• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben geldimm buradyımmm ayşemmm annem geldi yemek yedim nihayet sonunda
patso yedim kızlar ama kalorimi aşmadım bugün onun için yedim zaten dahada hiç bişey yemiycem akşam :32::32::32::32::32:

kızlar ben geldimm buradyımmm ayşemmm annem geldi yemek yedim nihayet sonunda
patso yedim kızlar ama kalorimi aşmadım bugün onun için yedim zaten dahada hiç bişey yemiycem akşam :32::32::32::32::32:

nihayett :) dünde çok geç yemiştin en son açımm diye isyan ediyodun:9::9:

ikimizinde vermesi gereken 15 kilo var . rakip mi olduk biz şimdi:9:

tebrikler bu aradaaa

yusufçuğada geçmiş olsun:54:

houyyy bnm gibi kilo veremeyen kader arkadaşım kimdi:5::5:

öznurum sağol canım,sen kloya çok takma slının faceinden baktım çok normal kilon ve çok güzel bir kızsın ....

kızlar benim oğliş hastalandı,yavru kuşum sürekli beni istiyor bugün doktora götürdüm öksürüğü var burnu çeşme gibi akıyor gözleri kıpkırmızı bende astım var ondada astıma benzer bişey var çok korkuyorum hasta olduğu zaman.....

dün giremedim çünkü dediğim gibi yusuf çok mızır mızır açamadım pc yi,akşam düğüne gittik bin pişman oldum hiç durmadı yusuf ....

az önce akşam yemeğimi yedim 5 tane serçe parmağım kadar yaprak sarma ve tavuk haşlama yoğurt...

kızlar bu arada ben çıkıyorum annem gidicem ya erken paydosss hepinizi çok öpüyorum tebrikler için teşekkür edrim böyle acele oldu çıkmam ama annem başımda hadi hadi diyip kızıyo walla hiç üşenmez çıkarır terliğini fırlatır:60::60::60::60::60:
hepinize kalorisiz akşamlar çıtırlarrr:92::92::92::92::92:

bu arada kaptanım senden hafta sonu için izin istiyorum çünki annemle kıyafet felan bakıcaz evde duramam azcıkta temizlik yapıcam:69::69::69::69::69::69::69:

kızlar bu arada ben çıkıyorum annem gidicem ya erken paydosss hepinizi çok öpüyorum tebrikler için teşekkür edrim böyle acele oldu çıkmam ama annem başımda hadi hadi diyip kızıyo walla hiç üşenmez çıkarır terliğini fırlatır:60::60::60::60::60:

bu arada kaptanım senden hafta sonu için izin istiyorum çünki annemle kıyafet felan bakıcaz evde duramam azcıkta temizlik yapıcam:69::69::69::69::69::69::69:
le gül

güle güle canım yinede gelirsen bekleriz.................

öznurum sağol canım,sen kloya çok takma slının faceinden baktım çok normal kilon ve çok güzel bir kızsın ....

kızlar benim oğliş hastalandı,yavru kuşum sürekli beni istiyor bugün doktora götürdüm öksürüğü var burnu çeşme gibi akıyor gözleri kıpkırmızı bende astım var ondada astıma benzer bişey var çok korkuyorum hasta olduğu zaman.....

dün giremedim çünkü dediğim gibi yusuf çok mızır mızır açamadım pc yi,akşam düğüne gittik bin pişman oldum hiç durmadı yusuf ....

az önce akşam yemeğimi yedim 5 tane serçe parmağım kadar yaprak sarma ve tavuk haşlama yoğurt...

normal değilim malesef:59: yaşıtlarımla yan yana gelmek bile istemiyorum. üst tarafım neyse de kalçalarım ve basenlerim geniş

ay aynı benimkide öle mızır mızır sürekli ağlıyo,napcam bilmiyom biraz ön ce bende ağladım sinirden....

ayy ayy ayy ayy ne güzel:52: :54:

kimseler yok ayşen seni altta gördüm kıs en çok senin artı çıkmana şaşırdım kuzu o kadanda uğraştın....

kızlar burada bir yağmur başladı yok böyle bişi
doluyla karışık bir başladı balkondaki sandalye masayı çekene kadar sırılsıklam oldum çok fena
bu gün ne yedim
sabah kahvaltısını oğluşumla dışarıda yaptık
yarım açma ve çay
ara öğün iş yerinde 4 erik
öğle 1 tane yumurta kıymalı
2 ince dilim tam buğday ekmeği
ara öğün 3 kayısı
akşam yemeğinde 1 orta boy karnı yarık
1 ince dilim t buğ.ekmeği
1 bardak ayran
yatmadan önce 3 kayısı
akşam yemeğimi henüz yemedim
2 litre suyumu şimdiden içtim yatana kadar daha içerim
1 fincan form çayımıda içtim

bunların kalorilerini bilmiyorum ama abatrmamışımdır inşallah
şimdi biraz yağmuru seyredicem:10::10::10::10:

canım çok geçmiş olsun
bu saydığın belirtiler bana alerji gibi geldi zira bundan bi kaç ay önce bende astım bronşit olmuştum
ama benimkide alerjiden kaynaklanıyodu
şimdi onun bünye bu hastalığa bağışıklık kazanmadı atlaması çok önemli
ilaçları düzenli kullanırısın zaten bişeyi kalmaz inşlh :emir_bebek::38:

2011-06-10 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[2] Domates 1.5 ADET 21
[3] Beyaz Peynir (yağlı) 0.5 DİLİM 61
[4] Biber 10 gr 2.2
[5] Erik 6 ADET 48
[6] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[7] Simit 0.5 ADET 137.5
[8] pazı 5 100 gr 165
[9] Bulgur 5 GRAM 18.55
[10] Nescafe 3'ü 1 arada 1 PAKET 78
Toplam : 777.25 kal.

2 bardak form çay
2 bardak yeşil çay
2,5 lt su

gün kapanmıştır :92:

canım çok geçmiş olsun
bu saydığın belirtiler bana alerji gibi geldi zira bundan bi kaç ay önce bende astım bronşit olmuştum
ama benimkide alerjiden kaynaklanıyodu
şimdi onun bünye bu hastalığa bağışıklık kazanmadı atlaması çok önemli
ilaçları düzenli kullanırısın zaten bişeyi kalmaz inşlh :emir_bebek::38:

ayşem aynen öyle bebekliğinden beri burnu aksa ödüm kopuyor çünkü çok kötü bir hale gelebiliyor ilaçlarını kullanıyor inşallah en kısa zamanda iyi olur....

kaçıncı olduk acep..

Back
X