• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar. veli ziyarteindeydim. mahsur kaldım. öyle bir dolu yağdı ki bugün buraya. inanın abartmıyorum ceviz kadar vardı. öff çok kötüydü yaa buzdu resmen.ve çok soğudu. şimdi tam tersi güneş açtı. sizde ne var ne yok.? neler yedim bugün
çubuk kraker

menemen çeyrek ekmek

börek 2 tane peynirli,

salata, az bitter çikolata.

yoğurtlu semizotu.

2 litre de su.

oğlana kemik suyuna mercimek çorbası ypıyorum içinde bir ben yokum pişsin bende yicem çooook acım ben ya bu ara iştahım çok açık yediğim şu karadutlarda daha çok açtı iştahımı :((

ara sıra olur öle,tekrar ısınırsın merak etme.....................

benim birden olmadıki zamanla sindire sindire ...
doldum artıkkk burnuma kadar doldum içime ata ataa
3 yıllık evliyim 1,5 yıldır cinselliğim 0
abi kardeş gibiyiz ..
eşim 1 yıldır işssizdi hatta dahada uzun stresliydi vucudunun heryerinde bişiler çıktı ...
sıkıntıdaaan üstüne gitmedim işe girince düzelir dedim o sıra böbreği tuttu taş düşürmeye başladı ve şuan idrar yollarında sıkışmış bi taş var artık hiç yanına yaklaşmıyorum o manada ...
işe başladı huzurumuz yerinde ama bende yolunda gitmeyen şeler var
soğukluk
evliyim ama öylesine sanki kağıt üzerinde ..
hala doktora gitmiyor o zamanlar maddi durumumuz iyi değildi o yüzden gitmemişti ama hala gitmiyor .. 10 kere belirttim bu konuyu rahatsızlığımı istediğimi ama yokk ben iyi değilim artık

15 Haziran Çarşamba

aynalar 24
pink 17
emidaf 14
triptofan 13
selinay 13
çatlakkemmik 12
irras 11
aysen 10
fatta 8
roseberry 7
nazco 7
prenses 3
fdm 0

kızlar yanlışlarım var mı bilmiyorum.dediğiniz gibi yaptım profilinize girip..

eline sağlık canım............

kızlarrr günaydınnn
akşamki kıskançlık krizimden ben zararlı çıktım diyebilirim adam hiç aldırmadı yaaa :2:
ilk ayrı odada yatmayı denedim uyuyamadım topladım tarağımı tasımı yatağıma geçtim öyle saçma sapan şeylerle uğraştım gece boyu

bugunde pikniğe gidiyoruz kabak yalan oldu :1:
ben artık mangal yerim yarında 1 kilo almış şekilde çıkmazsam iidir :1:

kıs öle yatak fln ayırma iyi olmaz,çok istiyosa o gitsin ama sen gitme bence....

abi kardeş gibiyiz ..
eşim 1 yıldır işssizdi hatta dahada uzun stresliydi vucudunun heryerinde bişiler çıktı ...
sıkıntıdaaan üstüne gitmedim işe girince düzelir dedim o sıra böbreği tuttu taş düşürmeye başladı ve şuan idrar yollarında sıkışmış bi taş var artık hiç yanına yaklaşmıyorum o manada ...
soğukluk
hala doktora gitmiyor o zamanlar maddi durumumuz iyi değildi o yüzden gitmemişti ama hala gitmiyor .. 10 kere belirttim bu konuyu rahatsızlığımı istediğimi ama yokk ben iyi değilim artık

anladım canım,bu konular beni aşar ,canını sıkma ama ,düzelir inşallah ...............

bu arada kızlar oğlumun karnesini aldım hepsi 5,gösterileri vardı bugün zeybek oynadılr süperdi tüm veliler ağladı...........

selam kızlar. veli ziyarteindeydim. mahsur kaldım. öyle bir dolu yağdı ki bugün buraya. inanın abartmıyorum ceviz kadar vardı. öff çok kötüydü yaa buzdu resmen.ve çok soğudu. şimdi tam tersi güneş açtı. sizde ne var ne yok.? neler yedim bugün
çubuk kraker

menemen çeyrek ekmek

börek 2 tane peynirli,

salata, az bitter çikolata.

yoğurtlu semizotu.

2 litre de su.

burdada yağdı bide arabayla dikmenden batıkente geldim ödüm koptu valla....
veli ziyaretine niye gidiyosunuz kıs..........

abi kardeş gibiyiz ..
soğukluk

canım en iyisini sen bilirsin. sadece bu değildir muhtemelen. kızgınlığın kırgınlığın 1-2 günden geçmiyorsa o zaman problem büyük. ama eğer geri gidip birkaç gün sonra yanaklarından mıncırasın geliyosa geçici bi durumdur. benim bu konudaki düşüncem sevmiyor ve her şeyi batıyorsa zaman kaybetmeye gerek yoktur . ama tabi demesi kolaydır yapması ve cesur olması zordur. cinsellik ise bence evlilikte olmazsa olmazz. hem senin hem onun için. çözümünü bulmak isteyen taraf erkek olur genelde demekki onunda bişeler eksik içinde. konuş tatlım konuşarak halledilmeyecek şey çok azdır.

burdada yağdı bide arabayla dikmenden batıkente geldim ödüm koptu valla....
veli ziyaretine niye gidiyosunuz kıs..........

çağırıyolar gidiyom ya. birine gitmiştim sıkıntıdaydı moral olsun konuşalım diye. sonra herkes davet etmeye başladı gitmezsem beğenmediğimi sanmasınlar dedim. ama faydası oluyor ya çocukların çalışma ortamını görüyorum.durumu iyi olanı olmayanı görüyorum. çoğu gecekonduda oturuyo zaten yıkıldı yıkılacak evleri.

selam kızlar.bugün cok güzeldi.okula gittim okuldan cıkısta kuzenleri aldık kardeşim arabayla bizi gezmeye alışverişe götürdü.izmire gidicem 10 güne kadar.hediye fln aldım.gezdik tozduk gzl geçti.sizler naptınız?

canım en iyisini sen bilirsin. sadece bu değildir muhtemelen. kızgınlığın kırgınlığın 1-2 günden geçmiyorsa o zaman problem büyük. ama eğer geri gidip birkaç gün sonra yanaklarından mıncırasın geliyosa geçici bi durumdur. benim bu konudaki düşüncem sevmiyor ve her şeyi batıyorsa zaman kaybetmeye gerek yoktur . ama tabi demesi kolaydır yapması ve cesur olması zordur. cinsellik ise bence evlilikte olmazsa olmazz. hem senin hem onun için. çözümünü bulmak isteyen taraf erkek olur genelde demekki onunda bişeler eksik içinde. konuş tatlım konuşarak halledilmeyecek şey çok azdır.

bilmiyorum salıdan beri böyleyim bi huzursuzluk var içimde rahatsızlık tek başınalık
sanki kayboldum bişiyimi kaybettim onu arıyo gibiyim ..
ne zor ya hem sevmek hem sevmemek
o cesurluk bende yok işte ben onu çok seviyorum o olmasa olmaz ama olmuyo işte :59:

çağırıyolar gidiyom ya. birine gitmiştim sıkıntıdaydı moral olsun konuşalım diye. sonra herkes davet etmeye başladı gitmezsem beğenmediğimi sanmasınlar dedim. ama faydası oluyor ya çocukların çalışma ortamını görüyorum.durumu iyi olanı olmayanı görüyorum. çoğu gecekonduda oturuyo zaten yıkıldı yıkılacak evleri.

anladım canım,allah herkezin yardımcısı olsun.........
selam kızlar.bugün cok güzeldi.okula gittim okuldan cıkısta kuzenleri aldık kardeşim arabayla bizi gezmeye alışverişe götürdü.izmire gidicem 10 güne kadar.hediye fln aldım.gezdik tozduk gzl geçti.sizler naptınız?

bizde yağmur çamur demiyoz geziyoz aynen kuzu:52::52::52:

bilmiyorum salıdan beri böyleyim bi huzursuzluk var içimde rahatsızlık tek başınalık
sanki kayboldum bişiyimi kaybettim onu arıyo gibiyim ..
ne zor ya hem sevmek hem sevmemek
o cesurluk bende yok işte ben onu çok seviyorum o olmasa olmaz ama olmuyo işte :59:

geçer canım zamana bırak ama uzaklaşma yakınlaşmya çalış kadınlar herzaman fedakarlık yapmak durumunda kalıyo......

geçer canım zamana bırak ama uzaklaşma yakınlaşmya çalış kadınlar herzaman fedakarlık yapmak durumunda kalıyo......

gücüme gidio ya gücüme gidio kocam ama neden kocam anlıyamıyorumm
ben şimdi yaşadıklarımı sevgiliykende yaşıyordum sarılıodm öpüşüodm yatıodm sarılıp
şimdide bunları yapıyorum ben yani sadece kağıt üzerindemi evliyim şimdi ..
üff aklım almıoo sinirlerim alt üst

selam kızlar ben gene geldim ama hemen gidicem oğlana yemek yedirecem

ayşeeeeen banada yapsana patates köfte,şakşuka ne oluuuuuuurrrr

canım googledan kalori sepeti yaz üye ol ordan hesaplanıyor kaloricikler...

fatoş mesaj atıp yazmış canım üye oldum az önce
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
durun karnelerimi gösterem facede bakanlar görmüştür zaten 1. dönem yaptığımın aynısı
Eki Görüntüle 211443 Eki Görüntüle 211444 Eki Görüntüle 211445 Eki Görüntüle 211446

çok güzel olmuş canım eline sağlık bizim karneler hiç süslü diildi
:19::19::19:
pikniğe gittim kaptan tavukcukları yedim geldim :1::1:
yarın ben uğramam buralara 2 kilo almışsam fln bilinki kilo aldım :1:
:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:
bu arada kızlar oğlumun karnesini aldım hepsi 5,gösterileri vardı bugün zeybek oynadılr süperdi tüm veliler ağladı...........

tebrik ederim canım ne güzel oğluşunun gösterisini izlemek
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X