• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben birazdan oğluşumu bakıcıdan alıp eve gidicem evden girebilirmiyim bilmiyorum

:82:aslıııııııııı ben yarın bildirime katılacakmıyım ?
bideee başlangıç kilom 64 mü olacak ?
öyle olursa yandıkkkkkkkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!

:82: yarın sabahtan itibaren diyete başlanıyo :32::32:
beyaz ekmek yok:32::32:
şeker yok:32::32:
günde 3 ana öğün 3 ara öğün düzenli beslenilecek:8::8:
hergün 2 fincan lipton form çay içilecek:7::7:
hergün en az 3 litre su içilecek:7::7:
günlük kalori miktarı 1000kaloriyi geçmiycek:52::52:
hergün en az yarım saat koşu bantı kullanılacak:32::37::37:

:54::54::54::54::54::54::54:

fadik aşağıdasın sanki merhaba :9::9:

burdayımm canımm sıcaktan mayıştım yaa durmadan su iç ve yüzünü yıka :95::95::95:
canım bu arada listen baya güzel olmuşşşş inşallahh hiç bırakmadan uygularsın hepimiz çıtır olicizzz inşallahh valla ben takımıma çok güveniyorumm :32::32::32::32::32::32::32:

ben birazdan oğluşumu bakıcıdan alıp eve gidicem evden girebilirmiyim bilmiyorum

:82:aslıııııııııı ben yarın bildirime katılacakmıyım ?
bideee başlangıç kilom 64 mü olacak ?
öyle olursa yandıkkkkkkkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım yeni üye alımında 1 haftalık deneme süresi var ama eski üye dönünce ne yapacağımız hakkında bir kararımız yok anam demokrasi tıkandı :52: arkadaşlarla bu konuyu konuşalım canım ona göre karar alırız sen yine yarın yaz kilonu

kilonun hepsi eksi olarak dönmeyecek canım kaç hafta geçtiyse o sayıya bölcez böylelikle 20 kilo almış gibi değerlendirmeyeceğiz yüzdeni

bu hafta kızlar pek umutlu değil kilolarından sonuç pek iç açıcı değil benim fikrim senin yarın listeye girmen böylelikle zaten iyi olmayan bi haftada sende aradan çıkmış olursun :27:
çok üç kağıtçı oldum ya ben :52: şaka yapıyorum canım sakın kırılma bana :53:

kızlar siz bu konuda ne diyorsunuz

kaptanım sağol walla iyi dielim iyi olalım ama çok sıcak kaptan artık yüzümü yıkamktan gına geldee:95::95::95:
kaptanım bencede hepimizin yapacağı bi detoks olsun ve beraber yapsak aynı zmanda çok iyi olur die düşünüyorum:92::92::92::92::92:
ben bugün ödem için bişiler bulup paylaştımm walla benim içtiğim çay güzell faydalı oluyo gibi geldi bana :21::21::21:

canım bu çayları zaten her gün içiyoruz mesela bu kabak haşlaması detoksunu haftaya çarşamba perşembe yapalım cuma listemiz süper olsun ne diyorsunuz

bu arada aslıcım bu hafta kendinden ümitli değilmisin yoksa
valla ben bilmem biz geçen hafta sıramızı savdık bu hafta vermeyenlerin vermesi lazım :60::60:

canım var orda özel mesaj diye nası bulamadınkine :26:

:9::9::9:
kız gel ben el atam senin nato yoluna :60:
acayip kaç alırım sölemesi ayıp herkes nerde aldırdığımı sorar
ipi alan yanıma oturur :60::60:

ayy keşke öz ablam olsaydınnn:52::52::52:

bu arada kocamın adına face açtım arkidişler
resimlerinize bakam diye sırf :9::9:

aslııı çabuk yolla bana face hesabını bacumm bakayım saa:98:
bende eklemek istiyorummm... gerçi kendi kendime saçma bi protesto ediyorum hiç bişi paylaşmadığım gibi yaptığım yorumları falan siliyorum :61:
ben geldim bacular nörüyonuz :27:
ya yine geçmiş 10 sayfa olmuş deli ediyonuz beni :60:

günlerimi şaşırdın kız :52:

eheh:60: evet öyle olmuş . bilinçaltıma nasıl yerleştiyse artıkın:60::60:

ouuıııııı su 2,5 litre,kaloride 1200 falan olsa daha iyi olmaz mı:44::44: az gibi gözüktü sankim

canım bu çayları zaten her gün içiyoruz mesela bu kabak haşlaması detoksunu haftaya çarşamba perşembe yapalım cuma listemiz süper olsun ne diyorsunuz
bencede hepimiz aynı gün yapalım. listeleri alt üst edelimmmmm:52::52:
45 dk yürüdüm eccikde oryantal oynadım duşumu aldım
şimdide 5 1 yerdemi içiyorum
ayy perşembeleri beni bir stres basıyo kızlar :52:

oryantal kaç dk sürüyo:8: bide 45 dkda ne kadar yol yürüyosun? kaç kalori yakıyosun? ben hala bi düzene oturtamadım:26::26::26:

moralman yerleydeyim slim up yaptığım için kalçam genişlemişş:14::14::14:
ne kadar çok sukugöz oldum bende:27::27: kaç kalori yapmışım bugün onuda hesap ediyimm

slm kızlar kocam geliyomuş alışverişe gidicez öpüyorum sizi geçmişi okuyodum yazışamadık..............

kızlar yarın ben okulda nöbetçiyim okuldan geldikten sonra listeyi yapcam sonra nerde bu liste nerde bu devlet demeyin :27:

aslı eşim sürpriz yapmış erken geldi. beni izinli sayarmısın pazara kadar. kilomda geçen haftakinden 300 gram fazla maalesef.

Back
X