız kabul olur inşallah....
evet canım gündüzleri fatma hulk yok
selinay gündüzleri daha sık uğruyordu bu hafta ancak 7 mesaj sınırlarında oldu
esrada da mesaj sayısında bir azalma oldu
gülçin okuma bayramı telaşında inş bugün rahatlayacak
gizem ve ilkin biraz artırdılar ama daha iyi olabilir
fadik, öznür ve ayseni tebrik ediyorumpaylaşımlarından dolayı en çok paylaşım siz yapıyorsunuz
aysen bu aralar daha az uğrar ailesi geldiği için
benide siz yorumlayın
kızlar lütfen daha azaltmayalım paylaşımlarımızı motive olmak için buna ihtiyacımız var olaya erkenden el koyalım
kızlarr ben çıkıyorumm evime gidip uzanmak istiyorumm kitap okumak istiyorumm yaaaaa
eve gidimm pembe maskemide yapimmm bakalım ne olcakkkksonra yine duşş alimmm ve uyuyummm offff anlatırken yoruldum resmennn
ayyty ben nekadar üşengeçç biri olmuşumm yahuuu yuhh bana bide diet yapıyorumm hareketsiz verilirmi kilolarr
neysssee kızlarr hepinizi öpüyorummm kalorisiz akşamlar diliyorumm:92::92::92::92::92:
bu arada gülçinimm akşam gelirsen göremiycem senii okuma bayramını merak ediyorumm nasıl geçti die inşallah yüzünün akıyla atlatmışşsındırrr
hepinizi öpüyorumm çıtırlarrrr![]()