• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

daha kimsecikler gelmemiş oğlanın yanına yatayım dedim bir öksürük tuttu uyuyamadım allahtan yavrum uyanmadı,akşama etli bamya,düğün çorbası ve pilav yaptım.......

slm kızlar eve yeni geldim nasılsınız benim kabak diyeti yalan oldu. dün yazmıştım müfettişlerin semineri vardı ilçeye gittik. ev arkadaşım sözleşmeli öğretmendi kadroya geçti. bugün maaş günü onlara maaşı yatırmışlar sonra dediler ki bugün maliyeye maaşınızı teslim edeceksiniz size sonra yatacak yoksa faiz uygulanır tabi herkes bankaya hücum etti bir banka var zaten sonra mal müdürlüğüne teslim ettik milli eğitimde imzalanacak belgeleri vardı. bir sürü gez bekle. öğle yemeği olarakta bir poğaça ve çay yemek zorundaydım malesef :59:

kimse kabak detoksunu yapmadımı

ben sabah specil k yedim bi kase

öğlende mutfak çok dandiniydi kabak pişirecek vakit yoktu
kepekli ekmekten tost yaptım yedim eşimle kendime

az önce kabağı yaptım yedim 2 kabak 3 kaşık yoğurtla :56:
yarın harfiyen uygularım inşlh

ya ben elime kagıt kalem alıp nicklerinizi yazıp mesajlarınızı tek tek sayıyorum nokta koyuorm adlarınızın altına:52: daha kolay yöntem varmı ki öle bir konu geçmiş böle baya zor oluyo:37: kafam karışıyo umarım yanlışlık yapmıyorumdur ki dün 3 kişiyi saydığım halde yazmayı unutmusum:31: kusura bakmayın kızlar:71:

canım üyelerin profiline git orda yazdığım cevapla yazıyor ya onu tıkla orda yapmak istediğin gündeki mesajları say daha kolay olur ama bu durumu saat 12 geçtikten sonra bir yarım saat sonra yap. çünkü yeni yazılan mesajlar hemen görünmüyor orda. eğer bir üye saat 12 ye yakın mesaj yazmışsa görünmeyebilir belkide cezalı duruma düşebilir canım

kızlar günaydın nasılsınız ?
üff dün burdaydım bi baktımki kapı bi açtım benimki böbreği ağrıyormuş eve gelmiş ..
yemek yedi yattı biraz sora birden iyileşti :1:
çıktık gezdi sora benim dişim bi başladı ağrımaya sabahladım resmen :43:

geçmiş olsun canım keşke senin dişinde birden geçseydi

ben genemi cezalıyım ya :1::1::1:

:20::20::20:

sigaramı içip kalkıcam dünya kadar iş var yengem gelmeden dolapları silme işini bitireyim
masanın üstüne yığıyorum herbişeyi yıkatı yıkatıp :27:

kabak yemeye ne zaman başlıyoz yaw :66:

ya durmadan seni iş yaparken görüyorum ama bir türlü bitmiyor bu işler :27:

günaydın kızlar. çok hastayımm boğazlarım kulaklarım ağrıyo gece birde diş ağrısı çektim sabaha kadar dödüm durdum ağrıdan sabahta işe geç kaldım . başımı tutamıyorum kafamı koydum masaya uyuyorum bide nasıl üşüyorum size anlatamam. sanki bütün vucudum kırılmış gibi . dün en son öğlen yediğimle duruyorum canım bişey yemek istemiyo ama biraz önce zorla yarım poğaça yedim su tüketiyorum sadece. miğdem bulandığı için bişey yiyemiyorum.

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

bi kaç gündür bana noluyo ki. gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmak. şimdi felaket uykum var ne yapsam ki:82:

uyku düzensizliği hiç iyi değil canım bi düzene koy bence

kaptan ben bugün kabak detoksuna başlıyamıyorum ö.dilerim :((

canım hiçbirimiz yapamadık :24:

selam kızlar ben geldim oğlanda bende hastayım boğazım çok yanıyor oğlanda öksürüyor burnu akıyor ilaçlarınıda düzenli alıyor ama nafile yaz günü hasta olduk,kabak aldım ama hiç keyfim yok yapamam sanırım ama kabakları bugün yerim...

biz kabak olduk ya :37:

gözünüz aydın canım inşallah daha sonra daha iyi bir iş bulur..

sağol canım inş

bnmde göbeğimin sol tarafında bi acı gibi bişi var az birazcıkta sert :44::44:

ihmal etme canım devam ederse bu durum hemen bir doktora git

ben şimdi çıkıcam çünkü dün bir kasa çilek beş kiloda kayısı aldırdım reçel yapıcam oğlan çok seviyor ev dandini yemek yapılacak çok iş var çok
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kolay gelsin canım

2 kabak 1 havuç rendeledim teflon tavada pişirdim yarısından azını 2 kaşık yğurtladım yedim tadı çok güzel oldu.......

afiyet olsun

kimsecikler yok çok sessiz burası:5:

evet niye kimse yok :26:

daha kimsecikler gelmemiş oğlanın yanına yatayım dedim bir öksürük tuttu uyuyamadım allahtan yavrum uyanmadı,akşama etli bamya,düğün çorbası ve pilav yaptım.......

menü süpermiş

heyy millettt gelmiceksiniz siz.neyse ben de şanslı masa izleyip yemek yapayım bari:(

ne pişirdin bakalım :52:

kimse detoks yapamadı sanırım bende çok düzensiz beslendim bu hafta hayırlısı bakalım....

kızlarr ben geldimmm markete gittim çilek aldım böcek yemi aldım böcükler başlar artıkkk
kızlar yaaa kabakda neyin nesi nası yapılıyoo yarın yapayım bari

14 Haziran salı
aynalar 12
pinkcat 8
triptofan 15
fdm 0
roseberry 10
emidaf 27
irras 4
fatta 11
çatlak kemmik 14
selinay 10
aysen 15
prenses 8
nazco izinli(5 kere yazmıs:52:)

eline sağlık canım...............

ya ben elime kagıt kalem alıp nicklerinizi yazıp mesajlarınızı tek tek sayıyorum nokta koyuorm adlarınızın altına:52: daha kolay yöntem varmı ki öle bir konu geçmiş böle baya zor oluyo:37: kafam karışıyo umarım yanlışlık yapmıyorumdur ki dün 3 kişiyi saydığım halde yazmayı unutmusum:31: kusura bakmayın kızlar:71:

herkezin nickinden cevapları çıkar tıklayınca daha kolay oluyo öle................

slm kızlar anca girebildim nasılsınız........................

hoşgeldin canım sağol ben iyiyim sen nasılsın

kızlarr ben geldimmm markete gittim çilek aldım böcek yemi aldım böcükler başlar artıkkk
kızlar yaaa kabakda neyin nesi nası yapılıyoo yarın yapayım bari

hoşgeldin canım ne böcüğü bu

canım kabak 2 gün detoks
sabah diyet kahvaltısı
gün boyu sınırsız kabak
kabakları rendeliyorsun yağsız tavada kendi suyuyla haşlıyorsun tuz yok
tüm gün bunu yiyorsun yanındada tüm gün 1.5 bardak yoğurt
2 gün yapıyorsun detoks niyetine

kızlar günaydın nasılsınız ?
üff dün burdaydım bi baktımki kapı bi açtım benimki böbreği ağrıyormuş eve gelmiş ..
yemek yedi yattı biraz sora birden iyileşti :1:
çıktık gezdi sora benim dişim bi başladı ağrımaya sabahladım resmen :43:

günaydın kızlar. çok hastayımm boğazlarım kulaklarım ağrıyo gece birde diş ağrısı çektim sabaha kadar dödüm durdum ağrıdan sabahta işe geç kaldım . başımı tutamıyorum kafamı koydum masaya uyuyorum bide nasıl üşüyorum size anlatamam. sanki bütün vucudum kırılmış gibi . dün en son öğlen yediğimle duruyorum canım bişey yemek istemiyo ama biraz önce zorla yarım poğaça yedim su tüketiyorum sadece. miğdem bulandığı için bişey yiyemiyorum.

bnmde göbeğimin sol tarafında bi acı gibi bişi var az birazcıkta sert :44::44:

geçmiş olsun kızlar ne oldu döküldük bugün bendede bi üşüme bi miğde bulantısı sormayın................
fatta sanırım sende hastasın sanada geçmiş olsun canım..............

canım kabak 2 gün detoks
sabah diyet kahvaltısı
gün boyu sınırsız kabak

1,5 bardak mııı :1: şimdi denesemmiki acaba daha yemek yemedimdee
veya yarın yaparım deniceem yarın

canım kabak 2 gün detoks
sabah diyet kahvaltısı
gün boyu sınırsız kabak

ayy napam canım bende hastayım yarın oğluşun gösterisi var,cumada havuzbaşı düğün nasıl geçecek çok halsizim bilmem valla....

Back
X