• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şimdi çıkıyorum eşim uyandı çarşıya gidip ona bablar günü hediyesi alıcaz birlikte almak istedim özellikle eve erken gelirsek girerim yine
kimselerde gelmiyo zaten kendi kendime konuşup duruyorum
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

geceden beri temizlik yapıyorum saat 2,30 da gitti bizim misafirler yatıya kalcaklar sandım
onlar gidince evi topladım sabahtan beride bahçeyi temizlemeye çalışıyorum heryeri mangal külü etmiş bizim herifler
canım çıktı bide az uyudum zaten sersem gibiyim
:50::50::50::50::50::50:

1 yıldır mangal yemiyorum yaa. dışarda lokantalarda da evde yapıldığı gibi olmuyor..

kabak eziyetine başladım teyteyyy:64:
menüm
haşlanmış kabak
yoğurt
kırmızı biber
karabiber
kekik
dereotu

anca böle yiyebilirim napiiimmm:17::17::17::17:

45 dk yürüyüşümü yaptım duşumuda aldım ohh ohhh

bide bi güç kuvvet gelsede temizliğe başlasam

bende işlerimi hallettim bi ütü işim kaldı onuda gece hallederim sonrada biraz yürür duş alırım
zaten kaynanamlar gelince ben yürüyemem üfff:97:

yarın ne yemek yapsam acep kaynanacağızıma :1::1:

mercimek çorbası
fırında kaşarlı mantarlı tavuk sote
prinç pilavı
birde barbunya pilaki yapsammı :44:
tatlı olarak revani yapıcam :31:

geçmiş olsun canım
bende yusufta alerji var bu girp öksürme onun gibi duruyo birde tam zamanı alerjilerin :96:
inşlh çabucak atlatır kurtulur artık

sağol aşencim ben astım hastasyım yusufun çoğu şeyi bana benziyor çok ufaktı nebülazatör aldık hava verdik ara ara tıkanıncada veriyoruz ama tam teşhis koymamışlardı ama artık çok iyi bir teşhis tedavi olma zamanı geldi yarın sabah araştırma hastanesine götürcem....

sağol aşencim ben astım hastasyım yusufun çoğu şeyi bana benziyor çok ufaktı nebülazatör aldık hava verdik ara ara tıkanıncada veriyoruz ama tam teşhis koymamışlardı ama artık çok iyi bir teşhis tedavi olma zamanı geldi yarın sabah araştırma hastanesine götürcem....

ee bu gün ne dediler. bugün gitmedin mi hastaneye?

yarın kadın doğuma bende gidicem yıllardır şu adet öncesi sendromu beni mahvediyor hep erteledim ama çocukla çok zor benim adet öncesi acaip ruhi değişiklik aşırı sinir ağlama krizleri oluyor gittiğim hastane çocuk ve kadın hastalıkları araştırma hastanesi inşallah tedavisi olurda kurtulurum menepozlu kadınlar gibi......

alerji testini muhakkak iste neye alerjisini olduğunu öğrenirsen çok daha kolay olur atlamak

gerçi küçük çocuklarda bu testi yapsalar bile çıkmıyo benim yiğenimdede var annesindede var
onu götürdü çıkmadı bişey ama olamaz diyo yengem çocuk yatakdan kalkar kalkmaz en az4 kez hapşırıyo
çimenin yanından geçsin zira aynen öyle ama gel gelelim testte çıkmıyo

evin camlarını açma en azından onu olduğu odanın kapısını kapat diğer yerleri havalandır

veya ev süpürürken onu başka odaya al birde sulu süpürgen varsa en iyi toz emici

ahh ahh çok zor bu alerji illeti :2:

alerji testini muhakkak iste neye alerjisini olduğunu öğrenirsen çok daha kolay olur atlamak

gerçi küçük çocuklarda bu testi yapsalar bile çıkmıyo benim yiğenimdede var annesindede var
onu götürdü çıkmadı bişey ama olamaz diyo yengem çocuk yatakdan kalkar kalkmaz en az4 kez hapşırıyo
çimenin yanından geçsin zira aynen öyle ama gel gelelim testte çıkmıyo

evin camlarını açma en azından onu olduğu odanın kapısını kapat diğer yerleri havalandır

veya ev süpürürken onu başka odaya al birde sulu süpürgen varsa en iyi toz emici

ahh ahh çok zor bu alerji illeti :2:

maalesef şuanda genel olarak çocuklar hep alerjik çünkü kimyasal madde çok fazla en azından artık çamaşır makinaları azıcık suyla duruluyor çamaşırları ben hala yusufun çamaşırlarını sabun tozuyla yıkıyorum ve artı durulama yaptıeırıyoru,zaten bende astım olduğu için elektrik süpürgem sulu yusuf doğduktan sonra 4 tane makina aldık ....

Back
X