- Konu Sahibi Pinarbartu
- #30.541
bide bizim yapacağımız detoks hangisiydi:26:
sabah diyet kahvaltı
akşama kadar sınırsız yağsız kabak haşlanacak
1,5 su bardağı yoğurtla tüketilecek
herkes çarşamba ve perşembe kabağı hazırlasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide bizim yapacağımız detoks hangisiydi:26:
sabah diyet kahvaltı
annnaaa o ne yaaasınıftaki tüm öğrencilerin cevaplarını tek tek doğru yanlış olarak giriyoruz excelde bir programla.bir sürü sınıf ve 2 farklı dersim var.bu da bir sürü öğrenci ve bi sürü soru-cevap demek.saçma sapan birşey.bir de her sorunun konusunu tek tek üstüne yazıyosun mesela 1. soru paragraf 2. soru sıfatlar gibi.her sınıfa ayrı ayrı yapıoruz.çok yorucu ve kafa karıstırıcı.bir sınıfı 3 4 kez yaptığımı biliyorum
![]()
ya kaptancım ben yoğurda sarımsak ve acık da tuz eklesem olma mısabah diyet kahvaltı
annnaaa o ne yaaa(sizi de iice devlet istatistik ofisi sanmışlar.tutsunlar bi eleman ona yaptırsınlar bütün sınıfıların bütün sınavları olur mu ya
(el insaf
(
FIKRA :):):):)
İki velet karar vermişler ki, bütün büyüklerin hayatlarında sakladıkları en azından bir büyük sır var.
Birisi bu varsayımı denemeye kalkmış...
- Anne ben her şeyi biliyorum" demiş, annesine...
...- Tamam anladım, al şu 10 lirayı, babana hiç bi şey söyleme" demiş, kadın...
Ufaklık çok memnun, babasına gitmiş bu defa...
- Baba, ben herşeyi biliyorum!" Babası da,
- Sus tamam, al şu 50 lirayı annene hiç bir şey söyleme" demiş. Ertesi gün sabah kapı çalmış postacı gelmiş... Ufaklık kapıyı açmış..
- Postacı amca, ben artık her şeyi biliyorum." Postacı dizlerinin üzerine çöküp, kollarını iki yana açmış...
- Madem öyle gel bakalım, baban sana bi sarılsın!":)
![]()
CANIM SIKılıoooo
CANIM SIKılıoooo
Nazco , isvec diyeti ben hic zorlanmadim, bugune kadar hic diyet yapmayan ben ilk defa 1 ay special k diyeti yaptim,ara vermeden 13 gunde isvec diyeti. special k diyeti super gitti, ve isvec diyetide gram gram kilo versemde mutluyum, ve acikmiyorum hic, esimde sagolsun cok destek veriyor. Bana biftek pisiriyor , listeme bakiyor , benim listemde ne varsa yardimci olmaya calsiyor,ve spor yapmam icin hergun soyluyor:) benim hedefim 53 tu. esim 50 olmami istedigi icin 50 hedefim artik:))
eşlerin destek olması çok güzel benimkisi tam tersine hiç destek olmaz inadına ben diyetteyken en çok sevdiğim şeyleri alır gelir eve hergün sabrımı zorlar yani
Aysencigim, special k cileklisi bayilarak yiyorum , cok seviyorum, burda herkez 7 den 77 ye hamile, cocuk emziren, bebek, herkez yiyor,ozellikle bu bahsedilen yulaf ezmesi yani ingilizcesi (Cereals) bebek emziren annelere bol bol sut yapiyormus. Sadece diyet degil gunluk hayatinizda her sabah yeseniz bile bir zarari yok.
Selam arkadaslar, gunaydin banabugun cok mutluyum, cumadan beri 400 gram gitmis.
bugun diyetimin 10 gundeyim, bitmesine 3 gun kaldi. bitsin hollywood diyetine baslicam ins. Isvec diyetine tekrar baslamak isterdim ama okudugum kadariyla ust uste yapilmiyormus
kizlar isvec diyetinde kac kg verdigimi sormusunuz, ben tam 2 ay ldu diyete baslayali, ve 1 ay special k diyeti yaptim + sirkeli su toplam 3 kilo verdim. azar azar verdim. normalde bu diyetle 15 gunde 3 kilo vermem lazim. ama ben hizli kilo veremiyorum malesef....
isvec diyeti+ lahana suyu ise bugun 10 gunum ve toplam 2,5 kilo verdim. Millet 13 gunde 7 ila 20 kilo arasi veriyor.... ben cok hizli veremiyorum dedigim gibi...
bugunku menumu yaziyorum. nasil??
10. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
sabah diyet kahvaltı
haşlanmıs kabak mııı? böööğğğğğ ben yiyemem asla:/
annnaaa o ne yaaa(sizi de iice devlet istatistik ofisi sanmışlar.tutsunlar bi eleman ona yaptırsınlar bütün sınıfıların bütün sınavları olur mu ya
(el insaf
(
ya kaptancım ben yoğurda sarımsak ve acık da tuz eklesem olma mıama cidden çok az tuz ekliycem sarımsağı yumuşatacak kadar mesela
kaptann kabağı nasıl hazırlıcaz yaa ben severim sebzeyi veeee biz bunu çrş ve prş yicez kaptann akşam kça kadar bide?
slm kızlar misafirlerim gitti anca geldim nasılsınız geçmişe bi bakam.....
slm kızlar misafirlerim gitti anca geldim nasılsınız geçmişe bi bakam.....