• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yağmuru bende severimde sabah cam sildim kuzu gitti emeklerim boşa
bide benim böyle havalarda canım su içmek istemiyo nasıl içicem ben 3 litre suyu

ne güzel işte ekstradan kalori yakmak için bi fırsat:27::27::27: ben sıcak içiyorum suyu çay niyetine :) zaten sıcak su içmeye başladığımdan beri çayla aram pek yok. selülitlerimde azaldı heheyytttt:21: kabak denedim üstüne su içtim bayabi şişirdi hatta kabak hala duruyo yarın yicem:56:

ben artık kendimden soğumaya başladım ya iradem yerlerde sürünüyo. ne zaman 65 oldum bende ki hırs gitti. yarın tekrar tartılcam umarım 65 i görmem. şu ay başı bi gelsede ablam dijital baskül alsa.tartılmada da yenilik istiyorum artıkın. da dijitalle klasik baskül arasında bi fark olabilir mi? doğruluk açısından hangisi daha iyidir?

bu haftaki toplu kiloyu hesaplarken 1 kilo fazla hesaplamışım böyle olunca aradaki fark az oldu ve yüzdelikte az oldu aslında bu hafta 7. değil 5. yiz

hepinizden özür dilerim kızlar hata yapmışım ya :26:

selamlar kızlar
oturdum sonunda popomun üstüne
bugün dışarda en az 5 km yol yürüdük eşimle
eve gel yemek yap eşimii işe gönder
babam geldi biraz oturdu arkadaşlarının yanına gitti

öğlen dışarda simit ve ayran yedim

akşam yemeğinide saat 17 30 da
2 kaşık pilav ve 2 kaşık tavuk sote yedim

ilerleyen saatlerde karpuz kiraz yerim :56:

2011-06-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] yumurta 1 adet 80
[2] Biber 10 gr 2.2
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Beyaz Peynir (yağlı) 0.5 DİLİM 61
[6] Simit 1 ADET 275
[7] Ayran 1 ADET 92
[8] Şehriyeli Pilav 0.2 PORSİYON 67.2
[9] Tavuk Sote 0.2 PORSİYON 46
[10] Karpuz 500 gr 130
[11] Kiraz 200 gr 144
Toplam : 966.4 kal.

bu hafta kilo veren herkesiii tebrik ederim. ayşencim ne yaptın tam olarak. 2 kilo veren sen miydin ya. maşallah.bu hızla gidersen süper olacak. ben neden böle hızlı veremiyorum yaa.neler yaptın anlatsana.

bu haftaki toplu kiloyu hesaplarken 1 kilo fazla hesaplamışım böyle olunca aradaki fark az oldu ve yüzdelikte az oldu aslında bu hafta 7. değil 5. yiz

hepinizden özür dilerim kızlar hata yapmışım ya :26:

ya bi de aslıcım ben baktımda iki tane 7. var ama 7.olan takımla aramızda 1 kilodan fazla fark vardı
nasıl oldu acep :40:

kaptancım eline sağlık.yanlız bu listeye göre biz 4,4 vermiş olmuyomuyuz:)))1 kilo da bi kilodur...

canım hata yapmışım

selam kızlar.. bu saatte kadar okuldaydım yeni geldim. idaremden nefret ettiğimi daha öncede sölemiştim. neticede haklıymışım. son gün bir sürü iş çıkardılar. şu belge bu belge. neticede her zamankinden de geç geldim. tek tek çocukların notlarını yazdık vs. yapmayıp gidene de tutanak tuttular hem bugün sölüyolar hemde üff ne bileyim ya.. bir tuhaflar sinri oluyorum.

canım haftaya niye yapmanıza izin verilmiyor ki nasıl olsa seminer dönemi var tatile girmiyorsunuz ya

aslı bizim takımın verdiği kilo 4.4 değil mi ya baksana bi.

canım evet ben hata yapmışım bu haftaki toplam kiloda. geçen hafta ile bu haftaki kilo arasındaki farkı bulduğum için fark az olmuş

ya bi de aslıcım ben baktımda iki tane 7. var ama 7.olan takımla aramızda 1 kilodan fazla fark vardı
nasıl oldu acep :40:

canım aradaki fark yeterli değil başlangıç kiloda önemli yüzdelik alırken

ya bu haftaki kiloları toplarken yanlışlık yapmışım nasıl yaptıysam bende anlamadım :26:

bu hafta kilo veren herkesiii tebrik ederim. ayşencim ne yaptın tam olarak. 2 kilo veren sen miydin ya. maşallah.bu hızla gidersen süper olacak. ben neden böle hızlı veremiyorum yaa.neler yaptın anlatsana.

ben bile şaşırdım canım aslında :9::9:

ya ben annemler varken çok düzensiz beslendim işte geçen hafta 400 gram artıda oldum ilk defa

bu hafta normal düzenime döndüm
ne yediysem yazıyom kuzu zaten
fakat ne olursa olsun tatlı şeylerden uzak durdum
bu hafta sadece doğum gününde yediğim 3 kaşık amerikan salata ve zeytinyağlı sarma oldu kaçamağım

bende pko hipotiroit ve insülin direnci olduğu için şekeri direk olarak kiloya çeviriyorum
bu yüzden bana en zarar verici şey şekerli yiyecekler

her gün yürüyemesemde gün aşırı kesin yürüdüm koşu bandında

su yeşil çay ve form çay hergün 2 bardak tükettim

bitki çayı içmediğim hafta kilo veremiyorum gerçekten

birde bu kilo verme işini aslında anlayamıyorum bazen o kadar dikkat ediyosun eccik veriyosun

sanırım bu hafta metabolizmamı şaşırttım ben geçen hafta kilo almış olmak bana yaradı :9::9:

bu arada 1 ayda 20 kilo veren birini okudum topiklerin birinde:53: kız doksan küsür kilodan 60lara mı ne inmiş

bu arada 1 ayda 20 kilo veren birini okudum topiklerin birinde:53: kız doksan küsür kilodan 60lara mı ne inmiş

bende şaşıyorum nasıl veriyolar diye yaw
ben diyete başlayalı bugün tamı tamına 3 ay doldu
3 ayda 12 kilo benim için en yüksek başarı :60::60:

hee birde kızlar
şu hafta birincilerinin açıklandığı yere bakıyorumda şaşıyorum vallahi
bir haftada bir insan nasıl 4,5 kiloya yakın verir
yalan söylüyolar bence :60::60::60::60:

bende şaşıyorum nasıl veriyolar diye yaw
ben diyete başlayalı bugün tamı tamına 3 ay doldu
3 ayda 12 kilo benim için en yüksek başarı :60::60:

hee birde kızlar
şu hafta birincilerinin açıklandığı yere bakıyorumda şaşıyorum vallahi
bir haftada bir insan nasıl 4,5 kiloya yakın verir
yalan söylüyolar bence :60::60::60::60:

bencede yalan yaaa. mümkün değil gibi

hemencik alıntı yaptım

ahh SAĞOLUNN,özür dılerım kızlarr cevabım gecıktı HEMEN ANLATAYIMM...ben bırz sabırsızmm ole 1 ayda 3-5 kılo verdıren dıyetlerı beceremıodm ki 7 yasımdan 18 yasıma kadr hep kılo problemı cektım her yolu denedm dıyetlerın hepsni denıyodum ama dıyetı harfı harfıne uygulamak zordur bılırsınız veee ne zamankıı tartıda 90 rakamını gordm o zamnn hırslandmm (ayrıyeten hoslandığım ınsanın etkısı cok buyukturr onaa minnettarım =)) kızlar sabah erkenden dersnye gttiğm ıcn kahvaltı yapmıyodum aama öğle arası ne ıstrsem onu yıyodum artıkk aklınza ne gelırse pizza,pide,kebap..vs aksam 4 gıbı eve geldığımde nescafe 3 ü 1 aradalar var ya onun 1 paketını 3 e bolup (1 paktte 90 kalorı var cnku =)) ole kullanıodum her aksm spora baslamadan once.Sıcak bıseylr ıcmk metabolızmayı hazrlar ve hızlandırır ,tbı kalorısızz yada benım yaptğım gbı cok az kalorılı ıceceklr tuketmelısınız... sonra evde1 saatlık bı sporm vaardı onu yapıyodum (100 kez sandalyeye ınıp cıkmak,100 kez mekik cekmek,20 dk kadar hareketlı bı dans yapmakk orneğin,oryantal gıbı=)) bu hareketlerden keyıf aldğm ıcn her aksam bıkmadan yapıyodm.hatta haftanın 4 gunu bu sporu yaptıktan sonra 1 saatlık bı yuruyuse de cıkıodum. Tum bunları her gun hıç bozmadan yaptım ve ılk 1ayda verdığım 32 kgnın 20 kg si gıttı diğer 12 kgyı de bu sekılde hızla verdım... Sağlıksız bıseymıs gıbı gorunuyo,kısmen sağlıksız da..ama ınanın şişman olmak kadar sağlıksız olamazz hıcbıseyy..Ki Hıc bı sağlık sorunu yasamadım kızlar,o donem saclarım fazlaca dokuluodu sadece ama kılo vermenın sonrasında duzgun beslendığım ıcn o sorun da bıttı. Size şunu demeliyım kı bu zayıflama işinde en onemlı sey SÜREKLİLİK. yaptıığm seylerı (her aksm spor,spordan once kahve,ve sadece öğle saatinde yemk yemk gbi..) surekli yapmasaydım veremezdım,ve-ril-mi-yoo.. O yuzden sakn yılmayın yaptığım her şeyi yazdım umarım acıklayııcı olmusumdur

Back
X