• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bulamadım ayşem yaaa öz. msj yolla seçeneği yokk bacımm:26::26:
canım var orda özel mesaj diye nası bulamadınkine :26:
ayy sütsüzlük başıma vurdu:84::84: kocaman patlamış sivilcemi geçtim de gecekondu misali olmuş kaşlarımı netcemmm:31: evin hemen yanında a101 var oraya giderimde ne olur ne olmaz ya hayatımın aşkıyla kasada karşılaşırsam nolcekkk:52::52::52:

:9::9::9:
kız gel ben el atam senin nato yoluna :60:
acayip kaç alırım sölemesi ayıp herkes nerde aldırdığımı sorar
ipi alan yanıma oturur :60::60:

bu arada kocamın adına face açtım arkidişler
resimlerinize bakam diye sırf :9::9:

aslııı çabuk yolla bana face hesabını bacumm bakayım saa:98:

aysen canım sana gönderdiğim linki tıkla orda arkadaş olarak ekleyi tıkla bana gelsin bende kabul edeyim

kızlar ben diyet moduna giremedim daha bugün bissürü abuk subuk şeyler yedim
yazım beni cezalandırın
sabah kahvaltısı
2tane mantar kurabiye
bir fincan 3 ü bir arada nescafe
öğlen 4 tane burçak bisküvi
2 bardak çay
ara bir dondurma
1,5 litre su

bu nebiçim diyet bilmem nekadar abur cubur varsa yemişim :37::37::37:

yazım beni cezalandırın
sabah kahvaltısı
2tane mantar kurabiye
2 bardak çay
ara bir dondurma
1,5 litre su

kızzzzzz hakketten haa bu ne böleee anacımmm kendine gell ahada yarın kilo bildirimi varr:57::57::57::57:
kahvaltı felan hak getire heyyttt uleynnnnn :57::57::57::57:

kaptanım şoparım ben bu konuda paylaşımın önemli olduğunu düşünüyorum ve 7 mesaj olayına katılıyorum.Çünkü diğer türlü olmuyor.Zaten ne zaman işimiz olsa ve sana sölesek Tamam diosun ve engel çıkarmıyosun.Gayet esnek ama aynı zamanda paylaşımcı gidiyo bence.Yoksa bize kalsa 3-4 gün hiç uğramayız sonra da yakınırız.Zaten bu işin olmasının nedeni de bence irademizin artması.Sonuçta bi disiplin giriyo işin içine ve daha dikkat ediyos.Bi de bu hafta detoks yapalım bence de beraber:AYşen bu ayran detoksunu yapıyo fayda görürse ben de yapmak istiyom.Ama hepimiz aynısını zor yaparız sanki.

hepimizin yapacağı bir detoks bulmalıyız ama hep marankini ve saraçoğlunun detoksu var nette:26:

yazım beni cezalandırın
sabah kahvaltısı
2tane mantar kurabiye
2 bardak çay
ara bir dondurma
1,5 litre su

akşama salata ye sadece bari canım :47:

slm kızlar
arkadaşım diyetisyene gidiyo 80 kilodan 65e indi............

iki tane detoks tarifi verdi haftada yalnızca 2 gün uygulanacak sonraki günler normai diyet.........

1. sabah diyet kahvaltı

akşama kadar sınırsız yağsız kabak haşlanacak

1,5 su bardağı yoğurtla tüketilecek

bu bana uyar.....................

2. gün boyu 4 muz,1 litre light süt

1.si bana uygun geldi bu muzuda haftada 2 gün olarak 2 hafta uygulamış sonuç 4 kilo............

ya bence biz 1. diyeti yaparız kızlar ne diyorsunuz

ya bence biz 1. diyeti yaparız kızlar ne diyorsunuz

hepimizin yapacağı bir detoks bulmalıyız ama hep marankini ve saraçoğlunun detoksu var nette:26:

kaptanım sağol walla iyi dielim iyi olalım ama çok sıcak kaptan artık yüzümü yıkamktan gına geldee:95::95::95:
kaptanım bencede hepimizin yapacağı bi detoks olsun ve beraber yapsak aynı zmanda çok iyi olur die düşünüyorum:92::92::92::92::92:
ben bugün ödem için bişiler bulup paylaştımm walla benim içtiğim çay güzell faydalı oluyo gibi geldi bana :21::21::21:

kızzzzzz hakketten haa bu ne böleee anacımmm kendine gell ahada yarın kilo bildirimi varr:57::57::57::57:
kahvaltı felan hak getire heyyttt uleynnnnn :57::57::57::57:
:37: doğru valla ama ben bu hafta regli dönemimdeyim hep tatlı istiyo canım yoksa sıkı diyetçiyimdir:52::52::52:
akşama salata ye sadece bari canım :47:

:13:tamam :13: :37:bir tabakçık taze fasulye yesem olmazmıki:69::69:

Back
X