• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

4- 10 haziran devam çizelgesi.kızlar izinli olduğum için tam zamnında yapamadım kusura bakmayın geç oldu hemde çok güç oldu. 150 sayfa ne yazdınız ya cadılar sizi.neyse de yanlışlık yoktur inşallah.

aynalar +++++++:nazar:
triptofan +++++++:nazar:
prenses(4ünde katıldı hoşgeldi.) ++-+-+

selinay +++++++:nazar:
roseberyy +++++++:nazar:
nazco (7 sinde gelmiş hoşgelmiş) ++++
emidaf +++++++:nazar:
fatta 83 (4-5 inde izinli miydi?) --+++++
aysen34 +++++++:nazar:
irras +++++++:nazar:
fdm +++++-+
pinkcat +++++++:nazar:
çatlakkız:34: +++++++:nazar:

bu yenisiiii
[1] Ekler 10 GRAM 25
[2] Milföy 1 ADET 190
[3] Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1.5 PORSİYON 226.5
[4] Erik 6 ADET 48
[5] Dondurma 20 GRAM 38.6
[6] Tarçın 5 GRAM 13
[7] dost süt 1 200ml 59
[8] Eti Form Light Bisküvi 5 ADET 84.5
[9] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 7 adet 420
[10] Fanta (orta) 1 ADET 199
[11] Ekmek 2 DİLİM 130
[12] Dondurma 100 GRAM 193
Toplam : 1626.6 kal.

hehe dönersiz çok daha iyi:)

Kizlar buarada adet olmusum, yani bu gunlerde zayiflanmiyor dimi?? Bende mecburen 2 gundaha diyetedevam edip bitirip. 2 gunden sonra yeni diyete(hollywood diyeti) baslayamayacagim. Bir hafta ara vermem lazim. O sirada artik sabah aksam speacial k yeyip bir ogunde yemek yiyim, boylece yaptigim isvec diyetinde verdigim kiloyu korurum ..:5::5:

canım adette kiloda verilir verilmez diye bişey yok

emarım çekildi damardan ilaç verdiler emar bitiğinde çok çıkarma yaptım ilaçtanmış şimdi dayak yemiş gibiyim ve acım karpuz yicem az sonra

geçmiş olsun canım

bugün 2000 kaloriyi fazlasıyla geçtim:78: ceza olarak 280 değil . 1000 kalori yakasıya kadar koşucam iyi mi sizce?

:20:

4- 10 haziran devam çizelgesi.kızlar izinli olduğum için tam zamnında yapamadım kusura bakmayın geç oldu hemde çok güç oldu. 150 sayfa ne yazdınız ya cadılar sizi.neyse de yanlışlık yoktur inşallah.

fdm +++++-+

canım eline sağlık bende bu çatlakkız kim diyorum bizim takımda öyle biri yokki diyorum sonradadan anladım öznur olduğunu :52:

dvd ye film koydum izliyorum ama oğlan çok kuduruyor bakalım sonunu getirebilecek miyim?
hangi filmi izliyon canım

canım manyetik rezonans belim için kalçam ağrıyor ya onun iin istedi doktorum....

katılıyorum sana ben böyle terbiyesiz kendini bilmez insanlar görmedim,cevap verincede aman ne bulaşıyorlar allah akıl versin inşallah...

kıs ben sana demedimmi çok değiştilerr 2009 nisan anaları diye her konuda bi gruplaşma sorma

fdm +++++-+

eline sağlık canım ,:9::9::9:çatlak kız haaaa...........

kızlar fdm bugünle beraber 3 gün takıma uğramadı cuma günüde sadece kilo bildirimi yaptı ve bi daha hiç o günde gelmedi. geçen hafta günlük çizelgeleri o hazırlıyordu ama 2-3 defa hazırladı. acaba bişey mi oldu dedim olur ya insanız istemediğimiz bişey olur haber veremeyebilir diye düşündüm ama dün gece 00.42 de siteye gelmiş gelip kusura bakmayın bu yüzden giremedim diye bir mesaj bırakabilirdi. bugünde 12 ye kadar takıma uğramazsa kurallar gereği diskalifiye olacak. ben durumu anlamadım. motive eksikliğim var dedi 1 ay izin istedi verdim. kendini toplaması için elimden geleni yaptım. üzerine düşen görevini yapmadığında görmezlikten geldim. haber verseydi yine bir sorun yoktu. kimsenin diskalifiye edilmesini istemiyorum ama bu durumda benim yapabileceğim bişey kalmadı. haksız mıyım bilmiyorum.

Son düzenleme:
kızlar fdm bugünle beraber 3 gün takıma uğramadı cuma günüde sadece kilo bildirimi yaptı ve bi daha hiç o günde gelmedi. geçen hafta günlük çizelgeleri o hazırlıyordu ama 2-3 defa hazırladı. acaba bişey mi oldu dedim olur ya insanız istemediğimiz bişey olur haber veremeyebilir diye düşündüm ama dün gece 00.42 de siteye gelmiş gelip kusura bakmayın bu yüzden giremedim diye bir mesaj bırakabilirdi. bugünde 12 ye kadar takıma uğramazsa kurallar gereği diskalifiye olacak. ben durumu anlamadım. motive eksikliğim var dedi 1 ay izin istedi verdim. kendini toplaması için elimden geldim. üzerine düşen görevini yapmadığında görmezlikten geldim. haber verseydi yine bir sorun yoktu. kimsenin diskalifiye edilmesini istemiyorum ama bu durumda benim yapabileceğim bişey kalmadı. haksız mıyım bilmiyorum.

bence haklısın cnm.ama sonradan gelip geçerli bir sebep sunarsa kabul ederiz heralde.şu anlık kendi de yok zaten yapcak başka bişey yok yani.istiyorsanız cumaya kadar bekleyelim.gelmemesinin elbet bir nedeni vardır.

kızlar fdm bugünle beraber 3 gün takıma uğramadı cuma günüde sadece kilo bildirimi yaptı ve bi daha hiç o günde gelmedi. geçen hafta günlük çizelgeleri o hazırlıyordu ama 2-3 defa hazırladı. acaba bişey mi oldu dedim olur ya insanız istemediğimiz bişey olur haber veremeyebilir diye düşündüm ama dün gece 00.42 de siteye gelmiş gelip kusura bakmayın bu yüzden giremedim diye bir mesaj bırakabilirdi. bugünde 12 ye kadar takıma uğramazsa kurallar gereği diskalifiye olacak. ben durumu anlamadım. motive eksikliğim var dedi 1 ay izin istedi verdim. kendini toplaması için elimden geleni yaptım. üzerine düşen görevini yapmadığında görmezlikten geldim. haber verseydi yine bir sorun yoktu. kimsenin diskalifiye edilmesini istemiyorum ama bu durumda benim yapabileceğim bişey kalmadı. haksız mıyım bilmiyorum.

haklısın canım.bende listeyi hazırlarken çok aradım fdm yi sayfalarda.takımda bu takım şeyler zamanla problem oluyor. çok katılan da neden biz katılıyoruz başka kimse katılmıyor diye isyan ediyor.sen bilirsin. fdm den de bir izahat bekleyelim. mantıklı bişe sölerse ne alaa.

bence haklısın cnm.ama sonradan gelip geçerli bir sebep sunarsa kabul ederiz heralde.şu anlık kendi de yok zaten yapcak başka bişey yok yani.istiyorsanız cumaya kadar bekleyelim.gelmemesinin elbet bir nedeni vardır.

haklısın canım.bende listeyi hazırlarken çok aradım fdm yi sayfalarda.takımda bu takım şeyler zamanla problem oluyor. çok katılan da neden biz katılıyoruz başka kimse katılmıyor diye isyan ediyor.sen bilirsin. fdm den de bir izahat bekleyelim. mantıklı bişe sölerse ne alaa.

canım bende sizin gibi düşünüyorum bir sorun mu oldu diye ama dün siteye girmiş bir mesaj bırakmamış bunu anlayamadım

aslı starı aç kıızz

star açık canım

bi açıklama getirirse sorun yok tabi ,ama listeler fln yapılırken yapana eziyet oluyo, izinli olunca iznli yazıyoruz en azından aramıyoruz.......

Kizlar buarada adet olmusum, yani bu gunlerde zayiflanmiyor dimi?? Bende mecburen 2 gundaha diyetedevam edip bitirip. 2 gunden sonra yeni diyete(hollywood diyeti) baslayamayacagim. Bir hafta ara vermem lazim. O sirada artik sabah aksam speacial k yeyip bir ogunde yemek yiyim, boylece yaptigim isvec diyetinde verdigim kiloyu korurum ..:5::5:

ben şubattan beri kilo vermeye başladıktan beri yani, bu ay dışında adet dönemimde hep daha fazla kilo verdim. daha doğrusu normalde 300 veriyosam adet dönemimde 700 gr filan verdim. onuda şuna bağlıyorum. adet döenminde vücut daha hızlı çalışıyormuş.ben uzmanların yalancısıyım.

Ellerine saglik 150 sayfayi bakip bu listeyi cikarmak hem sabir isi hemde fedakarlik gostergesi :71::71::71: seni bu yuzden tebrik ediyorum canim:46::46:

[/COLOR][/QUOTE]

ben şubattan beri kilo vermeye başladıktan beri yani, bu ay dışında adet dönemimde hep daha fazla kilo verdim. daha doğrusu normalde 300 veriyosam adet dönemimde 700 gr filan verdim. onuda şuna bağlıyorum. adet döenminde vücut daha hızlı çalışıyormuş.ben uzmanların yalancısıyım.

Uzmanlarin boyle bir aciklamasini duymamistim, tesekkur ederim yorumun icin. Ozaman diyete devam edebilirim :27::27: belki daha fazla kilo veririm :30::30:

Son düzenleme:
011-06-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 0.5 DİLİM 61
[5] Şeker (küp) 4 ADET 78
[6] Domates Salatası 1 PORSİYON 127
[7] benim'o 0.1 paket 44.8
[8] ETİ Tadında Çörekotlu Kraker 50 GRAM 207
[9] Çay 2 ADET 10
[10] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[11] Ayran 1 ADET 92
[12] Zeytinyağlı Lahana Dolma 3 ADET 187.5
Toplam : 1160.3 kal.:37::37:

geçmişi okuyamadım kaynatmışsınız yine :27:
eve yeni geldik sayılır

kaptan yarın ben sabahtan yengeme kahvaltıya ordanda teyzeme geçicem yarın giremem büyük ihtimalle
beni izinli sayarmısın :54:

evet gülçincim adet döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyormuş ben bunu bayadır biliyorum ve dikkat edilirse kilo verimi daha iyi oluyormuş....

şuan içimde bi sıkıntı var kızlar ya uuff :59:

kardeşimi iş için arayacaklar onun için mi acaba

hayırlara vesile olsun sıkıntın inşallah iyi haberler alırsnız..

Back
X