Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptan eskiden 2 gün devamsızlık hakkımız vardı ya şimdi yok mu o.. yani hergün 7 bildirimden az yaparsak cezalımı olcaz????????????? bi de kilo bildirimleri özele mi???

kaptan eskiden 2 gün devamsızlık hakkımız vardı ya şimdi yok mu o.. yani hergün 7 bildirimden az yaparsak cezalımı olcaz????????????? bi de kilo bildirimleri özele mi???

yok var canım 3 gün gelmeyen diskalifiye oluyor. gelmediğin gün için ya da 7 mesajdan az mesaj yazıldığında takımlar gezilerek ceza uygulanıyor

kaptan bende korkuyorum arada kaçamak yaptım ya bu haftaa aldım gibime geliyorrrr kilolarıı:59::59::59::59::59::59::59:

bu hafta dedim ya canım 3 hafta üst üste dereceye girdik bi duraklama olacak gibi inş haftaya süper olcaz inş

ohh gelberaber yiyelim şekerim... çok severim balığı.. bizim buranın pazarı perşembe olduğundan her perşembe balık günüdür bizim evde

ayyyy canımm sağoll valla çağırman bile yetti:9::9::9:
dünde sanırım esra fasulye ve pilav vardı onuda beğeninnce sağolsun oda çağırdııı:9::9::9:
bu arada ayy ben niye böyle oldumm yaa sanki hiç yememişim gibi dietten mi oldu acabaa utandım wallaaaa:17::17::17::78::78::78:

buyur gel canım.. hatta senin balığın yanına bi de alma koyarız :)))):1::1:

bu hafta elma diyeti yalan oldu :14:

bugün nöbetçiydim
sabah bir salatalık yedim
ara bir elma
öğle bir küçük kepçe kuru fasulye 2 kaşık pirinç pilavı 3 kaşık yoğurt
akşam 3-4 kaşık kızartma :47: bir küçük kase cacık

yarın tekrar elma diyetine başlıyacam söz veriyorum size :59:

esraa seni görüm aşağıda hoş geldinn canımmmm:23::23::23::23::23:
nasılsınn:82::82:

hoşbulduk canım....iyiyim sen nasılsın?

kızlar bu hafta paylaşım daha az gibi geldi bana acaba bana mı öğle geldi :26:

sana öyle gelmiş şekerim :52:

merhaba kızlar yeni geldik sabah aerobiğe gittim sonra bakırköye gittik gezdik geldik ......herkesin regaip kandilini kutluyorum dualarımız kabul olur inşallah....

bugün olunan sınavların hepsini okumuş notları nete girmiş bulunmaktayım.ama yarın 2 sınav daha gelcek.bööö geldi artık sınav görmekten sınav yapmaktan.
bendeki akşam menü fırında tavuk azcık pilav salata daha yemedik ama.çok açımmm:56:

hoşbulduk canım....iyiyim sen nasılsın?

sağoll canımm bende iyiyim valla işteyim çıkıcam eviem gidicem sonunda :32::32::32::32::32:
senin şuuu spor yapmanı hep söylüyorum biliyosun taktir ediyorumm maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar yeni geldik sabah aerobiğe gittim sonra bakırköye gittik gezdik geldik ......herkesin regaip kandilini kutluyorum dualarımız kabul olur inşallah....

bugün olunan sınavların hepsini okumuş notları nete girmiş bulunmaktayım.ama yarın 2 sınav daha gelcek.bööö geldi artık sınav görmekten sınav yapmaktan.
bendeki akşam menü fırında tavuk azcık pilav salata daha yemedik ama.çok açımmm:56:

canımm allah kolaylık versinn zor wallaa neyseki az kaldıı dayan birazdahaa:29::29::29:

kaptan sana katılıyorum çünkii banada öyle geldi sanki bu hafta paylaşımlarımız azdııı:44::44::44::44::44:

evet canım gündüzleri fatma hulk yok
selinay gündüzleri daha sık uğruyordu bu hafta ancak 7 mesaj sınırlarında oldu
esrada da mesaj sayısında bir azalma oldu
gülçin okuma bayramı telaşında inş bugün rahatlayacak
gizem ve ilkin biraz artırdılar ama daha iyi olabilir

fadik, öznür ve ayseni tebrik ediyorum :54: paylaşımlarından dolayı en çok paylaşım siz yapıyorsunuz
aysen bu aralar daha az uğrar ailesi geldiği için

benide siz yorumlayın :27:

kızlar lütfen daha azaltmayalım paylaşımlarımızı motive olmak için buna ihtiyacımız var olaya erkenden el koyalım

kızlarr ben çıkıyorumm evime gidip uzanmak istiyorumm kitap okumak istiyorumm yaaaaa:59::59::59::59:
eve gidimm pembe maskemide yapimmm bakalım ne olcakkkk :21::21::21::21: sonra yine duşş alimmm ve uyuyummm offff anlatırken yoruldum resmennn:27::27: ayyty ben nekadar üşengeçç biri olmuşumm yahuuu yuhh bana bide diet yapıyorumm hareketsiz verilirmi kilolarr:57::57::57::57::57:
neysssee kızlarr hepinizi öpüyorummm kalorisiz akşamlar diliyorumm:92::92::92::92::92:

bu arada gülçinimm akşam gelirsen göremiycem senii okuma bayramını merak ediyorumm nasıl geçti die inşallah yüzünün akıyla atlatmışşsındırrr:71::71::71::71::71::71::71:

hepinizi öpüyorumm çıtırlarrrr:54::54::54:

slm kızlar bir sürü alıntı yaptım neden kayboldu anlamadım................

fdm başlıyoruz yarışa kuzu haftaya bakalım napcaz...............

bu arada benim bebiş 2 yaşında.............

ay canım ne bileyim mesaj sayılarında bir kaç azalma oldu sanki bende erkenden el koyayım dedim
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş :27:

seninde kandilin mübarek olsun canım amin inş dualarımız kabul olur bil bakalım benim duam ne kimse bilemez :52:

evet canım gündüzleri fatma hulk yok
selinay gündüzleri daha sık uğruyordu bu hafta ancak 7 mesaj sınırlarında oldu
esrada da mesaj sayısında bir azalma oldu
gülçin okuma bayramı telaşında inş bugün rahatlayacak
gizem ve ilkin biraz artırdılar ama daha iyi olabilir

fadik, öznür ve ayseni tebrik ediyorum :54: paylaşımlarından dolayı en çok paylaşım siz yapıyorsunuz
aysen bu aralar daha az uğrar ailesi geldiği için

benide siz yorumlayın :27:

kızlar lütfen daha azaltmayalım paylaşımlarımızı motive olmak için buna ihtiyacımız var olaya erkenden el koyalım

sağoll kaptanımm teşekkür edrimmm :42::42::42::42::42::42::42:

kızlarr ben çıkıyorumm evime gidip uzanmak istiyorumm kitap okumak istiyorumm yaaaaa:59::59::59::59:
eve gidimm pembe maskemide yapimmm bakalım ne olcakkkk :21::21::21::21: sonra yine duşş alimmm ve uyuyummm offff anlatırken yoruldum resmennn:27::27: ayyty ben nekadar üşengeçç biri olmuşumm yahuuu yuhh bana bide diet yapıyorumm hareketsiz verilirmi kilolarr:57::57::57::57::57:
neysssee kızlarr hepinizi öpüyorummm kalorisiz akşamlar diliyorumm:92::92::92::92::92:

bu arada gülçinimm akşam gelirsen göremiycem senii okuma bayramını merak ediyorumm nasıl geçti die inşallah yüzünün akıyla atlatmışşsındırrr:71::71::71::71::71::71::71:

hepinizi öpüyorumm çıtırlarrrr:54::54::54:

iyi akşamlar canımmm görüşürüz:)

Back
X