- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #30.961
canım benimki regl rahatsızlığı ve aşırı şişkinlik.ama inş bu detokstan sonra geçer.Göreceğiz cuma günü.yine de teşekkür....geçmiş olsun kızlar ne oldu döküldük bugün bendede bi üşüme bi miğde bulantısı sormayın................
fatta sanırım sende hastasın sanada geçmiş olsun canım..............
canım inş bizde de ii sonuç verir bakalım göreceğiz...dene kuzu bende bi kendime gelsem deniycem arkadaşım diyetle birlikte 2 haftada 4 kilo verdi bunla....
kız sende aynı şekilde karşılık vaer ona bi daha cesaret edemiyolar.Siz yaparken bizim de elimiz armut toplamıycak kendi başımızın çaresine bakıcaz dedim bi kere gülerek söledim tabi.o gün bugündür gık yok benimkinde daha da lafını etmedikızlar yaa eltim aklıma çomak soktu deseeeem
dün benimkinle abisi gezmeye gitti acabayla işte demişki abi hadi gel kızlar beklio die takılmış ben dedimki bilemiyorum valla
eltimde dediki her erkek yapar valla her erkek yapar onlar yapar dediii kadın yaaa
aklıma soktu kurtcuklarr

irrascım sana bişe anlatıyımda gül. erkeklerin de ne kadar egosunu tatmin etmek ve bizi çıldırtmak istediğini anla. biliyosun benim herif ist. da. bi arkadaşıyla kalıyordu. bana dedi ki. haftada 1 evi temizlemeye bir bayan geliyor. hafif aksanlı konuşuyor. herr yeri pırıl pırıl etti. çamaşırlarımı yıkadı vs. giderkende başka her türlü bişeye ihtiyacın olursa söle dedi parasını verdim gitti diye bana anlattı. ben içimden çıldırıyorum ama belli etmiyorum. neyse birkaç gün sonra ben ist. gittim. ev arkadaşı da var yemek yiyoruz. işte bekarlıktan laf açıldı. arkadaşı bekar dedi ki, ya yenge Allahtan eve temizlik yapan teyze geliyorda bulaşığımızı filan yıkıyor, gerçi elazığlı biraz şivesi var ne dediğini tam anlayamıyorum ama olsun evladı gibi çekinmeyin bi isteğiniz olursa filan diyor dedii. ohhh beee dedim. bizimki eksik anlatmış kıskansın diyene. yaaa. böle gıcıktır benim kocam. ama güveniyorum ya .inşallah sarsmaz.
kesinlikle belli etmemek çok önemli sana katılıyorum triptofan....taktik süpermiş bayıldım