Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar merhabalar eve yeni girdim ve az sonra tekrar çıkıcaz.. dünün ileti sayısını henüz yapmadım.. belki bugünü ve dünü birlikte yapıp yarın yayınlarım.. aslı canım senden bugün için izin istiycem?????

tamam canım benim yerimede gez:52:

anam kızlar eşim dışarı gitti evden çıkışımız biraz geçe kaldı.. hemen ileti sayılarını yapıp geliyorum...

çatlak kemik 19
pinkcat 11
triptofan 16
aynalar 17
ayşen 10
selinay 8
emidaf 13
rosebery 4
fdm 17
irras 6
prenses 88 4

irras ve roseberye diğer takım yolları görünmüştür... prensesin durumu ne olur bilmem.. kaptan karar versin

Son düzenleme:
kızlar sabah klasik diyet kahvaltı yedim

öğleyin 3 parça peynirli börek

akşam da şehriye çorbası ve az bişey mantı yemeyi planlıyorumm

çatlak kemik 19
pinkcat 11
triptofan 16
aynalar 17
ayşen 10
selinay 8
emidaf 13
rosebery 4
fdm 17
irras 6
prenses 88 4

irras ve roseberye diğer takım yolları görünmüştür... prensesin durumu ne olur bilmem.. kaptan karar versin

ilk defa birinci oldum. hiç alkış malkış hiiçç bişi yokk:63::59:

allahıma çok şükür 5,5 km yolumu yürüdüm geldim yürüyüş sonrası çok mutlu oluyorum inşallah bu yorgunluğuma değer kızkardeşimle şakalaşıyoruz zayıflayacağıma bir de kilo alırmışsın abla diyor,allah korusun spordan sonra yemek yemek kilo aldırıyormuş ben yürümeden 1 saat önce hafif bişeyler yedim 2 sosis karpuz 1 dilim ekmek yedim karnım tok şükür belki meyva yerim ....

canım şimdi izledim mideyi küçültüyorlarmış büyük bir kısmını kesip alıyorlarmış. mide küçülünce az yiyorsun kadın 6 ayda 60 kilo vermiş 56 bedenden 38 bedene düşmüş :53:

aslıcım 3 sene önce annemin midesine balon taktırdım yemin ederim annem kilo aldı dünya kadra paramız boşa gitti 40 tane çeyrek altınım vardı onları bozdurup üstünede para eklemiştim hiçde öyle iştahı falan da kesilmedi çıkartırkende 1 milyar para verdik boşver öyle şeyleri biz burda hep beraber az çok vericez inşallah....

amannnn kıyamam canım ben sana.. afedersin....

05.06.2011 tarihli mesaj şampiyonumuz çatlak kemiktir arkadaşlarrr
:nazar::nazar::nazar::nazar:
:65::65::65::65::65::65::65:
:46::46::46::46::46::46:

hahaha hayırlı olsun kuzu.......

aslıcım 3 sene önce annemin midesine balon taktırdım yemin ederim annem kilo aldı dünya kadra paramız boşa gitti 40 tane çeyrek altınım vardı onları bozdurup üstünede para eklemiştim hiçde öyle iştahı falan da kesilmedi çıkartırkende 1 milyar para verdik boşver öyle şeyleri biz burda hep beraber az çok vericez inşallah....

altınlarada,emeğede yazık olmuş valla................

bu arada akşam 1 kase çorba

yarım tabak patatesli patlıcan yemeği yedim..........

çok az ekmek.............

üff sıkıldım hadi gelin şu gitt arabalara benzettim kendimi, kendi kendime konuşuyorum....

Back
X