• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14 Haziran salı
aynalar 12
pinkcat 8
triptofan 15
fdm 0
roseberry 10
emidaf 27
irras 4
fatta 11
çatlak kemmik 14
selinay 10
aysen 15
prenses 8
nazco izinli(5 kere yazmıs:52:)

ya ben elime kagıt kalem alıp nicklerinizi yazıp mesajlarınızı tek tek sayıyorum nokta koyuorm adlarınızın altına:52: daha kolay yöntem varmı ki öle bir konu geçmiş böle baya zor oluyo:37: kafam karışıyo umarım yanlışlık yapmıyorumdur ki dün 3 kişiyi saydığım halde yazmayı unutmusum:31: kusura bakmayın kızlar:71:

Kizlar, aksam yemegimi yedim geldim:)

izgara balik yedim. ama 200 gram degil bir balik tumunu :((:17: umarim diyetimi bozmus sayilmam

pinkcat87 , canim hergun saymak zorundamisin?

kızlar günaydın nasılsınız ?
üff dün burdaydım bi baktımki kapı bi açtım benimki böbreği ağrıyormuş eve gelmiş ..
yemek yedi yattı biraz sora birden iyileşti :1:
çıktık gezdi sora benim dişim bi başladı ağrımaya sabahladım resmen :43:

sigaramı içip kalkıcam dünya kadar iş var yengem gelmeden dolapları silme işini bitireyim
masanın üstüne yığıyorum herbişeyi yıkatı yıkatıp :27:

kabak yemeye ne zaman başlıyoz yaw :66:

kızlar günaydın nasılsınız ?
üff dün burdaydım bi baktımki kapı bi açtım benimki böbreği ağrıyormuş eve gelmiş ..
yemek yedi yattı biraz sora birden iyileşti :1:
çıktık gezdi sora benim dişim bi başladı ağrımaya sabahladım resmen :43:

geçmiş olsun canım
diş ağrısı kabir azabının yarısı gibiymiş derler
bende çok sabahlamıştım o ağrı yüzünden :5:

günaydın kızlar ne var ne yok?ben bi geçmişe bakıp gelcem.Bu arada kabaktan yiyen oldu mu:)))

günaydın kızlar. çok hastayımm boğazlarım kulaklarım ağrıyo gece birde diş ağrısı çektim sabaha kadar dödüm durdum ağrıdan sabahta işe geç kaldım . başımı tutamıyorum kafamı koydum masaya uyuyorum bide nasıl üşüyorum size anlatamam. sanki bütün vucudum kırılmış gibi . dün en son öğlen yediğimle duruyorum canım bişey yemek istemiyo ama biraz önce zorla yarım poğaça yedim su tüketiyorum sadece. miğdem bulandığı için bişey yiyemiyorum.

günaydın kızlar ne var ne yok?ben bi geçmişe bakıp gelcem.Bu arada kabaktan yiyen oldu mu:)))
selam canım
kız daha durrr öğlen başlıycaz yemeye :9::9:
ben 12.30 u gibi koyarım pişmeye 1 de yerim inşlh :56:
günaydın kızlar. çok hastayımm boğazlarım kulaklarım ağrıyo gece birde diş ağrısı çektim sabaha kadar dödüm durdum ağrıdan sabahta işe geç kaldım . başımı tutamıyorum kafamı koydum masaya uyuyorum bide nasıl üşüyorum size anlatamam. sanki bütün vucudum kırılmış gibi . dün en son öğlen yediğimle duruyorum canım bişey yemek istemiyo ama biraz önce zorla yarım poğaça yedim su tüketiyorum sadece. miğdem bulandığı için bişey yiyemiyorum.

çok geçmişşş olsun canım
hemen bi doktora git hastalık ilerlemeden bi antibiyotik versin yoksa kolay kolay geçmez
izin alsaydın gelmeseydin işe keşke kuzu :70:

kızçeler ben kalkmak zorundayım çok geçe kaldım anca yaparım :37:
yengem gelir giremem zaten
akşamada alışverişe gideriz eşimle
artık gece girerim

öpüyorum hepinizi:16:

ben geldim kiiiiiiiiii

geçmiş olsun

bi kaç gündür bana noluyo ki. gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmak. şimdi felaket uykum var ne yapsam ki:82:

Back
X