• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun kızlar ne oldu döküldük bugün bendede bi üşüme bi miğde bulantısı sormayın................
fatta sanırım sende hastasın sanada geçmiş olsun canım..............
canım benimki regl rahatsızlığı ve aşırı şişkinlik.ama inş bu detokstan sonra geçer.Göreceğiz cuma günü.yine de teşekkür....

dene kuzu bende bi kendime gelsem deniycem arkadaşım diyetle birlikte 2 haftada 4 kilo verdi bunla....
canım inş bizde de ii sonuç verir bakalım göreceğiz...

kızlar yaa eltim aklıma çomak soktu deseeeem
dün benimkinle abisi gezmeye gitti acabayla işte demişki abi hadi gel kızlar beklio die takılmış ben dedimki bilemiyorum valla
eltimde dediki her erkek yapar valla her erkek yapar onlar yapar dediii kadın yaaa
aklıma soktu kurtcuklarr
kız sende aynı şekilde karşılık vaer ona bi daha cesaret edemiyolar.Siz yaparken bizim de elimiz armut toplamıycak kendi başımızın çaresine bakıcaz dedim bi kere gülerek söledim tabi.o gün bugündür gık yok benimkinde daha da lafını etmedi:1::1:...

irrascım sana bişe anlatıyımda gül. erkeklerin de ne kadar egosunu tatmin etmek ve bizi çıldırtmak istediğini anla. biliyosun benim herif ist. da. bi arkadaşıyla kalıyordu. bana dedi ki. haftada 1 evi temizlemeye bir bayan geliyor. hafif aksanlı konuşuyor. herr yeri pırıl pırıl etti. çamaşırlarımı yıkadı vs. giderkende başka her türlü bişeye ihtiyacın olursa söle dedi parasını verdim gitti diye bana anlattı. ben içimden çıldırıyorum ama belli etmiyorum. neyse birkaç gün sonra ben ist. gittim. ev arkadaşı da var yemek yiyoruz. işte bekarlıktan laf açıldı. arkadaşı bekar dedi ki, ya yenge Allahtan eve temizlik yapan teyze geliyorda bulaşığımızı filan yıkıyor, gerçi elazığlı biraz şivesi var ne dediğini tam anlayamıyorum ama olsun evladı gibi çekinmeyin bi isteğiniz olursa filan diyor dedii. ohhh beee dedim. bizimki eksik anlatmış kıskansın diyene. yaaa. böle gıcıktır benim kocam. ama güveniyorum ya .inşallah sarsmaz.

kesinlikle belli etmemek çok önemli sana katılıyorum triptofan....taktik süpermiş bayıldım:65:

tarçınlı ballı suyumuda içtim .yatayorum. byeee
canım sen ne zamandan beri tarçınlı ballı içiyon?faydasını gördün mü ?ben de kabak dieti ile beraber yapıyorum inş işe yarar.

Selam kizlar , nasilsiniz? bugunku menumu yaziyorum.

Tarcinli balli suya 3.gunum. Isvec diyetinde son gunum. Yarinda ins hollywood diyetine baslicam. Yarin isvec diyetinde kac kilo vermisinyazarim buraya ins:nazar::nazar:

sizin 2 gunluk kabak diyetiniz nasil gidiyor??? kac kisi yapiyor??

cuma tartilma gunu , bakalim birinci kim:65::65:

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

Yaw bu arada sizin saate gore hemen gece 12 oluvermis , burda ogle 4 :)))
canım kabak yapıyorum ama kaç kilo bilmiyorum ben de cumaya görcem.Bu arada sen yurtdışında nerdesin?saat farkına bakılırsa sanki kanada ya da amerika gibi geldi bana.hatta amerika california gibi geldi.

ben yarın kabak detoksuna başlıycam yarın ve cuma yaparım herhalde inş işe yarar dün form çayımı içememiştim bu gün davul gibi şiştim su topladım herhalde
cumaya az kaldı beni stres bastı
:44::44::44::44::44::44::44:
hadi canım ya bana arkadaş olun ben de yılmak üzereyim ya:((akşam acayip başım ağrıdı ya.Sanırım açlıktan:))hiç öle baş ağrısı çekmemiştim cidden.

kızlar ya bu aralar çok sakin forum.cuma yaklaşınca hepimizin soluğu kesiliyo sanırsam:61:
bu arada fadik nirdesin yaa:((sanırım düzelemedin ve bugün izinlisin.meraktayım.telini de bulamıyorum.mesaj kutum dolduğu için tel noyu silmişim yanlışlıkla:(((nasıl ulaşırım onu da bilemiyorum.gelir gelmez bana haber verirmisin?

kızlar ben kabağımı yemeye gidiyorum.Tadı güzel.Ben içine tuz koymadım.teflon tavada kısık ateşte yağsız kavurdum.sonra içine pul biber ve nane koydum.beğendim tadını.tuzsuz dayanamam diyordum ama çok da fena diil açıkcası.neyse afiyet olsun bana.Kendi kendime konuşuyorum:37::37: ama olsun amaç paylaşım

sabah çok erken kalkıp yiğenlere geldim bakmak için. bu yüzden yedi,klerime dikkat edemedim. çocukların peşinde koşmaktan iinsan yediği şeyden anlamıyomuş bunu bugün kabullenddimmmmmm

kızlar ben kabağımı yemeye gidiyorum.Tadı güzel.Ben içine tuz koymadım.teflon tavada kısık ateşte yağsız kavurdum.sonra içine pul biber ve nane koydum.beğendim tadını.tuzsuz dayanamam diyordum ama çok da fena diil açıkcası.neyse afiyet olsun bana.Kendi kendime konuşuyorum:37::37: ama olsun amaç paylaşım

bugünde yapamadım hafta sonuna kaldı kabak olayı off off :14:

bugünde yapamadım hafta sonuna kaldı kabak olayı off off :14:

havada bozuk yaww dışarı çıkıcaktım neysem kaldı artık yağmur yağdı yağacak
içim kararıyo bu havalarda
kalkamda evi süpürüp silem bari :31:
kaynanamda bi tane çarık örmüştüm gülleri dikilcek duruyo onlarıda dikem aklıma gelmişken :24:

yine mi temizlik aman allahımmm :1::1::1:

ya kızlar kimseler yok fadik de sanırım hasta.Ben kabağımı yedim.akşamı da atlatsam tamamdır.yarına hayır haber getirsem çok güzel olacak.bu arada 7 mesajı doldurmam lazım ama bitmiyo kimse olmadığı için:50:

ya kızlar kimseler yok fadik de sanırım hasta.Ben kabağımı yedim.akşamı da atlatsam tamamdır.yarına hayır haber getirsem çok güzel olacak.bu arada 7 mesajı doldurmam lazım ama bitmiyo kimse olmadığı için:50:

selam canım
inşlh faydası olur akşama yemiycem ben midem çok fena bi sıcak çorba içsem yeter :50:

eşimde isyan bayraklarını çekti rejime girdiğimden beri ona değişik şeyler yapmıyomuşum :57:

akşama ona az biraz şakşuka yapıcam birazda patates köftesi

yarında babacım geliyo bana 1 2 günlüğüne :10:

ben geldim kimseler yok
bugün sabahtan beri dışarıdaydım şimdi geldim dolayısıyla kabak yine yattı
benim bakıcı su koyverdi oğlanla ilgilenmek bana kaldı sabah okul öğlen ödemiş bu saate kadar koşturduk
şükür bu gün karnemizi aldık öğretmenimiz bize teşekkür etti başarılı bir yılmış kuzucum tatili hak etti
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

selam canım
inşlh faydası olur akşama yemiycem ben midem çok fena bi sıcak çorba içsem yeter :50:

eşimde isyan bayraklarını çekti rejime girdiğimden beri ona değişik şeyler yapmıyomuşum :57:

akşama ona az biraz şakşuka yapıcam birazda patates köftesi

yarında babacım geliyo bana 1 2 günlüğüne :10:
canım gözün aydın.Bu arada gerçekten halsiz bırakıyo kabak.^litreden biraz fazla içtim suyu dün.Çünkü su içtikce anca kendime geldim.Bu arada nasıl pişirdin kabağı?acaba baharat falan koydun da o mu dokundu?
sorma annem ben de agresif oluyom arada.arada da oynamaya başlıyom durup dururken du bakalım sonu ne olacak:1:

ben geldim kimseler yok
benim bakıcı su koyverdi oğlanla ilgilenmek bana kaldı sabah okul öğlen ödemiş bu saate kadar koşturduk
şükür bu gün karnemizi aldık öğretmenimiz bize teşekkür etti başarılı bir yılmış kuzucum tatili hak etti
canım burdayım ben ama çıkıcam birazdan.haftaya yaparsın kabağı.Yanlız halsiz bıraktı beni.Bi de başım ağrıyo epey.yarın sonucunu göreceğiz bakalım.aayyy bendenn de kuzuna bi kupa o zaman:65:bi de :nazar:inş üniden başarıyla mezuniyetini de görürsün

ben :52:bugün sabah yarım simit yarım peynir
öğle dışarıda olduğum için 1 fincan 3 ü 1 arada kahve ve 1 dilim kek yedim
şimdi form çaylarımı içicem
bide siz bu kalori miktarlarına nerden bakıp yazıyosunuz banada söyleyin bende hesaplıyım
:50::50::50::50::50::50::50:

ben geldim kimseler yok

karneyi bi gün öncedenmi aldınız
kuzunu tebrik ederim canım :16::16:
canım gözün aydın.Bu arada gerçekten halsiz bırakıyo kabak.^litreden biraz fazla içtim suyu dün.Çünkü su içtikce anca kendime geldim.Bu arada nasıl pişirdin kabağı?acaba baharat falan koydun da o mu dokundu?
sorma annem ben de agresif oluyom arada.arada da oynamaya başlıyom durup dururken du bakalım sonu ne olacak:1:

canım burdayım ben ama çıkıcam birazdan.haftaya yaparsın kabağı.Yanlız halsiz bıraktı beni.Bi de başım ağrıyo epey.yarın sonucunu göreceğiz bakalım.aayyy bendenn de kuzuna bi kupa o zaman:65:bi de :nazar:inş üniden başarıyla mezuniyetini de görürsün

açlıktan değil canım ben seviyorum yoğurtla her tür sebzeyi ama
çok fenayım habire midem için hap emiyorum o da 1 saat etki ediyo yine başlıyo :59:
ben teflonda yağsız pişirdim yoğurdun üstüne sadeec az biraz pulbiber koydum
inşlh en az 500 gram vermişizdir yaw :37:

bu ara canım acyip derecede patates kızartmsı istiyo
üzeri sadece mayonezli :52:

şöle yanında taze taze ekmek ufak parçalar haline arasına koyup koyup yemek :52:

çok manyak hayallerim olmaya başladı benim :99::99::99::99::99:

Back
X