• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

offf akşama misafir gelcekmiş hemde yemeğe
sağolsun benim kociş şimdi söylüyor bunu bana ben napçamki şimdi
ortalık toparlanacak alışveriş yapılacak yemek yapılacak
anam yandım ben hemen motor takıp başlamalıyım işlere
bu arada fırsat bulursam gelirim yazdıklarınızı okuyamıyorum malesef zaman yok

ben geldimde canım hemen gidicem gene durum anlattığım gibi malum
ay akşama gelecekler eşimin arkadaşı karısını hiç sevmiyorum buzdolabı gibi eziyete bak sen
neyse sonra görüşürüz ben kaçtım

canım benim sana kolay gelsin:50:

orda m2 sini kaça yıkıyolar canım

biz sülalecek bu verdiğim yere veriyoruz
acayip derecede temiz yıkıyolar günlerce kokusu çıkmıyo
aldığı parayı sonuna kadar hak ediyolar

yengem kaç kez arayıp teşekkür etmişti adamlara :1::1:

benimde tanıdık biri vasıtasıyla ilk defa gönderiyorum. aracı olunca arkadaş fiyatını pazarlık filan yapmadım. gelince verecem parasını. ama galiba metrekaresi 3 demişti yanış hatırlamıyorsam. ucuz geldi bana ebn daha çoktır sanıyordum.

ayy birde tickerimi görünce içime heves geldi 6 lı rakamı görmeme 1 800 kalmış yawww :66::66:

2 haftaya görürüm inşlhh

aslında kaynanamlar gelene kadar 70 görücem diyodum emme

bu arada kendi kendime konuşur oldum :60::60::60:

maşallah canım sana.:nazar::nazar::nazar: darısı bana inşallah. ben her konuda olduğu gibi bu konuda da hiç hırslı değilim. az daha güçlü olmayı isterdimm..kararlı olmayı isterdim ama yok ya beceremiyorum. olmuyoorr..şubattan beri ancak 76 ya düşebildim.

gunayydin kizlar size, bugun dijital baskul aldim, 3-4 yere baktik, uygun ve icime sinen tarti olsun diye. Ensonunda iyi bir tarti aldim. Vucut yagi ve vucut suyu olcenlerde var, ama ne kadar iyi sonuc verir tarti onu biliyorum, oyuzden oyle birsey almadim. ayrica okudum, yuzdelerini falan hesapliyorsun amaaaann bana gore degil :) ins zayiflarken yaglardan gidiyordur diye dua ediyorum.

darısı bnm başımaaa bende istiyorum dijitalll inş o zamana kadar 59 olurum:52:

bugün tartıldım 64-65 arası bişi çıktı . daha kabızlık gitmedi :/ şu kabak şeysini deniycektim bugün. kahvaltısı nasıldı hatırlamıyorum diye yapamadım:50::50:

şimdide optimuma gidecekmişiz. hiç istemiyorum ya dışarı çıkınca illa bi kaçamak yaptırtıyolar. neyse geriye gidip şu kabak şeysine bakıyım umarım bulabilirim

11 -17 haziran devam listesi

aynalar + + + + + + +

çatlak_kemmik + + + + + + +

ayşen34 + + + + + + +

nazco+ + + + + + +

roseberry + + + + + + +

irras + + + + + + +

selinay +izinli+ + + +izinli

triptofan ik gün izinli + + + + +

prenses88 + + + + + + +

pinkcat + + + + + + _

fatta + _ + + + + +

emidaf + + _ + + _ +

inşallah eksik yoktur

selamlar kızlar

rüyamda doğum yapmıştım erkek bebeğimiz olmuştu emzirmeye çalışıyorum felan ayy çok tuhaf oldum
uyandım oturdum ağladım rabbim gerçeğini değilde rüyasını yaşatıyor bana
içim acıdı yüreğim yandı :43::43:

kıyamam ben sana lütfen kendini üzme,bende bu gece doğum yaptım kız kardeşimle aynı anda benim kızım kardeşimin oğlu oldu kızımı o kadar seviyorum ki anlatamam göğsümden bir süt akıyor emmeye çalışıyor,silivride evimiz var onun terasında bir sürü muz gördüm inşallah rüyalarımız hayra çıkar.....

selam kızlar. bende nasıl bi halsizim. nasıl bir uyudummm.televizyon açık kalmış valla nasıl uyudysam. sizde en var ne yok.
aynen ya bende uyandım sarhoş gibi zor aıldım annemdeyim evin her tarafını temizledik oğlanla balkonu yıkadık sapık hortumla hem kenndini hem beni yıkadı...

geçenlerde diyetisyene gidecektim yazmıştım ilkin fiyatını sormuş haftalık listeyi hazırlarken gördüm görmemişim fiyatı 120 tl ilkin normaldede 100 150 arası sanırım benim gittiğim 80 di...

akşam sünnet düğününe gidicez hiç sevmem ama onlar biz ne yapsak gelir mecbur gidicez......

adetim yaklaşıyor sanırım çok gerginim şu kocama taktım kafayı adam hala çorludan iş bakıyor rabbim sabrımı deniyor allahtan sadece sabır diliyorum....

gülçin sende bebiş istiyodun demi canım allah sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda kuzu................

bu arada bugün sabah 1 simit peynir domates yedim

öğlende dışardaydım 2 sigara böreği

akşama allah kerim................

gülçin seni altta görüyorum ama facedesin sanırım başkada kimse yok bende çıkam sonra gelirim....

kızlar bu arada benim gideceğim düğün yağmur dolayısıyla pazartesiye ertelendi,sanırım hasta olacam yandım ben............

Back
X