canım çok geçmiş olsun ya dikkat et.Alerji de olabilir.Polen testi yaptırın bence.
canım su tüketimin nasıl?belki o az geliyordur.Bir de böbrek sorunu olanlar için limon suyu diyorlar.Limonla aran nasıl?
arkadaşım hemen yürüyüş ya da temiz havaya çık.Baharı yaşamadığımız için vücutlar şok yaşıyo sanırım.Hepimiz öleyiz.sakın depresyonu sahiplenme kuzu sonra bi yapışırsa gitmez alımallah
canım onların koşu bantları hayvan gibi bişey oluyo.Belki prensesin kide öledir.Bizim arkda vardı.Temposuna yetşemiyon hiç.en fazla 6 yapıyon.daha yüksek de düşüyodu arkadaş

Onda da hafifi hızlı koşmak zorunda kalıyosun üztelik.Belki o yüzden kalorisi o kadar yakıyodur.Bizimkiler daha ağır.Ben bi yerde denemiştim.Koşabilmem için 8.5 falan anca yetti.
ya kaptancım herhalde genel bi karışıklık.Bi de bende bazen yorum yapıyorum.sayfayı yeniliyorum.Sonra bikaç dakka sonra mesela araya yeni yorumlar giriyo nasıl oluyosa.Sonra da onları yorumluyom.Sanki parça parça yorumları arka arkaya atmış gibi oluyom.Ama aslında herkesin yorumlarından sonra yazıyorum.Kafam karışıyo o yüzden kusuruma bakmayın

olsun olsun gitsin kaloriler.Keşke biz de oynayabilsek
canım hayırlı olsun düğününüz.Bence de git.Eşimn ayrılacağı için duygusal davranıyor.Fakat bu her sene olan bir olay dil ki üzerinde düşünesin.Nasip olursa abinin başına hayatta bir kere gelecek birşey.Eşine bunu açıkla bence.Eşler nedense ailelerin yanına gidince döndüklerinde sevgimiz azalacağını düşünüyolar sanki.Bi de gurbet olunca döndüğünde seni üzgün görmek ona ağır gelir belki ondan istemiyordur.Bence eşine keşke sende gelsen,sensiz bi tarafım hep yarım kalacak.Fakat bu da her zaman olacak,tekrarı oalcak bi olay değil o yüzden ailem ve benim için önemli.Bi 15 gün katlanalım diyip ikna et.Seni çok özledim ama buraya gelmem de ii oldu.Kardeşlik vazifemi yapamadığım için bütün hayatım boyunca vicdan azabı çekeceğime 15 gün hasret kalırız,bi ay az harcarız olmaz mı hayatım yoksa senin ben de yerin çok falan diyebilirsin.Sanırım eşin çok duygusal belki de balık burcu.Duygusak erkeklere bu tür cümleler ii geliyo.inş işe yarara.Ama bu önemli anne-babanın dediği gibi.Çünkü hayatta bir kere yaşanacak.Bunda da beraber olunmayacaksa aile olarak birlik beraberlik zor sağlanıyo.
kız

sende de gelen giden eksik olmuyo.Marifetlisin herhalde ki hepsinin altından kalkabiliyosun.Annen geldi diye kaynana kıskanıp gelmek istemiş olmasın kısss

günaaayyydıınnnn
fadikim günaydın.Sana ailenle ii eğlenceler.Ben cumartesileri burada oluyorum.sadece pazar günleri giremiyorum malefes.o da internette virüs varmış evin hattında.Onu düzeltemedier bi türlü o yüzden hala yok internet.Zaten benden başka kimsede kullanmıyodu.Sanırım sorun aynen devam eder.