- Konu Sahibi Pinarbartu
- #30.361
bu arada ara öğün olarak yiyecek bişey bulamadım iki tane hanımeller bisküvi yedim gitti 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
kız benimkinin arkadaşları eşimle yaşıt en fazla bir yaş büyük vardır sana başka yerden el atmak lazım ama nerden![]()
demek bana yaşlı diyorsun ha![]()
aslı oyunu kullandınmı bakem
sen niye sandık başkanı olmaıdn kız genelde öğretmenler görevli olur
bi önceki seçimlerde bende olmuştum sandık başkanı
artık görevimi eşime bıraktım![]()
kaç kilo verdin o diyetleeDiyetleri arastiriyordum. Isvec diyeti bitmesine 3 gun kaldi benim. Hollywood diyeti topigine bakiyordum. ona baslicam sanirim. senin yaptigin bir diyet varmi ?
bende özledim nesfit yemeyisabah kahvaltım
2 bardak limonlu ılık su
bir kase special k (çok özlemiş yahuuu)
eneeee... daha cumaya kaç gün var. tartılmayın yahuu vallahii nazar değğcekkknazco sana özendim hiç yapmadığım şeyi yaptım
tartıldım
cuma sabahına göre 300 gram eksiğim hemde şu an karnımda bir sürü kahvaltı olmasına rağmen![]()
ya niye siliyor belki bekar arkadaşları görüp sorarlardı beni![]()
bu arada aslı yaw bi zamanlar bizim günlük mesaj listemiz vardı kaç gündür göremiyorum
acaba bendemi sorun var yoksa yapılmıyomu :44:
bu arada aslı yaw bi zamanlar bizim günlük mesaj listemiz vardı kaç gündür göremiyorum
acaba bendemi sorun var yoksa yapılmıyomu :44:
*** geçen haftanın devam takibini bu hafta gülçin yapacak şimdi izinli pazar geldiğinde yapar
4 - 10 haziran triptofan
*** yarından itibaren günlük mesaj takibini ilkin yapacak
11 – 17 haziran pinkcat87
*** kurallar gereği 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur. fadime canım sen 2 haftadır kilo veremiyorsun gelecek hafta mutlaka kilo vermen gerekiyor. ben sana güveniyorum canım hadi güzelce silkinip göster kendini :13:
öğle yemeğini yedim geldim
bir kase un çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğurt
karnım doydu mutluyum huzurluyum![]()
öznur nazar değmesin kız hakket diyon sonra bi de artı çıkmayayım :18:
canım ben cuma günü yazdım listeleri hazırlayacak kişileri ama görmediler demek ki bir daha yayınlıyorum
geçen hafta fdm hazırlıyordu 8-9-10 haziranı hazırlamadı listeyi. cuma kilo bildirdikten sonra gelmedi.
zaten bu liste hazırlamayı istemiyordu
motivasyon konusunda sorunu olduğunu hep dile getirdi izin aldı ama hala bir düzelme yok. cuma günüde yazdım kurallar gereği bu haftada kilo vermezse malesef diskalifiye olacak
afiyet olsun canım ben ne yesem ya
sabah
peynir domates
salatalık biber
şekersiz çay
4 yeşil zeytin
2 dilim ekmek yedim
şimdi ne yesem ya :26:
afiyet olsun canım ben ne yesem ya
sabah
peynir domates
salatalık biber
şekersiz çay
4 yeşil zeytin
2 dilim ekmek yedim
şimdi ne yesem ya :26:
evet. erken tartılmak hiç iyi değil. sevinçten un çorbası ve ekmek götürmüşsünbiraz göz korkutiiimmmm
![]()
bnmde ara öğünümm dondurma olcak sonra ki öğünler domates salatalık![]()
bence yapamayacak olunca haber versin...
ben listeyi yaparken o kadar dikkat ettim geceden yayınlamayacağım bile yazdım listeyi sabahtan yaparım diye..
evde ne varsa onu
kabak varsa yağsız teflonda pişirip üzerine sarımsaklı yoğurt koyup yiyebilirsin ben çok sefiyom onu
ama benim evde salı pazara meyve sebze olayı olamıycak artık evdekilerle idare edicez
bnmde ara öğünümm dondurma olcak sonra ki öğünler domates salatalık![]()
yok be ne sevinçteni ne güzel pazı kavurması yiycektim ama akşam dışarda bırakmışım kokusu bi tuhaf geldi çöpe yolladım
evdede dünden çorbam vardı onu yiyem dedim![]()