• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrr hafta sonu annem bana fal baktı şaşırdımm wallaa:53::53::53::53: normalde herkeşlereee bakar ama bana bakmazdıııı gel bi bakim dediiii:4::4::4:
anammmm evleniyomuşum kızlarr at çıktı kaplumbağam çıktıııı enemmm gidiyom ben annem evleniyosun dediiii :60::5::60::60::60::60::60:
sonra tabi azarlamaya daha okul varda öylede felanda filanda anne didimmm ne velenmesii didimmm fal bu fallll:60::60::60: yokkk dediii eğer varsa öyle bi düşünce unut dediii:22::22::22::22::22::22::22::22:
yapma etme anne didimmmmm evlencem bennn banane banane didimm ve evetttt terliğide yedimm yine tam isabet kaçamadım yanii:32::32::32::32::32:

sınıftaki tüm öğrencilerin cevaplarını tek tek doğru yanlış olarak giriyoruz excelde bir programla.bir sürü sınıf ve 2 farklı dersim var.bu da bir sürü öğrenci ve bi sürü soru-cevap demek.:( saçma sapan birşey.bir de her sorunun konusunu tek tek üstüne yazıyosun mesela 1. soru paragraf 2. soru sıfatlar gibi.her sınıfa ayrı ayrı yapıoruz.çok yorucu ve kafa karıstırıcı.bir sınıfı 3 4 kez yaptığımı biliyorum:(
annnaaa o ne yaaa:((sizi de iice devlet istatistik ofisi sanmışlar.tutsunlar bi eleman ona yaptırsınlar bütün sınıfıların bütün sınavları olur mu ya:((el insaf:((

sabah diyet kahvaltı

akşama kadar sınırsız yağsız kabak haşlanacak

1,5 su bardağı yoğurtla tüketilecek

herkes çarşamba ve perşembe kabağı hazırlasın
ya kaptancım ben yoğurda sarımsak ve acık da tuz eklesem olma mı:(ama cidden çok az tuz ekliycem sarımsağı yumuşatacak kadar mesela

annnaaa o ne yaaa:((sizi de iice devlet istatistik ofisi sanmışlar.tutsunlar bi eleman ona yaptırsınlar bütün sınıfıların bütün sınavları olur mu ya:((el insaf:((

valla sorma canım mahvoldum.öğretmenlik kolay diolardı bi de:D

FIKRA :):):):)

İki velet karar vermişler ki, bütün büyüklerin hayatlarında sakladıkları en azından bir büyük sır var.
Birisi bu varsayımı denemeye kalkmış...
- Anne ben her şeyi biliyorum" demiş, annesine...
...- Tamam anladım, al şu 10 lirayı, babana hiç bi şey söyleme" demiş, kadın...
Ufaklık çok memnun, babasına gitmiş bu defa...
- Baba, ben herşeyi biliyorum!" Babası da,
- Sus tamam, al şu 50 lirayı annene hiç bir şey söyleme" demiş. Ertesi gün sabah kapı çalmış postacı gelmiş... Ufaklık kapıyı açmış..
- Postacı amca, ben artık her şeyi biliyorum." Postacı dizlerinin üzerine çöküp, kollarını iki yana açmış...
- Madem öyle gel bakalım, baban sana bi sarılsın!":)

:52::21::52::37:

FIKRA :):):):)

İki velet karar vermişler ki, bütün büyüklerin hayatlarında sakladıkları en azından bir büyük sır var.
Birisi bu varsayımı denemeye kalkmış...
- Anne ben her şeyi biliyorum" demiş, annesine...
...- Tamam anladım, al şu 10 lirayı, babana hiç bi şey söyleme" demiş, kadın...
Ufaklık çok memnun, babasına gitmiş bu defa...
- Baba, ben herşeyi biliyorum!" Babası da,
- Sus tamam, al şu 50 lirayı annene hiç bir şey söyleme" demiş. Ertesi gün sabah kapı çalmış postacı gelmiş... Ufaklık kapıyı açmış..
- Postacı amca, ben artık her şeyi biliyorum." Postacı dizlerinin üzerine çöküp, kollarını iki yana açmış...
- Madem öyle gel bakalım, baban sana bi sarılsın!":)

:52::21::52::37:

heheheheheh çok iyiymişşş :)))))

:31:

Nazco , isvec diyeti ben hic zorlanmadim, bugune kadar hic diyet yapmayan ben ilk defa 1 ay special k diyeti yaptim,ara vermeden 13 gunde isvec diyeti. special k diyeti super gitti, ve isvec diyetide gram gram kilo versemde mutluyum, ve acikmiyorum hic, esimde sagolsun cok destek veriyor. Bana biftek pisiriyor , listeme bakiyor , benim listemde ne varsa yardimci olmaya calsiyor,ve spor yapmam icin hergun soyluyor:) benim hedefim 53 tu. esim 50 olmami istedigi icin 50 hedefim artik:))

eşlerin destek olması çok güzel benimkisi tam tersine hiç destek olmaz inadına ben diyetteyken en çok sevdiğim şeyleri alır gelir eve hergün sabrımı zorlar yani:50::50::50::50:

Aysencigim, special k cileklisi bayilarak yiyorum , cok seviyorum, burda herkez 7 den 77 ye hamile, cocuk emziren, bebek, herkez yiyor,ozellikle bu bahsedilen yulaf ezmesi yani ingilizcesi (Cereals) bebek emziren annelere bol bol sut yapiyormus. Sadece diyet degil gunluk hayatinizda her sabah yeseniz bile bir zarari yok.

yav ben bunların hiçbirini sevmiyorum aslında zorla yiyiyorum:50::50::50::50:

Selam arkadaslar, gunaydin bana :34::34: bugun cok mutluyum, cumadan beri 400 gram gitmis. :52::52::52: bugun diyetimin 10 gundeyim, bitmesine 3 gun kaldi. bitsin hollywood diyetine baslicam ins. Isvec diyetine tekrar baslamak isterdim ama okudugum kadariyla ust uste yapilmiyormus:17::17:

kizlar isvec diyetinde kac kg verdigimi sormusunuz, ben tam 2 ay ldu diyete baslayali, ve 1 ay special k diyeti yaptim + sirkeli su toplam 3 kilo verdim. azar azar verdim. normalde bu diyetle 15 gunde 3 kilo vermem lazim. ama ben hizli kilo veremiyorum malesef....

isvec diyeti+ lahana suyu ise bugun 10 gunum ve toplam 2,5 kilo verdim. Millet 13 gunde 7 ila 20 kilo arasi veriyor.... ben cok hizli veremiyorum dedigim gibi...

bugunku menumu yaziyorum. nasil??

10. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

tatlım kilon az olduğu için az kilo veriyorsun bide diyet süresi uzadıkça kilo vermek zorlaşıyo:31:

sabah diyet kahvaltı

akşama kadar sınırsız yağsız kabak haşlanacak

1,5 su bardağı yoğurtla tüketilecek

herkes çarşamba ve perşembe kabağı hazırlasın

kaptann kabağı nasıl hazırlıcaz yaa ben severim sebzeyi veeee biz bunu çrş ve prş yicez kaptann akşam kça kadar bide?

haşlanmıs kabak mııı? böööğğğğğ ben yiyemem asla:/

sus kıs :57:biz severek yiyok sanki :52:

ya kaptancım ben yoğurda sarımsak ve acık da tuz eklesem olma mı:(ama cidden çok az tuz ekliycem sarımsağı yumuşatacak kadar mesela

tamam canım çok az ama :20:

kaptann kabağı nasıl hazırlıcaz yaa ben severim sebzeyi veeee biz bunu çrş ve prş yicez kaptann akşam kça kadar bide?

canım benim anladığım kadar sadece suda haşlayıp üstüne yoğurt koyup yiyecez en geç 8 e kadar yiyelim daha sonra yemeyelim
bu diyeti selinay yazmıştı o bi gelsin sorararız bilgi alırız

kızçeler ben kaçıyom yağmur yağıyo burda hem de dehşet derecede.Ofis en üst katta ve mermerler de kuşların uğrak yeri malum.Hazır heryer ıslanmışken ve yağmur yağarken oralara bi el atam.Iyyyy iğrenç ama ne yapıyım diğer türlü de çok pis oluyo ve pencereleri bile açamıyorum malefes.
çok çok öptüm hepinzi herkeşlere kolay gelsin işlerinde,güçlerinde dietlerinde:kkk:

Back
X