Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benide gezdirin mi fadik beni diskoya götür :52:

götürürüm kaptannım canım sağolsun helekii senin gibi güzel bi hatunla dolaşmakkkk ananmmmmmm havam olur azcıkkkk:32::32::32::32::32::23::23::23::23:::21::21::21::21:

sen durmadan temizlik yap sonra neden ayaklarım ağrısın de

aynenn kaptanım sana katılıyorumm wallaaa ayeşm okadar temizlik yapa yapa bünyede bi yerde yeter bee diyorrrrrrr:57::57::57::57::57::57:

kızlarr eb bi bakim dedim napıyosunuz diyee amaa miğdem ağrıyo çok bileğimde zaten kötüüüü biraz dinleneyimm bari hepinizi öpüyorummmmmmm kalorisiz akşamlar hepinize

hani ben şimdiye kadar hiç elbise giymedim yaaa:77: artık yavaş yavaş bakmak istiyorum. kızılayda tavsiye edebileceğiiniz yerler var mı? metro altı olmasın ama merkezde olanları herkes alıyoo.

bişi dicem hani mendili ocağın üstünde gezdiriyomuşsunda sora kimseyle konuşmadan o mendili yastığının altına koyup uyuduğunda rüyanda evleneceğin kişiyi görürsün derler ya hani. onu yapan oldumu aranızda:26: bide öyle bişi var mı?

kızlar napıosunuz ben cok kötüym midemi üşütmüşüm :( karnım cok cok cok agrıo.şimdi kahve içiorm ii gelir5 diolar offf :(:(

çatlak kemik 19
pinkcat 11
triptofan 16
aynalar 17
ayşen 10
selinay 8
emidaf 13
rosebery 4
fdm 17
irras 6
prenses 88 4

irras ve roseberye diğer takım yolları görünmüştür... prensesin durumu ne olur bilmem.. kaptan karar versin

Merhaba arkadaslar, dun bilgisayarima virus girdi ve cok morelim bozuldu, ve simdi kullanamiyorum, esimin bilgisayindan yaziyorum. Kizlar benide listeye aldiginiz icin tesekkur ederim. Yanliz benim soylemek istedigim bir sey var, ben yurtdisinda yasiyorum, sizin aksam 7 nizde ben daha gune yeni basliyorum. oyuzden mesajl;ara siZin gecenizle cevap yazabilirim. Eger size uyarsa bu sartlar altinda Yazabilirim. ?:26: benim gunduzumde isre kimse online gozukmuyor herkez uyuyor oluyor, ama ben genede yazarim ..

üff sıkıldım hadi gelin şu gitt arabalara benzettim kendimi, kendi kendime konuşuyorum....

Bakma sen yanlış söylemiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler :52:

kızlarr eb bi bakim dedim napıyosunuz diyee amaa miğdem ağrıyo çok bileğimde zaten kötüüüü biraz dinleneyimm bari hepinizi öpüyorummmmmmm kalorisiz akşamlar hepinize

geçmiş olsun canım

hani ben şimdiye kadar hiç elbise giymedim yaaa:77: artık yavaş yavaş bakmak istiyorum. kızılayda tavsiye edebileceğiiniz yerler var mı? metro altı olmasın ama merkezde olanları herkes alıyoo.

canım ben hep mineden alıyorum kızılayda büyük beden olunca orasıda kazık tabi :50:

bişi dicem hani mendili ocağın üstünde gezdiriyomuşsunda sora kimseyle konuşmadan o mendili yastığının altına koyup uyuduğunda rüyanda evleneceğin kişiyi görürsün derler ya hani. onu yapan oldumu aranızda:26: bide öyle bişi var mı?

ilk defa duydum bunu ya :52:

kızlar napıosunuz ben cok kötüym midemi üşütmüşüm :( karnım cok cok cok agrıo.şimdi kahve içiorm ii gelir5 diolar offf :(:(

geçmiş olsun canım noluyo size böyle tabi hava ısındı diye incecik çıkıyonuz dışarı sonra mideleri üşütüyonuz

geçmiş olsun canm sıcak bişeyler iç....

çookk merak ettim :26: amaaaaaaaa

valla hiç fikrim yok bi dene istersen:9::9::9:

Merhaba arkadaslar, dun bilgisayarima virus girdi ve cok morelim bozuldu, ve simdi kullanamiyorum, esimin bilgisayindan yaziyorum. Kizlar benide listeye aldiginiz icin tesekkur ederim. Yanliz benim soylemek istedigim bir sey var, ben yurtdisinda yasiyorum, sizin aksam 7 nizde ben daha gune yeni basliyorum. oyuzden mesajl;ara siZin gecenizle cevap yazabilirim. Eger size uyarsa bu sartlar altinda Yazabilirim. ?:26: benim gunduzumde isre kimse online gozukmuyor herkez uyuyor oluyor, ama ben genede yazarim ..

olur canım yaz sen.................

canım gün içinde 7 mesaj yazman önemli saati değil. ama böyle olunca ne kadar motive olabilirsin onu bilmiyorum. mesala şimdi bu saatlerde girebilirsen pek sorun olmaz

canım gün içinde 7 mesaj yazman önemli saati değil. ama böyle olunca ne kadar motive olabilirsin onu bilmiyorum. mesala şimdi bu saatlerde girebilirsen pek sorun olmaz

evet bu saatlerde girebiliyorum, cunki oglen bu saatler burda. Benim isvec diyetim iyi gidiyor. bugun 56.2 olmusum:nazar::nazar::nazar:

buyuk bir azimle gidiyorum, esim bile sasiriyor:) ama oda cok yardimci oluyor sagolsun.

ben oyle birsey duymadim ilk senden duydum :16: umarim yattgin zaman ilerde evlenecegin kisiyi gorursun :81:

Gecmis olsun, mide usutmesine birebir, kekiksuyu iyi geliyor. bir cay bardagi kekik suyu iciyorsunuz.ardindan bir parca ekmek( aci gelebilir diye)

kizlar ben cikiyorum, spor yapmam lazim, temizlik yapmam lazim, ve bir suru isim var , ins aksama kadar bitiririm hepsini. yarin yatili misafirlerim geliyor. yogun gecicek, ama genede girip yazmaya calsicagim:49:
herkeze tatli ruyalar.:68:

Back
X