• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oohh nargilemiii çok özledim bende :84:
özellikle elmalı ve muzlu favorimdir :66:
ama bende bu manyak koca varken nerde içicem anca eve almam lazım :9::9:

aslı kız rüyanı hayra yor
mesela ineceğin kiloya yor :61:

bende dünki rüyamı anlatayım. üstümde şık bir ceket elimde bilgisayar çantası filan,taksiye binmiş tunalıya gidiyorum. bide iniyorum ki herkes bana bakıyo. sarı pijama altına da pembe çamaşır giymişimm.. ayyy ne saçma yaa ne anlama geliysa. :1::1::1:

iyi geceler benim 2012 ebru şallı modellerim :52:

ben 4 km yol gittim geldim şimdi form çayımı yudumluyorum :74:

yürümeyi özledim yaa koşu bandım bozuldu. bulunduğum semtte yürümeye pek müsait değil. neyse istanbula gelememe az kaldı 10 gün sonra ordayım inş. sahil kenarında yürüyecem sabah akşam 1 saat inş. bu yaz zayıflamayı kafaya koydum. bayrama 68 ile gitmek istiyorum..inşallah rabbim o günleri göstersin.annem ogün telde dostundan çok düşmanın var kıskananlara fırsat verme kendini kilo alıp çirkinleştirme dedi. var bi bildiği.

aaa bende rüyama anlatam burda bir sürü öğretmen var kesin yorum yaparsınız

rüyamda saçlarımda kepek gibi tebeşir tozları vardı silkeliyorum silkeliyorum dökülüyo hala kalıp kalıp

bu nasıl bi rüyaydı şaştım :37:

heeee ne demezsin :27::27:

kapalı kadın milletin içinde boru gibi şeyimi içecekmişim çok dikkat çekermiş :41:
acayip manyak düşünceleri vardır kendisinin :9::9:

seksi çağrıştırdığı için dondurmaydı vs. sevmiyorlar herkesin içinde .tuhaf geliyor ama her zaman dediğim gibi erkekler erkekleri daha iyi tanıyor. bizimki pek kıskanmaz ya bazen diyorum azcık kıskansa.. sadece erkeklerle yanak yanağa öpüşmemi sevmez. ama napim kuzenlerim filan samimiyiz yani bundan sonra da durun öpmeyin kocam kıskanıyo diyemem ya.tuhaflar vesselam.

oohh nargilemiii çok özledim bende :84:
özellikle elmalı ve muzlu favorimdir :66:
ama bende bu manyak koca varken nerde içicem anca eve almam lazım :9::9:
bgn çilekli denedik çok güzeldi ama agırdı çarptı biraz.

bende sendenin canım sevmem öle şeler. bazen sigaranın kokusu içerken hoşuma gider ama sonrası odada filan kokusu iğrenç.

ben de sevmem sigara içmiyorum nargileyi de hayatımda toplasanız 3-4 kere içmişimdir.kuzenlerle iyi oluyo:52:

yürümeyi özledim yaa koşu bandım bozuldu. bulunduğum semtte yürümeye pek müsait değil. neyse istanbula gelememe az kaldı 10 gün sonra ordayım inş. sahil kenarında yürüyecem sabah akşam 1 saat inş. bu yaz zayıflamayı kafaya koydum. bayrama 68 ile gitmek istiyorum..inşallah rabbim o günleri göstersin.annem ogün telde dostundan çok düşmanın var kıskananlara fırsat verme kendini kilo alıp çirkinleştirme dedi. var bi bildiği.

garantisi yokmu canım :31:

aynen canım gerçekten o kadar varki çevremizde art niyetli insanlar
herkesi kendimiz gibi görüyoruz biz
anneler sölüyosa bir bildiği vardır yaşanmışlıklar tecrübeler konuşuyo efem :34:

rüyamda saçlarımda kepek gibi tebeşir tozları vardı silkeliyorum silkeliyorum dökülüyo hala kalıp kalıp

yorumlardım ama tebeşir kullanmıyoruz biz. o yüzdeenn yorum yok:1::1::1: senin başına musallat olan ufak şeyler var. baya uğraşacaksın def etmek için ama sonunda gidecek. çıtır çıtır manken olacaksın. oturunca bile kat kat olmaycak göbeciğin. hemde çıtııırr bi ane olacaksın. işte rüya yorumun bu.

seksi çağrıştırdığı için dondurmaydı vs. sevmiyorlar herkesin içinde .tuhaf geliyor ama her zaman dediğim gibi erkekler erkekleri daha iyi tanıyor. bizimki pek kıskanmaz ya bazen diyorum azcık kıskansa.. sadece erkeklerle yanak yanağa öpüşmemi sevmez. ama napim kuzenlerim filan samimiyiz yani bundan sonra da durun öpmeyin kocam kıskanıyo diyemem ya.tuhaflar vesselam.

aynen yaa benimkide dışarda kalabalık yerlerde dondurma yedirmez
aynen dayımın oğullarıyla halamın oğullarıyla yanak yanağa öpüşmeme istemez hatta kaç defa tartıştık bunun yüzünden
bu zamana kadar hep öle olduk birbirimize kuzenlerle şimdi birbirimizi görünce direk gelirler adamlar
ne diycem sağol sağoll gerek yokmu dicem diyorum
ama nato kafa nato mermer :27::27::27:
bgn çilekli denedik çok güzeldi ama agırdı çarptı biraz.

ben de sevmem sigara içmiyorum nargileyi de hayatımda toplasanız 3-4 kere içmişimdir.kuzenlerle iyi oluyo:52:

hızlı içmiycen yavaş içicen bacım yoksa çarpar :52:

yorumlardım ama tebeşir kullanmıyoruz biz. o yüzdeenn yorum yok:1::1::1: senin başına musallat olan ufak şeyler var. baya uğraşacaksın def etmek için ama sonunda gidecek. çıtır çıtır manken olacaksın. oturunca bile kat kat olmaycak göbeciğin. hemde çıtııırr bi ane olacaksın. işte rüya yorumun bu.

ayyy canımmmm ağzın bal yesinnn senin
bundan sonra rüyalarımı sana yorumlatcam hayatım :52::52:

aslı kız rüyanı hayra yor
mesela ineceğin kiloya yor :61:

bak ben düşünmemiştim 85 kiloya mı incem 35 kilo mu vercem :52:

bende dünki rüyamı anlatayım. üstümde şık bir ceket elimde bilgisayar çantası filan,taksiye binmiş tunalıya gidiyorum. bide iniyorum ki herkes bana bakıyo. sarı pijama altına da pembe çamaşır giymişimm.. ayyy ne saçma yaa ne anlama geliysa. :1::1::1:

şimdi buna nasıl bir yorum yapılır ki :52::52::52::52:

biri sana ders verecek canım bi konuda demek kafanda tebeşir kırmış :37:

Back
X