Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam millettt ben geldim cok mutluyum çünkü müdür tatil verdi bize.sadece bir derse girdim.normalde 6ya 20 kala bitiyodu dersim:)defterleri imzalayıp geldim ben de.sizler naptınız bakalım

kızlarrr ben çıkıyorumm bugün erken paydoss:69::69::69::69::69::69:
ablama geçicemm annem gelemiyoo:6::6::6: canı sağolsun anacığımınnnn:70::70::70::70:
kızlar bu arad söylemeyi unuttum ben dietteyim diee bizimkilerr dondurma almışlar pasta yerine ince bi dilim yedimmm walla ama sütlüydü:69::69::69::69:
hepinize iyi akşamlar çıtırlarr akşam gelemiycem büyük ihtimalleee öpüyorum sizi:54::54::54::54:

kızlarrr ben çıkıyorumm bugün erken paydoss:69::69::69::69::69::69:
ablama geçicemm annem gelemiyoo:6::6::6: canı sağolsun anacığımınnnn:70::70::70::70:
kızlar bu arad söylemeyi unuttum ben dietteyim diee bizimkilerr dondurma almışlar pasta yerine ince bi dilim yedimmm walla ama sütlüydü:69::69::69::69:
hepinize iyi akşamlar çıtırlarr akşam gelemiycem büyük ihtimalleee öpüyorum sizi:54::54::54::54:

bende öptüm en kocamanındaaa:21::21::21:

kızlar ben geldim hava çok sıcak ya

evetr aynen hiç yürüyesim yok

kız onu düşünme hele seeen elbet aklı başına gelir aslında varya her erkek eninde sonunda yola gelioo

yola gelse ne olacakki. bu kadar üzüldükten sonra hiç geri dönmedi bile. öyle bişi olmadığına ikna edebilirdi hiç çabalamadı ki:47::47::47:

evetr aynen hiç yürüyesim yok

yola gelse ne olacakki. bu kadar üzüldükten sonra hiç geri dönmedi bile. öyle bişi olmadığına ikna edebilirdi hiç çabalamadı ki:47::47::47:

daha dur canım yaa erkek işte aynı aslında sadece karakter farklı yani kimi geç kimi erken ama dank etcek bak :1:

daha dur canım yaa erkek işte aynı aslında sadece karakter farklı yani kimi geç kimi erken ama dank etcek bak :1:

kafasına dank etti diyelim. geri dönse bile kabul etmem çünkü farkettim ki aileler olsun onun yapısı olsun hiççç uyum sağlayacak ortak nokta yok. sadece bazı düşünceleri çok hoşuma gitmiş ve o düşünceleri etkilemişti beni:69:

selam kızlar,bugün bütün gün yattım dün gece ağrıdan 10 dakika bile uyuyamadım doktorumu aradım o arada annem telefonu aldı elimden yürüyüş yapıyor,step yapıyor diye şikayet ettidoktorumda kesinlikle yanlış daha ameliyat olalı 2 ay bile olmadı demiş kalçam çok ağrıyor haftaya gidicem moralim çok bozuk ameliyat sonrası hiç ağrım olmayacak sanmıştım,annemde kendini çok yordun diye başımın etini yiyor ne güzel sporuma başlamıştım ....

selam kızlar,bugün bütün gün yattım dün gece ağrıdan 10 dakika bile uyuyamadım doktorumu aradım o arada annem telefonu aldı elimden yürüyüş yapıyor,step yapıyor diye şikayet ettidoktorumda kesinlikle yanlış daha ameliyat olalı 2 ay bile olmadı demiş kalçam çok ağrıyor haftaya gidicem moralim çok bozuk ameliyat sonrası hiç ağrım olmayacak sanmıştım,annemde kendini çok yordun diye başımın etini yiyor ne güzel sporuma başlamıştım ....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47::47: bu kadar yeni ameliyat olmuşken spora başlanır mı hiçç

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm doktorun dediğini yap canım bir ara hareket etme zayıflayıp sağlıklı olacam derken diğer taraftan sağlığını kaybetme canım

tekrar takıma girmek iyi olacak benim içinde
aslıcım benim bebek ben hamileyken karnımda öldü az daha benide öldürüyordu üç hafta kalmış içimde zehirleniyordum
epey kötü günler geçirdim ama atlattım şükürler olsun

canım çok üzüldüm geçmiş olsun

şimdiki kilom 82,4 maalesef :14::14:
kaç kiloda bıraktığımı hiç hatırlamıyorum :52::52:

arkadaşların hepsi yeni sanırım herkezle tanışmak isterim :69::69:
kızlar benim adım nazmiye epey eskilerdenim kilo ver al ver al bi hal oldum:37::37::37:
:62: ama burası iyi motive ediyor baya özlemişim:kkk::kkk::82:

canım 64.2 ile ayrılmıştın takımdan

:7:aslıcım yeni kurallar ne canım neler yapıyoruz:69::69::69:

canım en önemli kuraldan bahsediyim her gün 7 mesaj yazmak şartı var yoksa takım takım gezip ben üzerime düşen görevi yapmadım yazıyorsun
haftada en az 3 gün takıma uğramayan diskalifiye oluyor
3 hafta üst üste kilo vermeyen diskalifiye oluyor
cuma öğlen 12 ye kadar bildirim yapılacak
her gün menün yazılacak bunları biliyorsun zaten canım

Back
X