- Konu Sahibi Pinarbartu
- #29.521
gelde yeme![]()
ahhh bu kilolar dana gibi ne bulduysam yedim şimdide böyle uzaktan kokusuyla yeninmek zorunda kaldım

yiyip yiyippp kilo almamakk isityorummmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelde yeme![]()
bezelyeyide bulgur pilavınada bayılırım heeee
afiyet olsun canım
sağol güzelim gel beraber yiyelim valla ikisinide çok güzel yapmışım keşke kötü yemek yapsaydım kilo almazdım böylelikle![]()
ahhh bu kilolar dana gibi ne bulduysam yedim şimdide böyle uzaktan kokusuyla yeninmek zorunda kaldım
yiyip yiyippp kilo almamakk isityorummmmmmmmmm![]()
aynenn yaa kaynanamla telde konuşuyoruz senin yemeklerinide çok özledim diyo kadın
sende diyet yapıyon ama diyo
kendide 1,55 boyunda anca 95 kiloydu en son![]()
bendeeeeeeeeeeeeee
şimdi haberlerde reklamını veriyorlar bir kadın tüp mide ameliyatı geçirmiş 120 kilodan 60 kiloya düşmüş bende mi olsam bu ameliyattan oda bir türlü kilo veremiyormuş![]()
aynı ben ama kaynanan evlenmiş![]()
kızz o çok zararlı bişey yaa
bizim mah de bi kız vardı yani 85 kilo felanmış zayıflayamıyorum dye taktırmış 5 sene önce
taktırıdıktan sonra 1 sene içinde ölmüş
geçen gecede tv de yine bu kelepçeden madur olan insanlar çıkmıştı
eşimle kaç saat izledik bi adam ölmüş yine annesi nasıl anlatıyo yazık tüylerim diken diken oldu
![]()
kızım kaynanamın verme gibi düşüncesi yokki
sen istediğin zaman veriyosun ki daha öncede vermişsin
benim annemde 73 kilo ama kadın her gün tartlıyo kilo alırım diye :86:
selam kızlar nasılsınız?okuldan geldm kuzenim saçımı boyadı kızıla açık kızıl.çok gzl oldu beendim ben:) sizler naptınız?
slm canım iyiyim sağol sen nasılsın
güle güle kullan saçını cnaım
cityville isteklerimi göndermeyi unutma![]()
onu duymadm hiç :26:bu kelepçe değil canım tüp mide acaba yemek borusunu mideden ayırıp tüpe mi bağlıyorlar az yesin diye![]()
selam kızlar nasılsınız?okuldan geldm kuzenim saçımı boyadı kızıla açık kızıl.çok gzl oldu beendim ben:) sizler naptınız?
hımm bak utandım şimdi kendimden :26:
onu duymadm hiç :26:
hepsi sağlıksız sonuçta
canım şimdi izledim mideyi küçültüyorlarmış büyük bir kısmını kesip alıyorlarmış. mide küçülünce az yiyorsun kadın 6 ayda 60 kilo vermiş 56 bedenden 38 bedene düşmüş![]()
neyse ben kaçtım eşim geliyomuş sofra kurmaya![]()
h.g canım
anemm kızıldaş mı olduk senle
güle güle kullan ben tekrar boyuycam tam parlak bir kızıl istiyorum :98: