• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

düğünlerden bahsedilmiş bende oldum olası klasik düğün salonu düğünlerinden hiç hazetmem,benim çok güzel olmuştu önce nikah sonra yemek sonra eğlence gençlerle rüya gibiydi ....

hel o takı merasimi varya çok banel saatlerce kuyruk gelin damat ayakta.....

oğlum büyüyor geçenlerde sünnet düğününe gittik bende yusufu 5 yaşında sünnet olmasını istiyorum allah nasip ederse boğazda yatta istiyorum allah o günleri göstersin inşllah...

hiç pişman olmadın dimi şöleee gerdan kıra kıra oynayamadım diye :) bi çok kişi içimde kaldı falan diyo

yusufcuk kaç yaşında?

ya bide bugün yemedim 2 tane ekler ve 1 tane milföy ayırdım kendime yarın yemek için çokmudur kalorileri?

yettim gariii:)) kızlar dünkü yoklamayı aldım ama gecmişi okuyamadığım için bizde kimler izinli kimler izinsiz hiçbirini bilmiyorum.ne oldu ne bitti bilmiyorum açıkçası.

aynalar 11
pinkcat87 izinli
triptofan izinli
roseberry 3
irras 12
fdm 0
selinay2002 7
aysen_34 12
emidaf 1
catlak_kemmik 14
faTTa83 7
nazco 8
prenses88 8
11 haziranın listesi kızlar bugünün listesini yarın sabah yazarım şimdi sınav analizi yapmam gerek bir yandan da size laf yetiştircem özledim sizi:)

aynalar 11
pinkcat87 izinli
triptofan izinli
roseberry 3
irras 12
fdm 0
selinay2002 7
aysen_34 12
emidaf 1
catlak_kemmik 14
faTTa83 7
nazco 8
prenses88 8
11 haziranın listesi kızlar bugünün listesini yarın sabah yazarım şimdi sınav analizi yapmam gerek bir yandan da size laf yetiştircem özledim sizi:)

ellerine sağlık canım

iyi etmişsin cnm bize yarın okul yok seçimler dolayısıyla.ben de oturuyorum sevgülümle konusuyorm bir yandan da analiz yapmaya çalışıyorum:)

Selam kızlar özledim sizi. Akşam herifi gönderdim. Az face e girdim temizlik spor deerkeen bu saat oldu. Naptınız ben yokken bakem. Geöçmişe bakemde gelem.

bugün yediklerimi yazayım.

sabah kepek ekmeğine kaşarlı tost
domates,1 tane haşlanmış yumurta

ara 1 avuç kadar yer fıstığı

öğle semizotlu yoğurt,
taze fasülye ve bulgur pilavı

akşam 2 tane biber dolma
1 dilim limonlu kek
1 adet kurabiye

akşam menüm dışında diğerleri fena deil de. akşam da eşime yaptım b unlardan . tadına bakayım pişmiş mi derken filan böle oldu işte.:34::2:

sporuma gelince 1 saat tuğba özay fitness yapmak zorundaydım çünkü koşu bandım bozuldu. tamda motive olmuşken. öle işte kızlar napacam bileniyorum.çözümü pratik aslında ama bir aleti var anahtar gibi o da taa maraşta. biyerden de bulamadım kiii.

Back
X