• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslı oyunu kullandınmı bakem

sen niye sandık başkanı olmaıdn kız genelde öğretmenler görevli olur
bi önceki seçimlerde bende olmuştum sandık başkanı
artık görevimi eşime bıraktım :9::9:

bu arada aslı yaw bi zamanlar bizim günlük mesaj listemiz vardı kaç gündür göremiyorum
acaba bendemi sorun var yoksa yapılmıyomu :44:

herkese günaydınnnn:74::74::74::74::74::74::74::74: daha oy kullanmaya gitmedim:27:

yeni kalktığım uykunun sersemliğiyle yazıyorum ki

domates
salatalık
5 zeytin
yoğurt
1 dilim kepekli ekmek yidim

Diyetleri arastiriyordum. Isvec diyeti bitmesine 3 gun kaldi benim. Hollywood diyeti topigine bakiyordum. ona baslicam sanirim. senin yaptigin bir diyet varmi ?
kaç kilo verdin o diyetlee:52::52::52: bide ağır diyet yapmak istemiyorum. metabolizmam sapıtır soraaa:37:
sabah kahvaltım
2 bardak limonlu ılık su
bir kase special k (çok özlemiş yahuuu :62:)
bende özledim nesfit yemeyi:31: ara öğün olarak dondurma yiyorum onunda kalorisi yüksek olunca diğer öğünlerden kısmaya başladım. domates salatalık yemekten bıktımmm:47::47:

nazco sana özendim hiç yapmadığım şeyi yaptım
tartıldım :64::64:
cuma sabahına göre 300 gram eksiğim hemde şu an karnımda bir sürü kahvaltı olmasına rağmen :52:
eneeee... daha cumaya kaç gün var. tartılmayın yahuu vallahii nazar değğcekkk:4::4:

ya niye siliyor belki bekar arkadaşları görüp sorarlardı beni :52::52::52::52::52:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bu arada aslı yaw bi zamanlar bizim günlük mesaj listemiz vardı kaç gündür göremiyorum
acaba bendemi sorun var yoksa yapılmıyomu :44:

*** geçen haftanın devam takibini bu hafta gülçin yapacak şimdi izinli pazar geldiğinde yapar
4 - 10 haziran triptofan

*** yarından itibaren günlük mesaj takibini ilkin yapacak
11 – 17 haziran pinkcat87

*** kurallar gereği 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur. fadime canım sen 2 haftadır kilo veremiyorsun gelecek hafta mutlaka kilo vermen gerekiyor. ben sana güveniyorum canım hadi güzelce silkinip göster kendini :13:

canım ben cuma günü yazdım listeleri hazırlayacak kişileri ama görmediler demek ki bir daha yayınlıyorum

geçen hafta fdm hazırlıyordu 8-9-10 haziranı hazırlamadı listeyi. cuma kilo bildirdikten sonra gelmedi.
zaten bu liste hazırlamayı istemiyordu
motivasyon konusunda sorunu olduğunu hep dile getirdi izin aldı ama hala bir düzelme yok. cuma günüde yazdım kurallar gereği bu haftada kilo vermezse malesef diskalifiye olacak

Son düzenleme:
öğle yemeğini yedim geldim

bir kase un çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğurt

karnım doydu mutluyum huzurluyum :9::9:

afiyet olsun canım ben ne yesem ya
sabah
peynir domates
salatalık biber
şekersiz çay
4 yeşil zeytin
2 dilim ekmek yedim

şimdi ne yesem ya :26:

canım ben cuma günü yazdım listeleri hazırlayacak kişileri ama görmediler demek ki bir daha yayınlıyorum

geçen hafta fdm hazırlıyordu 8-9-10 haziranı hazırlamadı listeyi. cuma kilo bildirdikten sonra gelmedi.
zaten bu liste hazırlamayı istemiyordu
motivasyon konusunda sorunu olduğunu hep dile getirdi izin aldı ama hala bir düzelme yok. cuma günüde yazdım kurallar gereği bu haftada kilo vermezse malesef diskalifiye olacak

bence yapamayacak olunca haber versin...
ben listeyi yaparken o kadar dikkat ettim geceden yayınlamayacağım bile yazdım listeyi sabahtan yaparım diye..

afiyet olsun canım ben ne yesem ya
sabah
peynir domates
salatalık biber
şekersiz çay
4 yeşil zeytin
2 dilim ekmek yedim

şimdi ne yesem ya :26:

evde ne varsa onu :55:
kabak varsa yağsız teflonda pişirip üzerine sarımsaklı yoğurt koyup yiyebilirsin ben çok sefiyom onu
ama benim evde salı pazara meyve sebze olayı olamıycak artık evdekilerle idare edicez

bizim evde artık yemek pişmeyecekmiş:1: annem isyan ediyo yemiyosunuz çöpe gidiyo yazık günah diye:44: ama yağlı şeyleri nasıl yiyim ben yaa

bence yapamayacak olunca haber versin...
ben listeyi yaparken o kadar dikkat ettim geceden yayınlamayacağım bile yazdım listeyi sabahtan yaparım diye..

evde ne varsa onu :55:
kabak varsa yağsız teflonda pişirip üzerine sarımsaklı yoğurt koyup yiyebilirsin ben çok sefiyom onu
ama benim evde salı pazara meyve sebze olayı olamıycak artık evdekilerle idare edicez

evde yemek olarak bişey yok bende yapmayım yapmazsam yemem diyorum canım :52:

bnmde ara öğünümm dondurma olcak sonra ki öğünler domates salatalık:31:

dondurma hımm :24:

yok be ne sevinçteni ne güzel pazı kavurması yiycektim ama akşam dışarda bırakmışım kokusu bi tuhaf geldi çöpe yolladım :37:

evdede dünden çorbam vardı onu yiyem dedim :35:

artık havalar ısındı dışarda yemek kalmaz
sende yemeyecen o zaman ne güzel :52:

Back
X