- Konu Sahibi Pinarbartu
- #31.321
mesajlım iki kere gitmiş nasıl oldu anlamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam gülçin nereye gittin beni görmedinmi
![]()
geceden beri temizlik yapıyorum saat 2,30 da gitti bizim misafirler yatıya kalcaklar sandım
onlar gidince evi topladım sabahtan beride bahçeyi temizlemeye çalışıyorum heryeri mangal külü etmiş bizim herifler
canım çıktı bide az uyudum zaten sersem gibiyim
![]()
45 dk yürüyüşümü yaptım duşumuda aldım ohh ohhh
bide bi güç kuvvet gelsede temizliğe başlasam
bende işlerimi hallettim bi ütü işim kaldı onuda gece hallederim sonrada biraz yürür duş alırım
zaten kaynanamlar gelince ben yürüyemem üfff:97:
evde değiller mi?
geçmiş olsun canım
bende yusufta alerji var bu girp öksürme onun gibi duruyo birde tam zamanı alerjilerin :96:
inşlh çabucak atlatır kurtulur artık
sağol aşencim ben astım hastasyım yusufun çoğu şeyi bana benziyor çok ufaktı nebülazatör aldık hava verdik ara ara tıkanıncada veriyoruz ama tam teşhis koymamışlardı ama artık çok iyi bir teşhis tedavi olma zamanı geldi yarın sabah araştırma hastanesine götürcem....
gülçin yarın gidicez hastaneye,1 dakaikada 1 ciğerleri patlarcasına öksürüyor....
sağol aşencim ben astım hastasyım yusufun çoğu şeyi bana benziyor çok ufaktı nebülazatör aldık hava verdik ara ara tıkanıncada veriyoruz ama tam teşhis koymamışlardı ama artık çok iyi bir teşhis tedavi olma zamanı geldi yarın sabah araştırma hastanesine götürcem....
alerji testini muhakkak iste neye alerjisini olduğunu öğrenirsen çok daha kolay olur atlamak
gerçi küçük çocuklarda bu testi yapsalar bile çıkmıyo benim yiğenimdede var annesindede var
onu götürdü çıkmadı bişey ama olamaz diyo yengem çocuk yatakdan kalkar kalkmaz en az4 kez hapşırıyo
çimenin yanından geçsin zira aynen öyle ama gel gelelim testte çıkmıyo
evin camlarını açma en azından onu olduğu odanın kapısını kapat diğer yerleri havalandır
veya ev süpürürken onu başka odaya al birde sulu süpürgen varsa en iyi toz emici
ahh ahh çok zor bu alerji illeti :2: