• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

,

günaydın kızlarrr ben geldimmm ayyy öslemiş wallaaa:69::69::69:
geçmişi okuyamadım kızlar çünki bayaa uzun biraz işlerim var :4::4:
eğer kaçırdığım bişey varsa bana bi çıtlatırsınızz:69::69::69::69:
kahvaltımı yapmadım henüz işim olduğu için ama karışık çayımı yaptım onu içicemm :7:
buralardayım kızlar açık bırakıcam çünkiii:3::3::3::3:

canım ben varım bugün sen yoksun işin çok galiba kolay gelsin sana
sen haftasonu için benden izin almadın değil mi izin alanlar bu ara çokta bazen karıştırıyorum :26:
dün 7 mesaj yazmadığın için cezalısın güzelim haberin olsun :20:

midemi üşütmüşüm canım soğuk hava tatil diye gece geç saate kadar oturuyorum ben çabuk üşürüm hemen mideye vurur malesef:59:

canım bu arada unutma dünün çizelgesini çok geciktirme sonra sana zor olur sayfalar üst üste bindikçe daha bugün var, yarın var, ondan sonra ki gün var :60::60::60:
geçmiş olsun cnm çizelge aklımdan çıkmıs su analiz olayı yüzünden çizelgeyi yapıım bari o aradan çıksın.:)
selam ben gedim nassınıız

selam cnm işimiz başımızdan aşkın tatil günü:D:D sen nasılsın

bende sıkıntıdan çatlıyorum canım ya havalara aldanıyoruz işte benimde karnım ağrıyorr

evet ya herkeste aynı dert havalar bi güzel olmadı ki
ben daha yemek yemedim şimdi güzel çorba iyi olurdu sıcak sıcak mideme iyi gelirdi ama kim kalkıp yapcak :26:

geçmiş olsun kaptan.nane limon yapabilirsen iç balla birlikte.Acayip toparlıyo.Bu arada tatil ne zaman?

teşekkür ederim canım benim tatil 1 temmuzda başlıyor bu cuma karne veriyoz 2 hafta seminer dönemi var malesef hemen bizide gönderseler ne olacak yani tabi bide 2 ay tatil var olayı abartmayalım demi olan var olmayan var :52::52::52::52:

canım ben varım bugün sen yoksun işin çok galiba kolay gelsin sana
sen haftasonu için benden izin almadın değil mi izin alanlar bu ara çokta bazen karıştırıyorum :26:
dün 7 mesaj yazmadığın için cezalısın güzelim haberin olsun :20:
kaptancım biraz maydanoz olcm ama fadik cuma günü izin almıştı sanırsam.Annesi gelcekti.Kaptancım sabahları genelde başbaşa olduğumuz için biliyom.

ben geldiiim analizlerim hala bitmedi yaa:((( konu başlıklarını yzıyorum.ama karışıyo bazen:(( ondan cok uzun sürdü off bunaldım:(
hoşgeldin canımcım.Ya sorması ayıp ne analizi bu?

selam ben gedim nassınıız
iiyiz bacım ya ben de reglimin ilk günündeyim.Acayip terliyorum ve şişmiş durumdayım.Çok şükür kürtajdan önce dehşet ağrım oluyodu ve kaynar suyla dolu küvete yatarak anca düzeliyodum.Bi de sıtma gibi soğuktan donuyodum o halde bile.Ama kürtaj o yönden faydalı oldu.Artık bi bel ağrım oluyo.Bi de terliyom epey.onun dışında bi sorun yok şükür.

teşekkür ederim canım benim tatil 1 temmuzda başlıyor bu cuma karne veriyoz 2 hafta seminer dönemi var malesef hemen bizide gönderseler ne olacak yani tabi bide 2 ay tatil var olayı abartmayalım demi olan var olmayan var :52::52::52::52:
yanneeee ben bi hafta tatil yapsam öpüp başıma kkoycam yaaaaaa:1:

bende sıkıntıdan çatlıyorum canım ya havalara aldanıyoruz işte benimde karnım ağrıyorr

kızlar ya istanbulda hava berbat orda nasıl
senin neyin var canım?ya burda dün çok fenaydı.(kırklareli-lüleburgaz)ama bugünde bazen açıyo bazen kapatıyo.orta kıvam anlaycan

arada girip yazıyo benim aklım karışıyor :52:
dayanamıyo yaf çok bağlı.Hiç bi fırsatı kaçırmıyo.Tatildeyken bile giriyo.Bu kadar da çalışkan bi öğrenci:1:şaka bi tarafa ben öle hatırlıyom ama sen yine de bi kontrol et cuma gününü istersen yanlışlık olmasın.

yanneeee ben bi hafta tatil yapsam öpüp başıma kkoycam yaaaaaa:1:

insan içinde bulunduğu duruma göre değerlendiriyor hep
ben eskiden erzurumdayken 13 saatlik yol giderdim çok uzun biraz daha kısa olsun derdim şimdi sivastayım 7 saatlik yol yarı yarıya azaldı çok zor geliyor :52::52: insan oğlu hiç memnun olmuyor malesef :47:

insan içinde bulunduğu duruma göre değerlendiriyor hep
ben eskiden erzurumdayken 13 saatlik yol giderdim çok uzun biraz daha kısa olsun derdim şimdi sivastayım 7 saatlik yol yarı yarıya azaldı çok zor geliyor :52::52: insan oğlu hiç memnun olmuyor malesef :47:

aynen öle.bu arada dün baya dengesiz oldu yemem.Ana öğün yapmadım gibi bişey.Hep atıştırdım.Evde misafirim vardı akşam.Gün içinde de oy kullandım,alışverişe gittim ve dip köşe temizlik yaptım.Yemeğe pek vaktim kalmadı.Bu şekilde oldu.
2011-06-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] uno Çok tahıllı 1 dilim 67
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[4] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[5] Max Vanilya 0.5 ADET 75
[6] Hurma 3 ADET 45
[7] sek yağlı süt 100 ml 57.4
[8] Sigara Bör.(peynirli) 2 ADET 50
[9] Izgara tavuklu sandviç 1 ADET 401
[10] Ay Çekirdeği (çekirdek) 4 10 GRAM 232
Toplam : 1156.4 kal.

aynen öle.bu arada dün baya dengesiz oldu yemem.Ana öğün yapmadım gibi bişey.Hep atıştırdım.Evde misafirim vardı akşam.Gün içinde de oy kullandım,alışverişe gittim ve dip köşe temizlik yaptım.Yemeğe pek vaktim kalmadı.Bu şekilde oldu.
2011-06-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] uno Çok tahıllı 1 dilim 67
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[4] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[5] Max Vanilya 0.5 ADET 75
[6] Hurma 3 ADET 45
[7] sek yağlı süt 100 ml 57.4
[8] Sigara Bör.(peynirli) 2 ADET 50
[9] Izgara tavuklu sandviç 1 ADET 401
[10] Ay Çekirdeği (çekirdek) 4 10 GRAM 232
Toplam : 1156.4 kal.

yaz geldi herkes dondurma yiyor bende yiyecem bugün bana ne :52:

yaz geldi herkes dondurma yiyor bende yiyecem bugün bana ne :52:
valla eşim almış max.O yarısını yedi ben de geri kalan yarısını.Sanırım kalorisi de çok dil.Bi ara öğün kadar.Bence ye kaptan.sabah kanald de doktorumda düşünce gücü vardı.Ben de bundan sonra telkin yoluyla zayıflamayı düşünüyorum.kaloriyi 1200 civarı yapıp yediklerimin beni zayıflatacağına inanacağım.Bakalım nasıl olacak?

öğlen ne yesem ki yaaa
neler var repertuarda?:1:

aynalar 17
pinkcat87 4
triptofan izinli
roseberry 5
irras 2
fdm 0
selinay2002 1
aysen_34 38
emidaf 0
catlak_kemmik 17
faTTa83 0
nazco 7
prenses88 11

12 haziran devam listemiz:)

aynalar 17
pinkcat87 4
triptofan izinli
roseberry 5
irras 2
fdm 0
selinay2002 1
aysen_34 38
emidaf 0
catlak_kemmik 17
faTTa83 0
nazco 7
prenses88 11

12 haziran devam listemiz:)

canım selinay izinliydi dün fadikte izinli diye hatırlıyorum sanki bende izin aldı ama şimdi bulamıyorum :26:

Back
X