• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet fatoşumm yaa onun için diorumm hanii ne bilimm ben 1 senedir zaten çayı bile şekersiz içiyorum :()
yok haklısın çayı şekersiz içmek de.Ben de öle içiyorum fakat günde bi tatlı kaşığı bal da çok dil bence.Demin baktım 35 kaloriymiş.bi de ben ballı suyu aç karnına içince çok zinde oluyorum.Zaten yarım litrenin içine katıyroum hemen hemen hiç farketmiyosun.ya bi de ben bugün çok durgunum adetten herhal hiç neşem yok pek yaaa:(((

fadik nereeee gittin yaafff:((çıkcam birazdan accık daha muhabbet edeydik bariii:((

yok haklısın çayı şekersiz içmek de.Ben de öle içiyorum fakat günde bi tatlı kaşığı bal da çok dil bence.Demin baktım 35 kaloriymiş.bi de ben ballı suyu aç karnına içince çok zinde oluyorum.Zaten yarım litrenin içine katıyroum hemen hemen hiç farketmiyosun.ya bi de ben bugün çok durgunum adetten herhal hiç neşem yok pek yaaa:(((

anladım canım bugün balım alimm bari giderken evde varmıydı hatırlayamıyorum.....
aynen canımm benimde hiç keyfim yokk baksana belli oluyodur zatenn hiç keyfimm yokkkkk hiçççç:(
ama tabi senle konuşunca motive oluyorum o ayrıı bişeyy:))))

anladım canım bugün balım alimm bari giderken evde varmıydı hatırlayamıyorum.....
aynen canımm benimde hiç keyfim yokk baksana belli oluyodur zatenn hiç keyfimm yokkkkk hiçççç:(
ama tabi senle konuşunca motive oluyorum o ayrıı bişeyy:))))
sorma canım ya ben de motive oluyom ama zorla konşuyorum nedense.Bu arada ben yavaş yavaş çıkıyım şekerim.bana bal ii geliyo inş sana da ii gelir.Biraz daha kolay açılıyorum sabahları.Bi de buranın havası çok kapalı.Dün fecci yağdı belki de onla da ilgilidir.Duş almak istedim düna ma belimin ağrısına cesaret edemedim.temiz de hissetmiyorum kendimi.bunların hepsi birleşince tabi bi moraliszlik çöktü üstüme.Bu arada yarın başlıyoz di m kabak detoksuna

Son düzenleme:
sorma canım ya ben de motive oluyom ama zorla konşuyorum nedense.Bu arada ben yavaş yavaş çıkıyım şekerim.bana bal ii geliyo inş sana da ii gelir.Biraz daha kolay açılıyorum sabahları.Bi de buranın havası çok kapalı.Dün fecci yağdı belki de onla da ilgilidir.Duş almak istedim düna ma belimin ağrısına cesaret edemedim.temiz de hissetmiyorum kendimi.bunların hepsi birleşince tabi bi moraliszlik çöktü üstüme.Bu arada yarın başlıyoz di m kabak detoksuna

canım inan şimdi burda da nasıl bi yağmur yağıyor anlatamam birde benim çamaşırlarım vardı dün akşam asmıştım dışarı ıslandı hepsi şimdi:(((
ben valla dün dayanamadım duş aldım fatoş yaa napimm kendimi rahatsız hissediyorum yoksaa ...
balı deniycem canımm sabahları bir su bardağına çay kaşığı kadar mı bal koyuyoruz?
kabak detoksuna sanırsam evett başlıyoruzz aaa kabakta almam lazım benim:(((
ufff fatoşum yaaa aynı walla sanırım biz hem havlar hemde reglinin vermiş olduğu sıkıntı yüzünden böyleyiz canımm:(((((

oyy canımm yaa üzülme doktora gittin mi? bak gitmediysen bi git istersen hem tedavisi basit artıkk ilaçla tedavisi varr üzme kendini canım belkide sen yanlış tahminde bulunuyosundur?

yok canım ya gitmedim bi kaç gündür var aslında yazın var ama uff geçmezse gidicem

Listede bende yokum:26::26: 7 mesaj yazmisim

Canim ben hic gitmedim, ama bence git ilk seansa, eger memnun kalmassan birdaha gitmessin, bir kerecik ver para, sonra aklinda kalir hep, gitseydim falan diye. Annelere gelince para zor kazanildigi icin bu tur seylere luzumsuz goruyorlar :9:

canım benim sürekli gittiğim diyetisyen vardı ama diyetimi hiç değiştirmedi 2 ay hep aynı tartılıyorum listeye devam bende sıkıldım perihan çiçeği çok övdüler onun için gitmek istiyorum diyetisyenin çok faydası oluyor en azından çekiniyorsun kontrollere giderken......

selam kızlar nasılsınız öğle tatilindeyim hava buz gibi ne kadar düzeni bozuldu havaların değil mi :26:

canım inan şimdi burda da nasıl bi yağmur yağıyor anlatamam birde benim çamaşırlarım vardı dün akşam asmıştım dışarı ıslandı hepsi şimdi:(((
ben valla dün dayanamadım duş aldım fatoş yaa napimm kendimi rahatsız hissediyorum yoksaa ...
balı deniycem canımm sabahları bir su bardağına çay kaşığı kadar mı bal koyuyoruz?
kabak detoksuna sanırsam evett başlıyoruzz aaa kabakta almam lazım benim:(((
ufff fatoşum yaaa aynı walla sanırım biz hem havlar hemde reglinin vermiş olduğu sıkıntı yüzünden böyleyiz canımm:(((((
haklısın galiba.neyse toparlarız inş.Ben kaçıyorum şeker.yarın detoks günü.sabah aynı diet kahvaltı sonrasında da kabak.hadi hayrılısı baakalım.

benim hemoroidim var galbaaa :43::43::43::43::43::43:
geçmiş olsun canım.Belki garip gelecek ve güleceksin çünkü ben ilk duyduğumda güldüm epey ama hakiki zeytinyağı ii geliyomuş oraya:78:
neyse kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürz çookk öptüm hepinizi:kkk:

Back
X