- Konu Sahibi Pinarbartu
- #30.781
iyi geceler benim 2012 ebru şallı modellerim 
ben 4 km yol gittim geldim şimdi form çayımı yudumluyorum

ben 4 km yol gittim geldim şimdi form çayımı yudumluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda bi tek yeşilaycı bnm herhalde![]()
oohh nargilemiii çok özledim bende :84:
özellikle elmalı ve muzlu favorimdir
ama bende bu manyak koca varken nerde içicem anca eve almam lazım
aslı kız rüyanı hayra yor
mesela ineceğin kiloya yor![]()
bende sendenin canım sevmem öle şeler. bazen sigaranın kokusu içerken hoşuma gider ama sonrası odada filan kokusu iğrenç.
niye öle diyon kocana kız. demekki senin sağlığını düşünüyor.
iyi geceler benim 2012 ebru şallı modellerim
ben 4 km yol gittim geldim şimdi form çayımı yudumluyorum![]()
heeee ne demezsin
kapalı kadın milletin içinde boru gibi şeyimi içecekmişim çok dikkat çekermiş
acayip manyak düşünceleri vardır kendisinin![]()
bgn çilekli denedik çok güzeldi ama agırdı çarptı biraz.oohh nargilemiii çok özledim bende :84:
özellikle elmalı ve muzlu favorimdir
ama bende bu manyak koca varken nerde içicem anca eve almam lazım![]()
bende sendenin canım sevmem öle şeler. bazen sigaranın kokusu içerken hoşuma gider ama sonrası odada filan kokusu iğrenç.
yürümeyi özledim yaa koşu bandım bozuldu. bulunduğum semtte yürümeye pek müsait değil. neyse istanbula gelememe az kaldı 10 gün sonra ordayım inş. sahil kenarında yürüyecem sabah akşam 1 saat inş. bu yaz zayıflamayı kafaya koydum. bayrama 68 ile gitmek istiyorum..inşallah rabbim o günleri göstersin.annem ogün telde dostundan çok düşmanın var kıskananlara fırsat verme kendini kilo alıp çirkinleştirme dedi. var bi bildiği.
aaa bende rüyama anlatam burda bir sürü öğretmen var kesin yorum yaparsınız
rüyamda saçlarımda kepek gibi tebeşir tozları vardı silkeliyorum silkeliyorum dökülüyo hala kalıp kalıp
bu nasıl bi rüyaydı şaştım![]()
seksi çağrıştırdığı için dondurmaydı vs. sevmiyorlar herkesin içinde .tuhaf geliyor ama her zaman dediğim gibi erkekler erkekleri daha iyi tanıyor. bizimki pek kıskanmaz ya bazen diyorum azcık kıskansa.. sadece erkeklerle yanak yanağa öpüşmemi sevmez. ama napim kuzenlerim filan samimiyiz yani bundan sonra da durun öpmeyin kocam kıskanıyo diyemem ya.tuhaflar vesselam.
bgn çilekli denedik çok güzeldi ama agırdı çarptı biraz.
ben de sevmem sigara içmiyorum nargileyi de hayatımda toplasanız 3-4 kere içmişimdir.kuzenlerle iyi oluyo![]()
yorumlardım ama tebeşir kullanmıyoruz biz. o yüzdeenn yorum yoksenin başına musallat olan ufak şeyler var. baya uğraşacaksın def etmek için ama sonunda gidecek. çıtır çıtır manken olacaksın. oturunca bile kat kat olmaycak göbeciğin. hemde çıtııırr bi ane olacaksın. işte rüya yorumun bu.
kızlarr iyi geceler. tatlı rüyalaar. duşumu alıp yatar ben.
aslı kız rüyanı hayra yor
mesela ineceğin kiloya yor![]()
bende dünki rüyamı anlatayım. üstümde şık bir ceket elimde bilgisayar çantası filan,taksiye binmiş tunalıya gidiyorum. bide iniyorum ki herkes bana bakıyo. sarı pijama altına da pembe çamaşır giymişimm.. ayyy ne saçma yaa ne anlama geliysa.![]()
aaa bende rüyama anlatam burda bir sürü öğretmen var kesin yorum yaparsınız
rüyamda saçlarımda kepek gibi tebeşir tozları vardı silkeliyorum silkeliyorum dökülüyo hala kalıp kalıp
bu nasıl bi rüyaydı şaştım![]()