• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa çok telaşlanmaya başladım. ve panik olmaya başladım. biran önce 68 e düşmek istiyorum. ama aburcubura düşkünlüğüm olmasa süper olacak. ama çok yavaş veriyorum. hatta vermem durdu sanki. tartıbir iniyo bir çıkıyo. napmam lazım bilmiyorum.geçen haftalar biraz saçmaladım ya çok az yedim yada abandım. bu hafta normal halime döndüm .pazardan sebze aldım sebze almadığım hafta halim harap.

Selam kizlar nasilsiniz bakalim? bugun yogun bir gun herkezin :10:

kizlar bugun tartildim ve 54.9 gordum :65::65: dun kacamak yaptigim halde. bir dilim pismaniye yedim, 4 antepfistigi, bir tabak kiraz,( diyet listesi haric. )

bende birazdan ogle yemegimi yicem . bugun gec kalktim. esime guzel bir kahvalti hazirladim, kendimede bir havuc:84::84:

buarada tarcinli bal li su iyi gidiyor, bugun2.gunum , ve tadini cok begendim.

bugunku menumu yaziyorum: dune gore bugunku menu cok zengin:9::9::9:

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

yaa çok telaşlanmaya başladım. ve panik olmaya başladım. biran önce 68 e düşmek istiyorum. ama aburcubura düşkünlüğüm olmasa süper olacak. ama çok yavaş veriyorum. hatta vermem durdu sanki. tartıbir iniyo bir çıkıyo. napmam lazım bilmiyorum.geçen haftalar biraz saçmaladım ya çok az yedim yada abandım. bu hafta normal halime döndüm .pazardan sebze aldım sebze almadığım hafta halim harap.

Canim, benim sana tavsiyem bir diyet uyguluyorsan vermen durduysa, baska bir diyete basla..

öznur 280 kaloriyikaç km hızla ve ne kadar sürede yakıyorsun?

gülçin xl s un gel di mi ?

sarı kız doğur du mu mektup gibioldu

km:4.48
hız:6.0
süre:45 dkyı 10 saniye geçiyo :)

bugün erkenden bitsin diye 10 9 8 6 arasında gittim geldim ama koşarken boğazlarım felaket kötü oldu. nerden nefes alacağımı şaşırdım:52::52::52:

yarın ananananananeeeeğğme gidicekmişiz sabah:51: kabağımı haşlayıp götürcem ama evde ki yooğurdu yimişler:53: neyse bende pul biber,kekik,kara biber şettirip yerimmm:52::52: öyle olar mı ki?

km:4.48
hız:6.0
süre:45 dkyı 10 saniye geçiyo :)

bugün erkenden bitsin diye 10 9 8 6 arasında gittim geldim ama koşarken boğazlarım felaket kötü oldu. nerden nefes alacağımı şaşırdım:52::52::52:

anladigim kadariyla benim kosu bandi farkli, benim 280 olmasi icin:

hiz 3.0

sure 45 dk oluyor.

hiz 6 yaparsam 5 dk bile kosamam cunki coooook hizli benimki.

slm kızlar arkadaşa gitmiştim yan daireye geldim şimdi

güzel bir haber aldım tabi dengi değil ama en azından kendi masraflarını çıkaracak erkek kardeşim işe girdi
inş allah kendi mesleğini yapmasıda izin verir zamanla

ya ben kabak dolması yapmıştım dün. pek oyamamışım o halde bile midem bulandı kabağın tadından. siz nasıl yiyeceniz haşlanmış yaa. kızlar böle giderse diyet sonunda iğrenmekten yiyecek bişe kalmayacak. elmadan 2 gün sadece ara öğünlerde yemiştimde bıkma seviyesine gelmiştim. üff yaa neden bu kadar kilo aldık da ş,mdi böle çile çekiyoruz..

bizimde bu dünyada çekeceğimiz ceza bu demek ki allah daha beterini vermesin acaba gerçekten çok yemekten mi çok yeyip incecik olanlarda var bu da bizim kaderimiz malesef :59:

regl olmak istiyorum çok şişim yarın birgün olacam ama bende patlayacam ha
patlarsam zayıflar mıyım acaba :52:

sabah öğle yazmıştım
saat 14 de bir elma
akşam 4 kaşık karışık kızartma 3 kaşık yoğurt akşam dediğime bakmayın saat 4 dü
akşam üstüde 2 salatalık

anladigim kadariyla benim kosu bandi farkli, benim 280 olmasi icin:

hiz 3.0

sure 45 dk oluyor.

hiz 6 yaparsam 5 dk bile kosamam cunki coooook hizli benimki.
en son hız kaça kadar?. bide bn ne kadar kalori yakacağım hakkında hiç bi fikrim yok 280 le gidiyoruz işte:26:

güzel bir haber aldım tabi dengi değil ama en azından kendi masraflarını çıkaracak erkek kardeşim işe girdi
hyrlı olsun darısı bnm başıma.

naparsınız hatunlar? ben de kuzenlerle nargileye gittim..ooohh süperdi ciğerlerim bayram etti valla

Mete diye bir dizimi var mis??
hahaha öyle bir geçer zamanki kuzu.................

yarın ananananananeeeeğğme gidicekmişiz sabah:51: kabağımı haşlayıp götürcem ama evde ki yooğurdu yimişler:53: neyse bende pul biber,kekik,kara biber şettirip yerimmm:52::52: öyle olar mı ki?

bakkaldan küçğk bi yoğurt al yiymessin yoksam..................

hayırlı olsun.......

regl olmak istiyorum çok şişim yarın birgün olacam ama bende patlayacam ha
patlarsam zayıflar mıyım acaba :52:

sabah öğle yazmıştım
saat 14 de bir elma
akşam 4 kaşık karışık kızartma 3 kaşık yoğurt akşam dediğime bakmayın saat 4 dü
akşam üstüde 2 salatalık

patlama kıs sen bize lazımsın.........................

naparsınız hatunlar? ben de kuzenlerle nargileye gittim..ooohh süperdi ciğerlerim bayram etti valla

ben bi türlü beceremiyom bu nargile işini...............

en son hizi 10 .

Nargilemi ooohhh keyfe bak ne guzel:68::68:yaninda meyveli soda super gider. Turkiyedeyken bende gidiyordum, buraya gelince evimize aldik esimle, sirf ben istiyorum diye aldik, ama ayni tad yok malesef:44:

Son düzenleme:
hyrlı olsun darısı bnm başıma.

sağol canım inş allah sanada nasip eder

hayırlı olsun.......
patlama kıs sen bize lazımsın.........................

sağol canım
valla bilmiyom dün acaip bir rüya gördüm bana sayı veriliyordu bende o sayıyı öğrenmek istemiyordum rüyamda kendi kendime ölümümle ilgili bir sayı mı acaba diye öğrenmek istemiyordum

sağol canım
valla bilmiyom dün acaip bir rüya gördüm bana sayı veriliyordu bende o sayıyı öğrenmek istemiyordum rüyamda kendi kendime ölümümle ilgili bir sayı mı acaba diye öğrenmek istemiyordum

haha alemsin aslı valla rüyaların bile bi deişik:66::66::66:

sağol canım

Hayirlara gelsin ins.

BIde canim , senin cizelge listeni gordumde, hedef 50 yazmisin , cok guzel fakat hedefi biraz dusursen mesela 70 yapsan, sonra 70 gelince, 70- 50 arasi yapsan?? belki daha motive olucu olur yinede sen bilirsin tabi, benimki sadece nacizane fikrim canim.

Son düzenleme:
haha alemsin aslı valla rüyaların bile bi deişik:66::66::66:

valla canım bu neki bende ne rüyalar var :52: var bende bir sorun allah sonumu hayır etsin :44:

Hayirlara gelsin ins.

BIde canim , senin cizelge listeni gordumde, hedef 50 yazmisin , cok guzel fakat hedefi biraz dusursen mesela 70 yapsan, sonra 70 gelince, 70- 50 arasi yapsan?? belki daha motive olucu olur:6: yinede sen bilirsin tabi, benimki sadece nacizane fikrim canim.

tşk edrm canım inş

bilmem bana çok çalışmam gerektiğini gösteriyo o 50 çoooooookkk çalışman gerek aslı çoooooooookkk diyo :82:

Back
X