Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahhh bu kilolar dana gibi ne bulduysam yedim şimdide böyle uzaktan kokusuyla yeninmek zorunda kaldım
:57::57::57:

yiyip yiyippp kilo almamakk isityorummmmmmmmmm :52::52::52:

bendeeeeeeeeeeeeee :51:

şimdi haberlerde reklamını veriyorlar bir kadın tüp mide ameliyatı geçirmiş 120 kilodan 60 kiloya düşmüş bende mi olsam bu ameliyattan oda bir türlü kilo veremiyormuş :52:

bendeeeeeeeeeeeeee :51:

şimdi haberlerde reklamını veriyorlar bir kadın tüp mide ameliyatı geçirmiş 120 kilodan 60 kiloya düşmüş bende mi olsam bu ameliyattan oda bir türlü kilo veremiyormuş :52:

kızz o çok zararlı bişey yaa
bizim mah de bi kız vardı yani 85 kilo felanmış zayıflayamıyorum dye taktırmış 5 sene önce
taktırıdıktan sonra 1 sene içinde ölmüş :5:

geçen gecede tv de yine bu kelepçeden madur olan insanlar çıkmıştı
eşimle kaç saat izledik bi adam ölmüş yine annesi nasıl anlatıyo yazık tüylerim diken diken oldu

:43:

kızz o çok zararlı bişey yaa
bizim mah de bi kız vardı yani 85 kilo felanmış zayıflayamıyorum dye taktırmış 5 sene önce
taktırıdıktan sonra 1 sene içinde ölmüş :5:

geçen gecede tv de yine bu kelepçeden madur olan insanlar çıkmıştı
eşimle kaç saat izledik bi adam ölmüş yine annesi nasıl anlatıyo yazık tüylerim diken diken oldu

:43:

bu kelepçe değil canım tüp mide acaba yemek borusunu mideden ayırıp tüpe mi bağlıyorlar az yesin diye :52:

selam kızlar nasılsınız?okuldan geldm kuzenim saçımı boyadı kızıla açık kızıl.çok gzl oldu beendim ben:) sizler naptınız?

bu kelepçe değil canım tüp mide acaba yemek borusunu mideden ayırıp tüpe mi bağlıyorlar az yesin diye :52:
onu duymadm hiç :26:
hepsi sağlıksız sonuçta
selam kızlar nasılsınız?okuldan geldm kuzenim saçımı boyadı kızıla açık kızıl.çok gzl oldu beendim ben:) sizler naptınız?

h.g canım
anemm kızıldaş mı olduk senle :9::9:
güle güle kullan ben tekrar boyuycam tam parlak bir kızıl istiyorum :98:
hımm bak utandım şimdi kendimden :26:

ya bennn anaya bak kızına bak :9:

canım şimdi izledim mideyi küçültüyorlarmış büyük bir kısmını kesip alıyorlarmış. mide küçülünce az yiyorsun kadın 6 ayda 60 kilo vermiş 56 bedenden 38 bedene düşmüş :53:

ayyyyy :53::53:
ya ilerde ne olacak hep az yiye yiye bünye ne hala gelecek
ay yarabbim büyük konuşmiyim ama 140 kilo bile olsam öyle bişey yaptırmam yaa
sağlıkla zayıflamak varken :19:

kızlar merhabalar eve yeni girdim ve az sonra tekrar çıkıcaz.. dünün ileti sayısını henüz yapmadım.. belki bugünü ve dünü birlikte yapıp yarın yayınlarım.. aslı canım senden bugün için izin istiycem?????

Back
X